شاید منظورش Edge باشه... واسه اینترنته... سرعتش بیشتر از GPRS ایرانسل فعالش کرده همراه اولو نمیدونم...
ممنون
شاید منظورش Edge باشه... واسه اینترنته... سرعتش بیشتر از GPRS ایرانسل فعالش کرده همراه اولو نمیدونم...
ممنون
یعنی من 24 ساعته به اینترنت کانکتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه منم همیشه هست گاهی اوقات هم o میزنه
والی واقعا عجب باطری بیخودی داره . 20 تا sms میدی 10% از باطریت کم میشه آدم باید همیشه دست به شارژر باشه
ورژن 3.1 خیل باطری می خوره برای همین هر کس می خواد ریستور کنه به 3.1.2 ریستور کنه که جیل بریکش هم اسونه......
خدا حافظ بچه ها...از دور هواتون رو دارم...........می خوام کمی درس خواندن برای کنکور رو شروع کنم.....دی
طبق گزارش Appshopper.com برنامه های آیفون از مرز 100,000 تا گذشت
البته منبع ۱۰۰ درصد مطمین نیست
تبریک میگم![]()
سلام دوستان
این علامت نشان دهنده این است که قابلیت دسترسی به نسل 2.75G یا همون EDGE توسط گوشی جود دارد در تمام گوشی هایی که قابلیت EDGE را دارند هم این علامت در صورتی که اینترنت گوشی فعال باشد در کنار آنتن ظاهر می شه . ربطی هم به کانکت بودن یا نبودن به اینترنت نداره . در ضمن نسل EDGE همراه اول هم در بیشتر نقاط کشور فعال است .
نه اتفاقا دوست عزیز
24 ساعت به اینترنت وصل هست گوشی و مصرف باطری هم 3 برابر بیشتر حالت معمولی میشه و بعدا که قبض واستون بیادمتوجه میشید که دنیا دست کیه
به دوستان 100% پیشنهاد میشه نرم فزار های Sbsetting 3 یا bossprefs 3 رو رو گوشی نصب و edge رو خاموش کنند مواقعی که نیاز ندارن تا اونوقت متوجه کمتر شدن فوق العاده پول قبض و مصرف باطری بشن !
اگه هم میخواین بدونین دوست عزیز که ربط به Conect بودن داره یا نداره edge رو خاموش کنید تا ببینید 100% ربط داره !
حالا مطمئنين كه اين همون edgeه؟
اگه هست چرا ايرانسل هيچ اطلاعي نداده؟
بعدش من جايي ديدم كه ميگفتن اون e نشون دهنده egprsه كه يه نسل پيشرفته تر از gprsه ديگه حالا راست و دروغش با خودش
بعد چجوري بايد اين edge رو خاموش كرد؟( بدون جيلبرك)
در مورد آیفون چون با همه گوشی ها فرق داره حتما باید EDGE رو خاموش کنید ولی در مورد سایر گوشی ها صحبت هایی که در پست قبل گفتم صادق هستش در ضمن هزینه اینترنت جی پی ار اس کیلوبایتی حساب میشه . اگر 24 ساعت به اینترنت وصل باشید ولی اطلاعات رو و بدل نشه پول نمیفته ولی مصرف باتری زیاد میشه در ضمن برای پایین آوردن مصرف باتری به غیر از EDGE حتما WI-FI رو هم خاموش کنید
پیشرفته gprs همون edge هستش . همراه اول چند وقت پیش موضوع ارتقا به edge رو رسانه ای کرد . ایرانسل هم خب همیشه جلوتر از همراه اول بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)