تصمیم گرفتم vaio VPCEB17FG رو بگیرم
گرافیکش 5650 یک گیگ رم dedicate ddr3 هست
آیا با این گرافیک میشه بازی های روز رو روی کیفیت بالا اجرا کرد؟
و اینکه آیا 5650 قوی تر است یا 330 ?
تصمیم گرفتم vaio VPCEB17FG رو بگیرم
گرافیکش 5650 یک گیگ رم dedicate ddr3 هست
آیا با این گرافیک میشه بازی های روز رو روی کیفیت بالا اجرا کرد؟
و اینکه آیا 5650 قوی تر است یا 330 ?
بله میشه راحت اجرا کرد و از 330 هم قویتره و تازه Direct X11 رو هم پیشتیبانی میکنه . این کارت در حد 5730 هست .
شما اگه میخوای از مدلهای EB وایو بگیری EB1 CTO رو بگیر که سی پو یوشم Core i7 620m 2.66 6mb cache هست
قیمتشم 1.380 بقیه چیزهاشم با EB17 یکیه البته بلوری پلیر هم نداره که اصلا مهم هم نیست .![]()
این مدل که شما معرفی کردید فکر میکنم ازوناست که برای آمریکا تولید شده و مرجوعی هست که به ایران میاد . درسته ؟
آیا با گارانتی ایران رهجو هم گیر میاد؟
آیا دل و سونی مدلی دارند که زیر 1300000 قیمتش باشه اما گرافیکشون از 5650 قوی تر باشه؟
بچه ها GTA iv رو لپ تاب من چجوری میاد ؟
(کانفیگ تو امضام)
با گارانتی ایران رهجو فعلا پیدا نمیشه ولی احتمالا از آمریکا اومده ولی دلیل نمیشه مرجوعی باشه .
جواب سوال دومتم متاسفانه نه هستش
خیلی خوب . رو تنظیمات High راحت 30 تا فریم رو داری .![]()
شما لپ تاپت رو کی و چند خریدی ؟
ازش راضی هستی ؟
Asus کلا توی تولید laptop چطوره ؟
با سلام خدمت همه دوستان.
والله من سخت دنبال یه لپ تاب قوی خوب هستم.الان همه کانفیگ های مورد نظرم رو پیدا کردم و انصافا سری استودیوی دل خیلی خوب هست.
اما فقط راجع به سی پی یوش یه مقداری شک دارم.با این که i7 qm720 چهار هسته ای هستش اما فرکانس اش پایینه.(1.6 تا 2.8) می خواستم ببینم کسی لپ تابی با سی پی یوی CORE i7 QM720 داره تا بنچ مارک و frame rate چند بازی(مثل آندرکاور، کال آو دیوتی) رو بذاره؟
ممنون
با سلام می خواستم بدونم که 5470 قوی تره یا Geforce 325M یا Geforce 230M ؟ چون من چند جا خوندم 325M با بعضی بازیا مشکل داره.
دوست عزیز طبق اطلاعات نت بوک چک 720QM هشتمین پردازنده قدرتمند لپ تاپ هاست. و قدرت این پردازنده به نسبت خودش کم نیست. ضمنا این پردازنده 4 هسته حقیقی و 4 تا مجازی داره که حتی اگر برنامه یا بازی بتونه از همه ی اینا استفاده کنه در حالت حداقل (1.6 ghz) حدود 6 GHz فرکانس داره. البته این طور ضرب درست نیست ولی در کل میخوام بگم ضعیف هم نیست.
اینم لینک نوت بوک چک (چند تای اولی مخصوص دسک تاپ هستند) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لپتاپ سونی تا 1300000 برای بازی چی هست ؟ با گارانتی معتبر
این eb17fg کانفیگش خوبه اما cpu core i3 هست آیا i3 ضعیف نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)