اون نسخه که تو سایت نوکیا هم هست 1.1 هست دیگه ، :
چیکار کنم دانلود کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون نسخه که تو سایت نوکیا هم هست 1.1 هست دیگه ، :
چیکار کنم دانلود کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این گوشی Focus , TV Out , Motion Sensor داره؟
در چند فریم در ثانیه فیلم میگیره؟
خیلی ممنون
آره من فایل فلش خاورمیانه رو دانلود کردم ابران هم توش داشت فارسی بش اضافه شد . آپدیت آنلاین قبلا خطرناک بودالان دیگه نیست
ولی من میخواستم آپدیت آنلاین کنم 5 بار امتحان کردم هر دفعه قطع شد وسط کار
ولی در کل منظورم این بود که با فونیکس بهتره یعنی مشکلات انلاین رو نداره
![]()
آقا من هم توبرنامه Phoenix همین جا گیر میکنم که میگه یه فایل کم داره که همین 5530_SW_..._IRAN هست.. نمیدونم واقعا به روز کنم یا نه ؟؟ شما بهروز کردی مشکلی یپش نیامد ؟؟ گوشی من فارسی هست یعنی روش فارسی گذاشته خود نوکیا! نکنه به روز کنم بپره؟؟
نسخه 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TV Out ندارد
Accelerometer sensor دارد
Focus دارد
Video VGA@30fps (verified)
آقا از همه واسه کمک هاشون مخصوصا planetmercury ممنون..
الان به روز کردم به نسخه جدید فرمور.. فقط یه مشکلی.. به هر برنامه ای که از اینترنت میخواد استفاده کنه میخوام وصل شم connection رو فقط wlan مشناسه و irancell-gprs رو نمیاره!! با اینکه تعریف شده هست.. حتی رفتم تو تنظیمات wlan رو خاموش کردم(never) .. میگین چیکار کنم ؟؟؟
دوستانی که هم 5800 داشتم و هم 5530 دارن لطف کنن یه مقایسه ی خیلی دقیق بین باتری 2 گوشی انجام بدن 5530 باتریش نسبت به 5800 چطور چند روز دوم می اره با استفاده متوسط؟؟
باطری 5800 خیلی بیشتر شارژ نگه میداره.من 5800 دو روز یبار شارژ میکردم ولی 5530 هرشب صداش در میاد
خواهش میکنم عزیز
منم دیروز اینو تست کردم مشکل شما پیش اومد ولی الان که خواستم با وای فای کانت بشم دیدم ایرانسل هم اومده تو لیست ولی نمیدونم چی شد درست شد!یک بار دیگه ستینگ ها رو با مسیج بگیر شاید درست شد. راستی وب پیج هم کامل لود میکنه و مثل گوشی های جاوا نیست که پیج رو کمپرس کنه یعنی یک پیج باز کنی اعتبارت تموم شده!
Last edited by planetmercury; 29-12-2009 at 19:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)