نرم افزار gps ای که در این گوشی به صورت اصلی نصب می شود route66 است که متاسفانه این شرکت نقشه ی ایران را نداره.
من سعی کردم نرم افزار گوگل مپز به صورت آفلاین را نصب کنم، ولی هرکاری کردم این نرم افزار gps داخل گوشی را تشخیص نداد.
نرم افزار gps ای که در این گوشی به صورت اصلی نصب می شود route66 است که متاسفانه این شرکت نقشه ی ایران را نداره.
من سعی کردم نرم افزار گوگل مپز به صورت آفلاین را نصب کنم، ولی هرکاری کردم این نرم افزار gps داخل گوشی را تشخیص نداد.
بچه ها الان فریمور جدید واسه این گوشی اومده؟از کجا باید بفهمم فریمور گوشی خودم چنده؟چه قابلیتهایی بیشتر داره؟خودم می تونم توی خونه فریمور گوشی رو عوض کنم اگه جواب مثبته راهنمایی میکنید چجوری؟
ممنون میشم ازتون
آدرس سایت اول کار نمیکنه برای دانلود میشه یه جا دیگه اپ کنید؟
راستی گفتی مسیر همه فایل ها رو برنامه بدید منظورت از فایل ها کدوم فایله؟و در هر قسمت کدوم فایل رو باید به برنامه بدیم؟
ممنون میشم ازت
لینکو تو پست آموزش آپدیت کردم.
اینم خدمت شما
بعد از این که فایل فشرده فرم ویر رو دانلود کردی باید تو یه پوشه اکسترکت کنی.بهت چند تا فایل میده.منظورم همون مسیر فایل های تو پوشه بود.فایل ها هم با اسم و پسوندهاشون مشخصه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هنوز فرم ویرو دان نکردی اینم لینک جدیدترین نسخش.
موقع فلش کردن فایل با اسم low رو به مسیر rc2 بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AB; 26-12-2009 at 22:51.
ببینم واقعا باتریش با استفاده معمولی 1 روز جواب میده؟! بقیه هم تایید میکنن؟!اگه اس ۸۰۰۰ با یه استفاده معمولی ۱ روز باطریش جواب بده ۵۸۰۰ با یه استفاده نسبتا سنگین ۲ روز جواب میده
آخه آرینا با استفاده معمولی 1.5 تا 2 روز جواب میده....
با استفاده معمولی واسه من بیشتر از 2 روز جواب میده.(بستگی داره منظورتون از استفاده معمولی چی باشه.)
ولی وقتی بلوتوث و وای فای روشنه و موزیک هم گوش میدم حدود 1 روز دوام میاره.
میشه بگین دقیقا چه جور استفاده ای دارید و چند روز نگه میداره؟! مرسی...
سلام
دوستان من که دارم میگم در مقایسه با ۵۸۰۰ باطریش ضعیفه
باطری ۵۸۰۰ ۱۳۵۰ هست باطری این ۱۰۸۰
این دیگه که واقعیته
نوکیا باطری های ۱۰۰۰ میلی امپریشو واسه گوشی های غیر تاچش استفاده میکنه
شما وقتی یه روز کامل از اس۸۰۰۰ کار نکنید فرداش میبینید یه خط شارژ کم کرده!!!!!که معلوم نیست واسه چیه؟؟؟
دوستان میتونند امتحان کنند
در ضمن اصلا به حرف این ریویو ها اعتماد نکنید
باید عملی ببینید چی پیش میاد
من ۱ تا ۲ ساعت با وایرلس کا میکنم
۲ ۳تا اس ام اس و بعضی وقتها هم نیم ساعت �ا یک ساعت هم اهنگ گوش میدم
با این استفاده شب که میخوابم صبح که بیدار میشم گوشی خاموشه![]()
Last edited by amin n & i series; 27-12-2009 at 11:46.
سلام
دیکشنری واسه این گوشی سراغ دارین؟
Last edited by hesam68; 28-12-2009 at 01:27.
این گوشی فارسی رو خوب ساپورت میکنه؟
بقیه ضعیف بودن باطریشو تایید می کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)