این دوچرخه ها تقریبا همه توی یه مایه هستن
ببین کدومش قشنگتره همونو بردار البته یکم توی لوازمش فرق هست که خیلی خاص نیست و به چشم نمیاد..
برای قد 170 سایز 16 خوبه البته بستگی به فاقتم داره ..سایز 17 هم میتونی سوار بشی.
این دوچرخه ها تقریبا همه توی یه مایه هستن
ببین کدومش قشنگتره همونو بردار البته یکم توی لوازمش فرق هست که خیلی خاص نیست و به چشم نمیاد..
برای قد 170 سایز 16 خوبه البته بستگی به فاقتم داره ..سایز 17 هم میتونی سوار بشی.
اگه سرعت برات مهمه باید تنه خشک برداری چون فنردار موقع رکاب زدن انرژیتو هدر میده. ولی برای تفریح و گردش فنردار مناسبتره.
برای قدتم سایز 17 خوبه البته بستگی به فاق و بلندی پاهات داره سایز 16 هم میخوره
ممنون. فقط یه جورایی از خریدش پشیمون شدم. سرعتش خیلی کمه یعنی منی که با ماشین و موتور همیشه رانندگی میکردم الان اصلا نمی تونم با سرعت دوچرخه کنار بیام
هرچی پا میزنی آروم میره. خیلی خسته میشم. 2 بار باهاش رفتم بیرون خیس عرق شدم
تعجب میکنم وقتی بچه بودم یه دوچرخه داشتم تقریبا همین سایز بود یکم کوچیک تر بود با اینکه دوچرخه خوبی نبود اما باهاش کیلومترها دورتر از خونه میرفتم و اصلا خسته نمیشدم
الان با اینکه بزرگ شدم (نزدیک24سال) تا سر کوچه باهاش میرم از خستگی میخوام بمیرم
ممنون. چرا یه رنگ دیگه داشت اما قرمز بود. من میخواستم تمامش سیاه باشه یا سیاه و نقره ای اما نداشت
حالا میخوام اون قسمت بالایش رو با اره ببرم که هم سبک تر بشه دوچرخه هم خوشگل تر بشه و هم به سن و سالم بیاد![]()
من که تا حالا این شماره ها رو نشنیدم. سایزش رو از کجا باید بفهمم؟ این مغازه دارها میگن سایز فلان دوچرخه 26 یا 24 یا ... هست ولی 17 من تا حالا نشنیدم! اگه یه راهنمایی کنی که از کجا بفهمم ممنون میشم. در ضمن وزنم حدود 50 هست اگه اهمیت داره برای راهنماییت.
Last edited by Davood2549; 23-07-2012 at 00:47.
يه چيزي كه فقط توي ايران ميتونه اتفاق بي افته اينه كه كمترين اطلاعات در مورد دوچرخه هارو خود فروشنده هاي دوچرخه دارن (البته نه همشون)
16 يا 17 كه من گفتم منظور سايز فريم يا تنه ي دوچرخست، 24 يا 26 كه شما ميگي سايز چرخاي دوچرخست.
بايد هميشه در نظر داشته باشي هرچقدر پول بدي آش ميخوري
شما گفتي براي كاراي شهري و تفريح ميخواي پس همين خوبه
اگه دوچرخه اي ميخواستي كه خيلي راه بره بايد بيشتر از اينا پول ميدادي
فرق دوچرخه هايي كه به ظاهر ساده هستن ولي بهشون ميگن حرفه اي و گرون قيمت تر هستن خيلي چيزا ميشه مثلا همين سنگيني دوچرخت به خاطر اينه كه جنس تنش از آهنه در حالي كه دوچرخه هاي حرفه اي فول كربن و يا آلومينيوم
توي لوازمشم هست از توپي گرفته تا شانژمان و طبق و رينگ و ...
همين كه دوچرخت فنر دار هست خودش دليل ميشه كه موقع ركاب زدن خصوصا توي سربالايي انرژي زيادي صرف كني
ولي بازم به نظر من براي كارهايي كه شما ميخواستي همين خوبه
با سلام
نظرتون راجع به این مدل و قیمتش چیه؟
viva مدل emperator. قیمتش هم فروشنده گفت 390 تومن ولی تا 360 هم اومد. راستش شک دارم تقلبی نباشه. از کجا بدونم تقلبی نیست؟! نسبت به دوچرخه های دیگر که قیمت مشابه داشتند ظاهر قشنگ تری داره و از ظاهرش خوشم اومده.
در ضمن از viva یک مدل دیگه بنام cover هم بود که 50 تومن ارزونتر از emperator بود و به گفته فروشنده تنها فرقش با مدل امپراتور نوع دنده اش و همچنین یک خورشید عقب کمتر بود. نظرتون در مورد این یکی چیه؟
در ضمن شیراز هستم.
یه سئوال دیگه فروشنده میگفت اون چرخی اندازه اش مناسبه که موقع سوار شدن نوک پاهات به زمین برسه. تا چه حد این حرفش درسته؟!
لطفا زودتر جواب بدبد.
بسیار ممنون
سلام رفیق
اولا بهت پیشنهاد میکنم اصلا عجله نکن، خوب تحقیق کن و بعد انتخاب کن.
مطمئنی میخوای ویوا بخری ؟ به برندهای دیگه فک نکردی ؟
مثلا من اگه جای تو بودم ، یدونه کارکرده ی جاینت بر میداشتم راضی تر بودم.
به هرحال انتخاب با خودته.
اگه برات امکان داره از اون چرخ یک عکس اینجا بزار.
یا اینکه بگو همین بود ؟
اینم از Cover :
منظورتو از تقلبی نفهمیدم ؟ دوچرخه های ویوا روی تنه شون ثبت شده ، مخصوصا شماره ی تنه رو میتونی داخل سایت بری بزنی.
ضمنا الان همه ی ویوا ها چینی شدن رفته پی کارش. بیخیال ظاهر گول فریب دوچرخه های ویوا بشو. همشون زیبا هستن !
خورشیدی عقب کاور باید هفت تایی باشه و امپراتور هشت تایی ،
نظر این دوست فروشنده هم کمی ابهام آمیزه ، برای اینکه سایز شما با ارتفاع زین تنظیم میشه و ارتباطی با دوچرخه نداره.
البته بهترین تنظیم ارتفاع زین همونی هست که گفتن ( نوک پا به زمین برسه ) ،
به عکس ها دقت کن زین باید با فرمون دوچرخه توی یک ردیف باشه ، در غیر ازین باعث درد کمر میشه.
دوچرخه های Performance ، سطح ارتفاع زینشون از فرمون بالاتر قرار میگیره
به خاطر این میگم اصلا عجله نکن در خرید که بعد ها پشیمون نشی.
موفق باشی عزیز.
ممنون از راهنماییتون
اینکه میگید به برندهای دیگه فکر کردی: والا تو این قیمت برندهای کمی سراغ دارم. یکی از دوستام بهم گالانت هم پیشنهاد داده بود که همین مغازه وقتی ازش پرسیدم گلانت هم دارین، خودش گفت داریم ولی کپیه و خوب نیست. منم دیگه اصرار نکردم. یه فروشگاه دیگه هم گالانت داشت ولی قیمتش گرون بود و اونقدر پول نداشتم.(قیمتش بالای 400 بود)
عکسشو نمیتونم بزارم. ولی فک میکنم همینایی که عکسشون رو گذاشتی بودن.
منظورم از تقلبی این بود که مطمئن بشم ساخت شرکت اصلی باشه یا اگرم نبود حداقل به اندازه پولی که میدم ارزش داشته باشه. (بقول معروف حداقل جنس درجه دو باشه)
این دوچرخه هایی که گفتم حالا پرفورمنس هستند یا نه!؟ برای این میپرسم که بدونم سطح ارتفاع زین باید چجوری باشه.
در آخر: من رفتم گشتم ولی تو این رنج قیمت انتخابهای زیادی نبود. گفتم حداقل ویوا یکم شناخته شده تره و از این حرفا. ظاهرش هم برخلاف اکثر مدلا و برندای دیگه قشنگ بود. دلیل شما چیه که زیاد موافق این مدلها نیستید؟
خواهش میکنم عزیز.
همین گالانت یکی از دوستام داره، یک روز دوچرخش دست من بود ، واقعا خیلی خوش رکاب بود، اصلا علاقه ی عجیبی به سرعت داشت این دوچرخه
این گالانتی که دوستم داره خریده 500 تومن.
کاش میتونستی گالانت بگیری.. قیمتهای مریدا رو ندارم، اون رو هم برو یه آماری بگیر ببین چند میگن
ببین روی تنه های ویوا اسم VIVA معمولا هــک شده ( به صورت برجستگی ) به همراه کشور تولید کننده. زیاد غصه ی اونو نخور. ایران هنوز به تکنولوژی لازم
برای تولید دوچرخه ای مث ویوا نرسیده !
برای فرق Performance و Sport و .. اینجارو نگاه کنی کاملا متوجه میشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آره اگه بخوای نو بخری توی این رنج چیزی جالبی نیست. ولی اگه یکم بگردی توی دست چیزای بهتری هم میتونه گیرت بیاد
ولی اگه زیاد علم به خرید کارکرده نداری ، نخری بهتره چون ممکنه چیزه بدی بهت بدن و ..
دلیل ناموافقت من اینکه من خودم مدتهاست ویوا دارم ! تازه برای من اصل تایوان هستش، برای چندسال قبله.
بعد از مدتی صدا از پنجره رکاب و خورشیدی ها و ... بلند میشه من یکی که خیلی حساسم به این صداها، البته چرخ خودم رو اینقدر بهش رسیدم که وقتی رکاب
میزنی هیچ صدایی از چرخ بلند نشه.
انشالله خوب جستجو کن تا یک انتخاب خوب داشته باشی ، به ست لوازم خوب دقت کن که شیمانو باشه همشون. حالا دوستان دیگه هم اینجا هستن شاید پیشنهادهای
بهتری از من داشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)