چند وقت پیش توی این تاپیک بحث بود که شاید این تلویزیون رو بخاطر --- اش نگذارن وارد بشه
ولی چند روزیه که میبینیم صدا و سیمای میلی هم داره تبلیغ این دستگاه های ----t رو میکنه
جالب است
چند وقت پیش توی این تاپیک بحث بود که شاید این تلویزیون رو بخاطر --- اش نگذارن وارد بشه
ولی چند روزیه که میبینیم صدا و سیمای میلی هم داره تبلیغ این دستگاه های ----t رو میکنه
جالب است
این هم پرتال خاور میانه هست که فکر میکنم در حال تغییر و تحوله و از دسترس خارج شده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم با حرف شما موافقم. فقط يه سوالي هست اينكه b650 و b550 چه فرقي دارن؟ من شنيدم فقط حافظه داخلي فرقشونه. ميخواستم بدونم كسي در مورد فرق اين دو پنل اطلاعي داره؟
آقا امیر داغ کردن plasma b650 بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نکنه که بعد از چند وقت دستم بگیرم ببرم نمایندگیش!
ممنون از توضیح قبلیتون.
آقا من کم کم دارم به یه جانشین فکر می کنم خسته شدم دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
سینماش خوبه ؟!!
مباركه![]()
به نظر من خيلي خريد خوبي كردي (البته من جز اساتيد نيستم)
بعدا از بد و خوبش بهمون بگو چون اگه تا آخر ماه v10 نيومد منم همينو ميخوام بگيرم.
در مورد تفاوتش با b550 خبري نداري؟
سلام
مبارک باشه.
میشه جمع بندی کنید چرا مدل g10 پاناسونیک را نگرفتید یا سراغ LCD مدل B690 نرفتید؟
مرسی. خودمم فکر کنم بد نبوده در کل . تا 5-6 سال بیخیالم حتی اگه همین فردا یهو کل تکنولوژیه تلویزیون عوض بشه !
در مورد تصویرش فردا که وصل شد و کلی باهاش ور رفتم و همه چیو روش تست کردم نتیجه ریویو هامو میزارم ..!!!
در مورد b550 مقایسه ای با 650 جایی ندیدم اما اینو یجا پیدا کردم :
Samsung 8 Series
At around 1" deep the PNB850 series will be the high end from Samsung for 2009. These 1080p plasmas feature 24p film playback, built in ethernet and an anti-glare screen.
Samsung 6 Series
New for 2009, the PNB650 line from Samsung brings 1080p resolution and 24p playback for film content. The red Touch of Color bezel also returns for 2009.
Samsung 5 Series
New for 2009, the PNB550 line from Samsung claims to be 50% more energy efficent than other plasmas. If this is true then the superior picture quality of plasma can be had at the power consumption of an LCD.
در مورد v10 باید بگم که همونطوری که یکی از دوستان اشاره کرد ، وقتی بحث تست با دستگاههای ویژه به میون میاد با زمانی که شما میخوای یه تی وی شیک با امکانات زیاد بخری که اعضای غیر حرفه ایه خونه هم راضی باشن فرق میکنه . روی ورق و در حیطه تئوری ممکنه پاناسونیک اصلا یه مدل بده به اسم A20 که 10 برابر V10 باشه مثلا کنتراست 1:9000000000 یا 1000 HZ subfield ........... اما چشم ماها مگه چشم عقابه که اینارو تشخیص بده ؟ از یه حدی بالاتر اصلا محسوس نیست و به نظر من صرفا تبلیغاته . من نمیگم پاناسونیک خوب نیست اما به نظر من (یه نظر فردی و غیر کارشناسی) ، برندی که زیبایی و امکانات و کیفیت و کارایی رو باهم قاطی کرده میشه گفت سامسونگه . پاناسونیک نمیدونم چرا از ظاهر و امکانات کم گذاشته ! اصلا بین تی وی های جدید این استراتژی قابل توجیه نیست .
Last edited by SuffEr; 04-11-2009 at 22:42.
آقا امیر با سلام دوباره
من امروز رفتم G10 رو دیدم راستش تلویزیون خوبی بود
ولی.........
ولی درخشش تصویرش در مقابل LCD نسبتا کم بود(به هر حال به نظر من هم انتخاب خوبی هستش)
ولی اگه قرار باشه با پدرم برم به محض اینکه چشمش به درخشش تصویر LCD بیفته
یه پس گردنی بهم میزنهو میگه دو هفته تحقیق کردی این انتخابت!
با نهابت تاسف
چند تا LCD باحال حداکثر 2000000 تومن معرفی کنید 40 یا 42 باشه
البته خودم به LCD B690 فکر میکنم
راستی B750 رو 40 اینچش قیمتش چنده اصلا الان تو بازار هستش؟
بلاخره نظر خودتون رو بگید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)