تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 91 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند وقت پیش توی این تاپیک بحث بود که شاید این تلویزیون رو بخاطر --- اش نگذارن وارد بشه
    ولی چند روزیه که میبینیم صدا و سیمای میلی هم داره تبلیغ این دستگاه های ----t رو میکنه
    جالب است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

!!!!

حالا اینگیلیسی هم بود اشکال نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم پرتال خاور میانه هست که فکر میکنم در حال تغییر و تحوله و از دسترس خارج شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

به ترتیب کیفیت تصویر

g10

B650 plasma

B690 Lcd

b650 پلاسما نسبت به سایز و کیفیتش قیمت فوق العاه داری تهرانم حدود 1930 هست.دکور بسیار شیک ,امکانات خوب , قیمت فوق العاده مناسب برای سایز 50 و.. اما مشکلات خودش رو داره داغ کردن زیادش یکی از این نمونه هاس..

در کل به نظر من بهترین تلویزیونی که میشه در حال حاظر در ایران خرید مدل b650 پلاسما و g10 هست .که انتخاب --- از این دو مدل بر می گرده به نظر شخصی و سلیقه خریدار که 10 درصد کیفیت بهتر g10 رو ملاک قرار میده یا دکور و امکانات و سایز و... مدل b650 انتخاب بین این دو مدل رو شما باید تایین کنید مهم ترین اصل راضی بودن شما از انتخابتون هست . نمی دونم تصویر این دو مدل رو دیدی یا خیر پیشنهاد می کنم ببینی و تصمیم بگیری.
    منم با حرف شما موافقم. فقط يه سوالي هست اينكه b650 و b550 چه فرقي دارن؟ من شنيدم فقط حافظه داخلي فرقشونه. ميخواستم بدونم كسي در مورد فرق اين دو پنل اطلاعي داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا امیر داغ کردن plasma b650 بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    نکنه که بعد از چند وقت دستم بگیرم ببرم نمایندگیش!
    ممنون از توضیح قبلیتون.

6. این کاربر از Bahram.EE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
    فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
    من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
    سینماش خوبه ؟!!

8. این کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
    فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
    من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
    سینماش خوبه ؟!!
    مباركه
    به نظر من خيلي خريد خوبي كردي (البته من جز اساتيد نيستم)
    بعدا از بد و خوبش بهمون بگو چون اگه تا آخر ماه v10 نيومد منم همينو ميخوام بگيرم.
    در مورد تفاوتش با b550 خبري نداري؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سینماش خوبه ؟!!
    سلام

مبارک باشه.
    میشه جمع بندی کنید چرا مدل g10 پاناسونیک را نگرفتید یا سراغ LCD مدل ‌B690 نرفتید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

مباركه
    به نظر من خيلي خريد خوبي كردي (البته من جز اساتيد نيستم)
    بعدا از بد و خوبش بهمون بگو چون اگه تا آخر ماه v10 نيومد منم همينو ميخوام بگيرم.
    در مورد تفاوتش با b550 خبري نداري؟
    مرسی . خودمم فکر کنم بد نبوده در کل . تا 5-6 سال بیخیالم حتی اگه همین فردا یهو کل تکنولوژیه تلویزیون عوض بشه !
    در مورد تصویرش فردا که وصل شد و کلی باهاش ور رفتم و همه چیو روش تست کردم نتیجه ریویو هامو میزارم ..!!!
    در مورد b550 مقایسه ای با 650 جایی ندیدم اما اینو یجا پیدا کردم :
    Samsung 8 Series
    At around 1" deep the PNB850 series will be the high end from Samsung for 2009. These 1080p plasmas feature 24p film playback, built in ethernet and an anti-glare screen.

Samsung 6 Series
    New for 2009, the PNB650 line from Samsung brings 1080p resolution and 24p playback for film content. The red Touch of Color bezel also returns for 2009.

Samsung 5 Series
    New for 2009, the PNB550 line from Samsung claims to be 50% more energy efficent than other plasmas. If this is true then the superior picture quality of plasma can be had at the power consumption of an LCD.

در مورد v10 باید بگم که همونطوری که یکی از دوستان اشاره کرد ، وقتی بحث تست با دستگاههای ویژه به میون میاد با زمانی که شما میخوای یه تی وی شیک با امکانات زیاد بخری که اعضای غیر حرفه ایه خونه هم راضی باشن فرق میکنه . روی ورق و در حیطه تئوری ممکنه پاناسونیک اصلا یه مدل بده به اسم A20 که 10 برابر V10 باشه مثلا کنتراست 1:9000000000 یا 1000 HZ subfield ........... اما چشم ماها مگه چشم عقابه که اینارو تشخیص بده ؟ از یه حدی بالاتر اصلا محسوس نیست و به نظر من صرفا تبلیغاته . من نمیگم پاناسونیک خوب نیست اما به نظر من (یه نظر فردی و غیر کارشناسی) ، برندی که زیبایی و امکانات و کیفیت و کارایی رو باهم قاطی کرده میشه گفت سامسونگه . پاناسونیک نمیدونم چرا از ظاهر و امکانات کم گذاشته ! اصلا بین تی وی های جدید این استراتژی قابل توجیه نیست .
    Last edited by SuffEr; 04-11-2009 at 22:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا امیر با سلام دوباره
    من امروز رفتم G10 رو دیدم راستش تلویزیون خوبی بود
    ولی.........
    ولی درخشش تصویرش در مقابل LCD نسبتا کم بود(به هر حال به نظر من هم انتخاب خوبی هستش)
    ولی اگه قرار باشه با پدرم برم به محض اینکه چشمش به درخشش تصویر LCD بیفته
    یه پس گردنی بهم میزنه و میگه دو هفته تحقیق کردی این انتخابت!
    با نهابت تاسف
    چند تا LCD باحال حداکثر 2000000 تومن معرفی کنید 40 یا 42 باشه
    البته خودم به LCD B690 فکر میکنم
    راستی B750 رو 40 اینچش قیمتش چنده اصلا الان تو بازار هستش؟
    بلاخره نظر خودتون رو بگید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •