من امروز بازی رو روی xbox تموم کردم.بازی خوبی بود فقط به باحالی double agent نبود.چون خوبی spilinter cell به مخفیانه کشتن هست ولی تو conviction مخفیانه کشتنش خیلی کمه.
من امروز بازی رو روی xbox تموم کردم.بازی خوبی بود فقط به باحالی double agent نبود.چون خوبی spilinter cell به مخفیانه کشتن هست ولی تو conviction مخفیانه کشتنش خیلی کمه.
در کل قبول دارم که da مخفیانه کشتنش بهتر بود......ولی این بازی رو هم در 90 درصد مواقع میشه مخفیانه و با لذت تموم کرد.
برای مثال من خودم تمامی مپ های مود hunter رو مخفیانه رفتم و واقعا هم لذت بردم.......بی نهایت جالب بود.ولی خوب داستانیش از لحاظ مخفی کاری یکم ناجور دیگه....... .![]()
Last edited by halflife g; 17-04-2010 at 17:09.
برای کامپیوتر اومد؟؟؟ تو پاساژای تهران پیدا میشه؟
یوبی سافت گفته تاخیر conviction به دلیل سیستمه DRMنیست![]()
با سلام سیستمش معلومه چی میخواد ؟؟
منم دیشب تونستم بازی را تموم کنم .
در کل باید گفت بازی خوبی بود ولی نه اونقدر که تو بوق و کرنا کرده بودند .
کوتاه بودن بازی از یک طرف و ضعف های گرافیک و هوش مصنوعی و ... هم از طرف دیگه باعث شد این عنوان چندان متمایز نشه . اما به هر حال از خیلی از بازی های هم رده خودش هم بالاتر بود و ارزش یکی دو بار تموم کردن را داره .
بله اينو گفت ولي بعدا معلوم شد دروغ آپريل بوده !یوبی سافت گفته تاخیر conviction به دلیل سیستمه DRMنیست![]()
سلام
به نظر من دبل انجنت نسبت به تمام نسخه های قبلش ضعیف تر بود.فکر کنم هرکی میگه دبل اجنت شماره 1 2 3 بازی رو اصلا نرفته.به نظر من این کانوکشن حداقل از دبل اجنت بهتره.توی دبل اجنت توی مرحله افریقاش بازی شده بود کال اف دیوتی.اخرش هم که مذخرف تموم شد.
انتقام!!!
اگه خود شما بخواین انتقام بگیرین اروم و خونسرد هستید؟نه.نیستید پس کانوکشن باید پر زدو خورد باشه من حتی توی دبل اجنت منتظر یه اتفاق و انتقام سم بودم که دیدم اینجوری نشد ولی این شماره شد.این شماره بازی روی شخصیت سم کار شده نه روی شرکت جاسوسی اسپلینتر سل
همین خود شماها اگه بازی مثل قبل میومد که سم فقط ماموریت بگیره و مثل رباط فرت فرت بکشو تمام کنه ماموریتو میگفتین اه اه بازم بازی تکراری و کلیشه ی اسپلینتر سل ادم خوابش میبره پای بازی.بازی کانوکشن هنوز از اب در نیومده 12 جایزه رو گرفت و بهترین بازی در نمایشگاه ی3 انتخاب شد اونم در برابر چه بازیهای
به نظر من نکته اول برای انتخاب بازی باید داستان باشه ...
Last edited by 3taxxx; 19-04-2010 at 08:57.
به نظر منم بازی خوبی بود ولی منم زیاد توی کفش نرفتم ایرادی هم که داشت این بود که مثلا اگر توی تاریکی جلوی پای یک نفر دشمن میرفتی طرف نمی دیدت ولی از یک فرسخی توی روشنایی می دیدن
من کلا از مرحله بغداد یا همون مرحله دوم بیشتر خوشم اومد
کلا از بازی army of two بیشتر از این بازی خوشم اومد ولی اینم در کل بد نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)