بازی رو یه بار دیگه روی very hard تموم کردم.
محتوای مخفی: spoil!!
بازی رو یه بار دیگه روی very hard تموم کردم.
محتوای مخفی: spoil!!
من یه جایی گیر کردم.یارو دختره رو گرفته بود و دختره فرار کرد رفت تو کلیسا.ما رفتیم دنبالش داداش کوچیکه پرید تو کلیسا و در بسته شد.من و Ray موندیم بیرون.می خوام برم تو کلیسا اما راهی نیست.در هم باز نمیشه.
اینم عکسش:
![]()
Last edited by zibarezaei; 28-07-2009 at 11:00.
برو نزدیک Ray وایسا 1 نگاه به دور و بر و بالای سرت بنداز.
قکر کنم اینجا باید با طنابت 1 جایی رو میگرقتی میرفتی بالا.
احتمالا بالای سرت بود.
اینجاست که ساسی میگه بزن زنگو....!!!! یه زنگ بزرگ داره اون بالا با اسلحه شلیک کن بهش زنگ کلیساست که میفته رو سر کورنل
1 گیگ رم روی xp / 2 گیگ روی ویستا Ram:
CPU: intel pentium 4 3.2 hz Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500
VGA: Graphics card with 256 MB RAM, compatible with DirectX 10.0 or DirectX 9.0c with Shader Model 3.0 - supported cards: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650 - 1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870
4 GB of disk space
Last edited by aghamajid1369; 28-07-2009 at 15:01.
ببخشید این جواب سوال من بود؟من یکی دوبار به اون زنگه از روی عصبانیت که نمی تونم راهی رو پیدا کنم،شلیک کردم اما خبری نشد(حتی از روی عصبانیت هرچی کلاغ و کفتر مفتر بود رو هوا زدم.آخه دو روزه بد جور این قسمت معطلم کرده).حالا باز هم میرم شلیک می کنم.
اینجایی که شما میگی اصلآ اینجوری اتفاق نمیوفته . دختره و ویلیام میرن تو کلیسا اون دو تا دنبالشون میرن تو کلیسا در هم باز هست !!!!!! بعد در کلیسا بسته میشه کلی آدم پشت در منتظر هستن که ری و توماس همشون میکشن و یه دفعه اون یارو مکزیکیه میاد دوست دخترش رو میگیره و باب آشنایی با 3 داداش میزاره ...
البته حال توماس گرفته میشه چون فکر کنم تو یه نگاه عاشق شده بود![]()
من شماره قبلی این بازی را ندیده بودم ولی از این قسمت جدیدش خیلی خوشم اومد...
خیلی وقت بود که توی این سبک بازی نکرده بودم بعد از چند تا بازی استراتژی و اکشن این بازی خیلی چسبید...
البته یه جاهایی سخت میشد ولی در کل بازی روان و داستانی خیلی خوبی داشت...
دوستمون درست میگه در کلیسا بسته نمیشه زمانی که میرید تو بسته میشه این مال اول بازیه اونجا که باید کلیسا رو خراب کنی ماله وسطای بازیه که باید ستون ها رو هم با مسلسل خراب کنی بعد ناوس رو بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)