نه عزيز دل برادر اين گفته شما صحت ندارد .
به نظرم اين تمام صفحه شدن يه مسئله است چون شما بايستي براي هر گونه تنظيماتي صفحه رو دوبار لمس كني تا منوها بياد و بعد تغييرات بدي !
نه عزيز دل برادر اين گفته شما صحت ندارد .
به نظرم اين تمام صفحه شدن يه مسئله است چون شما بايستي براي هر گونه تنظيماتي صفحه رو دوبار لمس كني تا منوها بياد و بعد تغييرات بدي !
اختیار داری قربان... شما ها سرور مایینانشالله بخری و باهاش از خوشی ها ثبت خاطره کنی. ما که فعلا باس منتظر بمونیم
مچکرم از راهنماییت
والا توی مجله جیبی یه اشاره کرده بود، اما توی توضیحات GSM.Ir مشکل رو کاملا گفته بود... حالا نمی دونم! به هر حال طبق گفته محمد جان نباس زیاد حاد باشه که آزار بده! مچکرم
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
Last edited by dark fear; 05-07-2009 at 10:29.
ویرایش شد ... لطفا مدیران پاک کنن
Last edited by dark fear; 05-07-2009 at 10:29.
ویرایش شد؟!
Last edited by DariushGreat; 05-07-2009 at 17:38.
دوستان كه اين گوشي رو دارن يه سئوالي دارم
آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
بنده تمامي كارهاي گفته شده را قدم به قدم رفتم ولي هنوز 1 دقيقيه يا بيشتر با يد فقط تاييديه بدم .
نقشه رو هم كه نصب ميكنم لود نميشه و وقتي هم بعضي مواقع ميشه ميگه شما از داخل نقشه خارجي
بــــــــــــلـــــــــــ ـه!آيا تونستن طبق رويه اعلامي توسط دوستان درصفحات قبلي نرم افزار جي پي اس رو راه اندازي كنند ؟
دوستان
منم به امید خدا تا فردا صاحب رنوار میشم
امداد غیبی بودقراره یکی از فامیلامون از تهران برام بگیره بیاره
فردا هم میرسهمن از الان در پوست خودم نمیگنجم
فقط یه چیز :
قبل از این که بخره زنگ زد گفت که نمایندگی اصلیش داره میده 410 تومن و میگه
آپگرید شده و ... اما بقیه مغازه ها میدن 390-400 اما میگن آپگرید نشده ... قضیه چیه ؟
من گفتم از همون نمایندگی اصلیش بگیره دیگه خیالم راحت باشه
حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
آقا مقداد کجایی که به کمکت نیاز داریم
ممنون![]()
اوه اوه اوه ... اشتباه شد .. قرار بود این پست رو تو تاپیک ویوتی 2 بفرستم نمیدونم
چرا اینجا اومدفکر کنم به خاطر تعدد tab ها بود
شما هم تا قضیه لو نرفته پستتون رو ویرایش کنید![]()
![]()
شاید فیرمورش اپدیت شده، یه احتمال دیگه اینکه نسخه KC910i باشه که البته بعیده! ولی اگه باشه که خیلی خوبه.حالا میشه یکی راجع به این آپگرید توضیحی بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)