با سلام
من چه طوری باید گوشی رو از هک خارج کنم و هرچی که با نصب HelloOX نصب شده رو حذف کنم بدون فرمت کردن کوشی؟
با سلام
من چه طوری باید گوشی رو از هک خارج کنم و هرچی که با نصب HelloOX نصب شده رو حذف کنم بدون فرمت کردن کوشی؟
وقتی پچ تو رام پچر Disable (آبی رنگ) باشه غیر فعاله و گوشی هک نیست...
شاد باشی
راستش من با روش HelloOX.1.04 هک کردم و فقط يک ايکون به نام HelloOX ايجاد شد و يک پوشه در منو اصلي که داخلش يک فايل به نام modo بود اسمش فکر کنم همين بود با اکسپلورر خود گوشي که رفتم درايوي نديدم . خلاصه من مي خوام بدونم چطوري بايد اين رو پاک کنم و از روش 1.0.3 استفاده کنم. یک مقدار هم مبتدی هستم
گوشيم N79 =![]()
آها میخوای از بیخ پاک شه...: دی
گوشیرو مستر ریست کن...با کد:
#7370#*
شاد باشی
لطفا عواقب مستر ریست رو هم برای ایشون متذکر بشید .
سلام. من برنامه رو ساین و بعد هم بدون مشکل نصب کردم. اما سر حالت Applying patches میمونه. حتی شده 1 ساعت هم در این حالت بوده. میشه بگین مشکل از کجاست؟
گوشی رو هم چند بار خاموش روشن کردم و یا حتی با اکسپلور ریست کردم. اما درست نشد.
Last edited by Divpic; 16-05-2009 at 12:14.
مشکل خاصی نداره...کافیه کنسل کنی و دوباره سعی کنی...
شاد باشی![]()
همین کارو میکنم اما هر بار همونطور میشه. الان 7-8 بار خاموش روشنش کردم و برنامه رو اجرا کردم اما بازم همونطوره....
خیلی عجیبه...احتمالا" قبلا" با روش های دیگه هک کردی و ممکنه فایل های هک قبلی مونده باشه...یه مستر ریست میتونه موثر باشه...
شاد باشی![]()
مگه عواقبش چیه؟
من برنامه رو توی مموری گوشیم نصب کردم. این امکان هست که به خاطر این باشه؟ یعنی برنامه باید روی حافظه گوشی نصب بشه؟
ضمنا گوشیم هم تا حالا هک نشده. به خاطر همین اون چیزی که گفتی احتمالش صفره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)