درود
لینک دانلود این نرم افزار رو میدی ما هم یه تستی بزنیم بعد نظر تخصصی رو بدم
درود
لینک دانلود این نرم افزار رو میدی ما هم یه تستی بزنیم بعد نظر تخصصی رو بدم
سلام ...
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم .توی بخش مشاوره پرسیدم ولی مثل اینکه خواب تشریف دارن.منم عجله دارم ...
این 2 تا کانفیگ از 5741 :
H.D.D 600 VGA :320M
H.D.D : 500 VGA : 5470
دومی حدود 790 .اولی 50-100 تومن گرونتر. کدومش بیشتر می ارزه؟قیمت یکی از این 2 کانفیگ توی تهران حدودا" چقدره؟
ممنون ...
این 2 تا لینک از برنامه ی CPUID HWMonitor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
100% کانفیگ Cpu:i5 hdd:640 vga:gt320 بهترهاین 2 تا کانفیگ از 5741 :
دومی حدود 790 .اولی 50-100 تومن گرونتر. کدومش بیشتر می ارزه؟قیمت یکی از این 2 کانفیگ توی تهران حدودا" چقدره؟
توی تهران هم قیمت ها توی هر مغازه متفاوته چون این مدل طالب زیاد داره اینه که فروشنده ها هر چی حال میکنن قیمت میدن ولی تفاوت قیمتشون تقریبا 1 ماه پیش حدود 50 تمن بود ولی الان قیمت ندارم
کاملا نرمال و طبیعی هست و مشکلی نیستنوشته شده توسط arenghatel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز داشتم بازی مافیا 2 رو روی لپ تاپ انجام میدادم (مدل 5741g I5 Gt320 ) بغد بازی رو مینیمایز کردم رفتم برنامه ی CPUID HWMonitor رو که دمای قظعات رو نشون می ده رو باز کردم بعد دوباره رفتم تو بازی بعد از 15 دقیقه بازی کردم گفتم برم ببینم دما چطوره (عکس زیر)
برای کوچک کردن تصویر اینجا رو کلیک کنید
به نظرتون طبیعی ؟؟ این max یعنی بالاترین حدی که گرم شده اینقد بوده؟؟ ! و این که Value دمای حال رو نشون میده؟؟؟! اگه اره پس چزا اینقدر پایین نسبت به max
این دما برای دستگاه مشکل ساز نمی شه که ؟
اگر حس میکنید دمای لپ تاپ براتون آزار دهنده هست از کول پد مناسب استفاده کنید .
مسلما کانفیگ اولی بهتر هست ، شما سعی کنین همون رو بگیرید ، این انتخاب بین کانفیگ های 5741 رو زیاد بحث شده به همین دلیل ظاهرا الان کمتر پاسخ داده میشهسلام ...
ببخشید اینجا سوالمو میپرسم .توی بخش مشاوره پرسیدم ولی مثل اینکه خواب تشریف دارن.منم عجله دارم ...
این 2 تا کانفیگ از 5741 :
ممنون ...
خواهش میکنم در تاپیک های مشاوره ادامه بدید تا بتونیم نظم رو حفظ کنیم دوست عزیز
ممنون
چرا اولی بهتره؟ فقط هارد اولی 100 گیگ بیشتره. کارت گرافیک هم تقرببا در یه سطحه
نتیجه تست ها
3d mark vantage (gpu)
radeon 5470: 945
gt 320m: 1027
crysis xga hight
radeon 5470: 11fps
gt 320m: 12fps
مگه اینگه cpu اولی core i5 باشه
Last edited by tiyam 01; 22-09-2010 at 08:58.
سلام بر همه!
کسانی که Acer 5741 دارن، اگه میتونن یه سری اطلاعات راجع به بازی هایی که تست کردن و عملکرد لپ تاپ تو اجرای بازی بذارن، خصوصا بازی های روز! (کانفیگ لپ تاپ هم فراموش نشــه!)
من با کانفیگ i5 -gt320
بازی مافیا 2 رو تموم کردم بدون هیچ مشکلی
بازی Split Second و Worms Reloaded تست شد به خوبی اجرا شد
ممنون از پاسخ های بیشمار دوستان!
حالا یه سوال، لپ تاپ های Acer که بدون سیستم عامل عرضه میشن، درایور های ویندوز رو توی پک دارن!؟ یه چیزی مثل ASUS که همراه لپ تاپ یه DVD بود همه Driver ها و یه سری برنامه مدیریت باطری و وبکم و ... برای ویندوز 7، حالا Acer های بدون سیستم عامل چه چیز مشابهی دارند!؟
اره رفیق داخل جعبه داره یه دیوی دی داره تمام درایور های 7 داخلش هست
با عرض سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم که همراه لب تاب acer5741g کیف و موس هم میدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)