ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.
سلام دوستان
من گوشیمو فلش کردم و کاملا خوب و راحت فلش شد
یه سوال داشتم:
امکانش هست 6500 ورژن 10.00 و RM240 رو به ورژن بالاتر ارتقاع داد؟اگه ورژن بالاترش هست که بشه آپدیتش کرد فایل های مورد نیازشو بذارین لطفا.اگر توی تاپیکی هست لینک تاپیک رو بدین
تشکر ویژه از هادی جان عزیز بخاطر راهنماییاش![]()
آخرین ورژن که زبان فارسی رو ساپورت کنه همین ورژن 10.0 هست
اگر به زبان فارسی نیاز نداری میتونی به ورژن 59.60 آپدیت کنی
برای دریافت فایلهای فلش به پست زیر مراجعه کن و توسط برنامه NaviFirmEx دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
امشب میخواستم n72داداشم رو فلش کنم وقتی گوشی رو انتخاب میکنم گزینه های mcu.ppmوcnt روشن نمیشه.من کل تایپیکوخوندم ولی متوجه نشدم باس چه کنم .میشه راهنماییم کنین
بهترین راه کپی کردن فایلهای فلش داخل مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-180 هستش
و دقت داشته باش که تمام فایلهای فلش باید با RM شروع شده باشن و اگر حروفهای رندوم وجود داشت از اول اسم فایلهای فلش پاک کن
به عنوان مثال فایل s4fg7fkn_RM180_0532601_5.0706.4.0.1_001.vpl باید به صورت RM180_0532601_5.0706.4.0.1_001.vpl تغییر نام پیدا کنه
موفق باشی
دوست عزیز همه این موارد درسته.فایلا رو به همون ادرس کپی کردم و همش با RMشروع میشه.ولی باز چراغا روشن نمیشه.من دوتا 5530 باهاش فلش کردم مشکل نداشت نمیدونم این چرا اینجوره
سلام
خسته نباشيد..... لطفا منو راهنمايي كنيد
من گوشي نوكيا 700 خريدم آپگريد كردم به ورژن جديد 112.010.1404
فارسي رو ساپورت نميكنه تو سايت نوكيا گشتم واقعا گيج شدم فايل فارسيشو پيدا نكردم
از مسئولان ممكنه منت بزارن ببينن فايل فارسي من پيدا ميشه؟
تشكر تشكر
در قسمت فریمور اضافه شد
به لینک زیر مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای فلش از آموزش فینیکس که به صورت کامل جدیدا توسط Dj.Mamal تهیه شده استفاده کن
موفق باشی
دكمه تشكر نبود تشكر تشكر![]()
سلام دوستان من بد بخت
هیچ اطلاعی از جاف و ... و کلا" در باره ی موبایل ندارم و اطلاعاتم در باره ی موبایل و دانگرید و ... صفر هست و من یه آماتور و یه کاربر ساده ام
دوستان یکی لطف کنه به من مو به مو تو ضیح بده یا یه فیلم برام بذاره تا بتونم این فایلو رو گوشیم نصب کنم
file:///C:/Users/G_00_D_W!ShEs/Desktop/showthread.php.htm
ممنون
ایمیل من برا پست مطالب هرچه بیشتر:Alisayyahfard@yahoo.com
هر کی لطف کنه من ممنون میشم!
روی گوشیه X6 با ورژن 40.0.002 و کاستوم ورژن 40.0.002.C05.01 مدل کلیش X6-00 و RM-559 می خوام این عملیاتو انجام بدم!
در اسرع وقت که بتونین کمکم کنید!
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)