سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم
موقع نصب یه برنامه به نام steam رو نصب کرد بعدش همیه یوزر برام توی سایتش درست کرد حالا تو ادامه نصب product key رو میخواد حالا باید چیکار کنم اصلا این بازی product key داره یا نه لطفا کمک کنید.
سلام دوستان
من این بازی رو دانلود کردم
موقع نصب یه برنامه به نام steam رو نصب کرد بعدش همیه یوزر برام توی سایتش درست کرد حالا تو ادامه نصب product key رو میخواد حالا باید چیکار کنم اصلا این بازی product key داره یا نه لطفا کمک کنید.
احتمالا توی فولدر Source بازی یک فایلی دارید به نام Steam Backup یا همچین چیزی.
شما فقط باید این رو نصب کنید و نیاز به نصب Steam و Setup اصلی ندارید.
اینها مربوط به کدوم یکی از سه تا بنچمارک اش میشه؟
سیو 100 در 100 رو اگه پیدا کردید بزارید
کوروش عزیز :
من واسه بعضی بچه ها این مشکلو دیدم که اکثرا به خاطر خود بازی و شرکتی بود که بیرون داده بودش
به نظرم شما اول روی یه درایو دیگه نصبش کن اگه جواب نداد یه دی وی دی دیگه گیر بیار آخه کرک هاش اکثرا مشکل داره
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]امروز, 12:39 PM # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Oct 2007
![]()
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] STON-COLD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 50 از 50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون اولیه فکر کنم dark tower یا یک چیزی تو این مایه ها باشه.
سلام.
دوستان وقتی من این بازی رو نصب میکنم(سه تا دی وی دی هستش)بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه میاد و نشونه ی موس هم اون وسطه که داره کار میکنه مثلا.ولی هر چقدرم وایسی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ چیز نمیاد و آخرش باید کنترل+آلت+دیلیت رو بزنم.
ویندوزمم 7 هستش.
لطفا راهنماییم کنید.
Last edited by Steps-Rap; 15-04-2010 at 13:26.
تویDVD بازی یه سری درایور برای نصب واجرای بازی قرارداده شده مثل دایرکت ایکس و... اونارو بنصب درست میشه اگه مشکلت حل شد تشکر یادت نره...
تو دی وی دی تو تا فیل بود یکی مال دایرکت ایک یکی هم یه چیز دیگه.هر جفتشو نصب کردم ولی درست نشد.
وقتی صفحه سیاهرو هم میارم پایی (آلت+تب) یا همون کنترل آلت دیلیت رو میزنم یه ارور اومده که باید کلوز پروگرمو بزنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)