تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 91 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 902

نام تاپيک: Just Cause 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من این بازی رو دانلود کردم
    موقع نصب یه برنامه به نام steam رو نصب کرد بعدش همیه یوزر برام توی سایتش درست کرد حالا تو ادامه نصب product key رو میخواد حالا باید چیکار کنم اصلا این بازی product key داره یا نه لطفا کمک کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

احتمالا توی فولدر Source بازی یک فایلی دارید به نام Steam Backup یا همچین چیزی.
    شما فقط باید این رو نصب کنید و نیاز به نصب Steam و Setup اصلی ندارید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان من که خیلی از گرافیک خفنش خوشم اومد واسه همین یک بنچمارک با حداکثر تنظیمات گرفتم:
    cpu:amd x3 720 2.8 @ 3.6 with cooler master hyper tx3
    ram :2*2gb
    vga:9800gx2 overclock edition
    psu:green 780b

گرافیک من 9800GX2 هست که تازه اورشم کردم 700/1800/2140 یک بار گرافیک رو تک هسته ای کردم و تست گرفتم که شد این:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این بار دو هسته رو فعال کردم که شد این در ضمن فعال بودن physx هم هیچ تاثیر نداشت فکر کنم بازی پشتیبانی نمی کنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می خواستم شما هم یک بنچمارک با حد اکثر تنظیمات ازش بزارید ببینم واقعآ بازی سنگینیه.
    اینها مربوط به کدوم یکی از سه تا بنچمارک اش میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سیو 100 در 100 رو اگه پیدا کردید بزارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کوروش عزیز :

من واسه بعضی بچه ها این مشکلو دیدم که اکثرا به خاطر خود بازی و شرکتی بود که بیرون داده بودش
    به نظرم شما اول روی یه درایو دیگه نصبش کن اگه جواب نداد یه دی وی دی دیگه گیر بیار آخه کرک هاش اکثرا مشکل داره

6. این کاربر از mahyar_shimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

امروز, 12:39 PM # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت: Oct 2007

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] STON-COLD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صفحه 50 از 50 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 50

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از STON-COLD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اینها مربوط به کدوم یکی از سه تا بنچمارک اش میشه؟
    همون اولیه فکر کنم dark tower یا یک چیزی تو این مایه ها باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام.
    دوستان وقتی من این بازی رو نصب میکنم(سه تا دی وی دی هستش)بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه میاد و نشونه ی موس هم اون وسطه که داره کار میکنه مثلا.ولی هر چقدرم وایسی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ چیز نمیاد و آخرش باید کنترل+آلت+دیلیت رو بزنم.
    ویندوزمم 7 هستش.
    لطفا راهنماییم کنید.
    Last edited by Steps-Rap; 15-04-2010 at 13:26.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    دوستان وقتی من این بازی رو نصب میکنم(سه تا دی وی دی هستش)بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاه میاد و نشونه ی موس هم اون وسطه که داره کار میکنه مثلا.ولی هر چقدرم وایسی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ چیز نمیاد و آخرش باید کنترل+آلت+دیلیت رو بزنم.
    ویندوزمم 7 هستش.
    لطفا راهنماییم کنید.
    تویDVD بازی یه سری درایور برای نصب واجرای بازی قرارداده شده مثل دایرکت ایکس و... اونارو بنصب درست میشه اگه مشکلت حل شد تشکر یادت نره...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

تو دی وی دی تو تا فیل بود یکی مال دایرکت ایک یکی هم یه چیز دیگه.هر جفتشو نصب کردم ولی درست نشد.
    وقتی صفحه سیاهرو هم میارم پایی (آلت+تب) یا همون کنترل آلت دیلیت رو میزنم یه ارور اومده که باید کلوز پروگرمو بزنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •