شما اینترنت خطتتون فعاله؟و یا اگه فعال تنظیمات اینترنت گوشیتون درسته؟چون نباید ارور بده.
دوست عزیز یادداشت هم نمیتونی مسیج کنی.
در مورد نرم افزار هم یسری از نرم افزارها اینطوری نوشته ها برعکس مشه،منم نمیدونم چرا.
ورژن گوشیت چیه؟؟؟
شما اینترنت خطتتون فعاله؟و یا اگه فعال تنظیمات اینترنت گوشیتون درسته؟چون نباید ارور بده.
دوست عزیز یادداشت هم نمیتونی مسیج کنی.
در مورد نرم افزار هم یسری از نرم افزارها اینطوری نوشته ها برعکس مشه،منم نمیدونم چرا.
ورژن گوشیت چیه؟؟؟
نه اينترنت خطم فعال نيست
من ورژ مرژن نوفهمم چيه؟چطوري ميتونم ورژن گوشي رو پيدا كنم؟
اينطوري باشه حالا حالاها نمي تونم باهاش كنار بيام؟حالم خيلي گرفته كلافم كرده فقط كيفيت عكس وفيلمش خوبه در خيلي زمينه ها حالمو گرفته.ظاهرافروشش خوب نبوده كه زياد در مورد ايراداش كسي راه حل نداده!!!!
كسي به داد من نميرسهههههههه
كسي بااين مشكل مواجه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جي پي اس ميخام
احتمالا مال شما نسخه بدون گارانتی هستش که گوگل مپش فعال نیس یا اینترنت ندارین ! ...
اول که گوگل مپ باید با اینترنت کار کنه و بدون نت کار نمیکنه اگه نقشه فلاین میخواین میتونید پیدا کنید یکم بگردین ...
و اگر میخوایی بفهمی فریمورتون چیه این کد رو وارد کنید ..#1234#
اگه اینترنت خطت فعال نیست پس انتظاری نداشته باش که بتونی از گوگل مپ استفاده کنی.اگه سیم کارت همراه اول داری از خود سایت همراه اول هم میتونی اینترنت خطت رو فعال کنی و هم تنظیمات اینترنت گوشیت رو درست کنی.ولی در مورد تالیا و ایرانسل اطلاعاتی ندارم.
بابا از همون اول ميگفتين بله من بدون گارانتي گرفتم
رفتم كه اينترنتمو فعال كنم اگه مشكلم حل نشد باز سرتون خراب ميشم
راستي اين كد فريمور رو هم زد ميگه خطاي شبكه!
راستي نقشه افلاين چطوري نصب واستفاده ميشه؟!!!
از يكي سايتا دانلود كردم سوات موات يخده نتونستم باهاش كار كنم
راستي يه چيز ديگه:
چطوري ميشه دماي محيط رو نشون بده من هر كار كردم ارور داد بازم بايد به اينترنت وصل باشيم؟؟
آقا ما هر چي با اين سايت شركت مخابرات ور رفتيم جايي براي فعال كردن اينترنت نديدم اگه ممكنه از اين گ...گيجگي درم بيارين
ديگه دارم قاط مي زنم ميگن اين گوشيا نبايد ضربه بخورن ؟؟؟؟؟!!!!!
عزیز ایرانسلش کن ... اگه باید همراه اول بمونه برو مخابرات بگو برات فعال کنن راحت بشی ...
استحکامش زیاده خیالت راحت ..
بله ! دمای محیط که نه دمای هر شهری که بخواین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)