سلام .
خير ، اطلاعات از بين نميره .
سلام .
خير ، اطلاعات از بين نميره .
سلام
هارد اکسترنال 1 ترا وسترن دارم تمام نرم افزار های داخلش رو پاک کردم ایا مشکی برا هاردم بوجود میاد؟کجا دانلود کنم؟
وقتی تو سیستم هست به لرزشی کمی داره ایا طبیعیه؟
ایا اگه یه موقع برا هارد مشکلی بوجود بیاد اطلاعات داخلش پاک میشه؟ هیچ را برگرداندن یا بک اپ نیست؟
مدل هاردم wd 1tb mypassport هست آیا ضد ضربه هست
ممنون
سلام .
با حذف کردن نرم افزارها مشکلی ایجاد نمیشه . اما از مهمترین قابلیتهای کاربردی این نرم افزارها مثل خاموش کردن هارد پس از safely remove شدن و همچنین قفل کردن هارد و ... محروم میشید . این نرم افزارها را میتونید از لینکهای زیر دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از نصب نرم افزار بالا آپدیت کننده زیر را نصب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لرزشهای خفیف به خاطر چرخش موتور و جاجایی هدها هست که عادی هست .
بستگی به میزان آسیبی که وارد میشه شانس ریکاوری میتونه بالا باشه یا نزدیک به صفر باشه . در نگهداری و استفاده دقت کنید تا مشکلی پیش نیاد .
خیر ضد ضربه نیست . در نتیجه در نگهداری و استفاده و حمل و نقل دقت کنید . مخصوصاً در هنگامی که روشن هست حتی جابجا هم نشود .
Last edited by ata.royalfalcon; 14-12-2013 at 18:10.
سلام
بک اپ میخوام از هارد اکسترنالم بگیرم لطفا یه نرم افزار خوب بر اینکار با آموزشش بگذارید
سپاس
سلام
من هارد سیلیکون پاور دارم مدل A80 که ضد آب و ضد ضربه هم هست
همون اوایل به لپ تاپ وصل کردم یهویی یه صدای بدی داد که سه بار تکرار شد که هارد رو جدا کردم(صدا شدید بود)
بعد اون دیگه اون صدا نمیاد
اما یه وقتایی هی به صورت تیکه تیکه یه صدای خفیفی داره
انگار که صفحه ی هارد تاب داشته باشه و یه جاییش میماله
بقیه وقتایی هم که ساکته گوشمو بهش بچسبونم بازم صدا داره
گارانتی 3 ساله سازگار داره
به نظرتون ببرم گارانتی تعویضش میکنن برام؟؟
ممنون
سلام .
به هر حال وجود صدای غیر عادی نشانه خوبی به نظر نمیرسه . از اطلاعات مهم بکاپ بگیرید و حتماً به گارانتی بفرستید .
با عرض سلام.دوستان یه سوالی داشتم.من بعد از یه سری تحقیقات برا خرید هارد اکسترنال به 3 مدل رسیدم و میخواستم ببینم از بین سه مدل seagate backup plus ، wd my passport ultra ، buffalo mini station exteme shock proof کدوم بهتره؟ لطفا با مقایسه نسبی ویژگیهای هرکدومو بگین و نظر خودتونم بگید.خیلی ممنون.
سلام .
در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همین سوال را پرسیده بودید که جواب داده شد .
سلام
من یه هارد اکسترنال توشیبا یک ترا دارم که از یو اس بی برقش تامین میشه
من میخوام کابل برقشو جداگانه تهیه کنم و انتقال اطلاعاتش جدا باشه تا بتونم با otg وصلش کنم به تبلت
کسی میدونه این چیزی که من میخوام اصلا وجود داره یا باید دست ساز بشه
عکس تنها ورودیه این هارد رو میذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كارشناس تو اين فروم پيدا نميشه به ما كمك كنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)