صد در صد علت همین هست
چون به علت ساده تر بودن ساخت بازی روی 360 طبیعتا زودترساخته میشه دمو در نتیجه برای بازی های مولتی پلتفرم اکثرا رو 360 نمایش داده میشه دمو ها![]()
صد در صد علت همین هست
چون به علت ساده تر بودن ساخت بازی روی 360 طبیعتا زودترساخته میشه دمو در نتیجه برای بازی های مولتی پلتفرم اکثرا رو 360 نمایش داده میشه دمو ها![]()
New Trailer
EpicBattleCry
SD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بگين اين تريلر مربوط به چيه؟
كسي اينو ديده؟
اونجا که اسن بازی و پلتفرم رو میزنه اینه EpicBattleCry
Skirmish 44
Platforms: N/A
Posted: August 31, 2009 @ 10:53 PM
Release Date: TBA
این تریلر برای این بازیه؟!!!!!
بابا این تریلر 238mb هست و 34 دقیقه یعنی اگه بخوام دانلودش کنم 9 ساعت طول میکشه!
یکی بگه چی نشون میده بی بهره نمونیم.
سلام کسی میدونه چند تا dvd هست چه سیستمی میخواد ؟
NEW TRAILER
Flag Runner Multiplayer Gameplay Trailer
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال زیاد 2 دی وی دی هستش.
سیستم مورد نیاز هم هنوز اعلام نشده.
سلام من نمیدونم کسی این اطلاعات رو گزاشته یا نه به هر حال من میگم.
قابیت های حالت چند نفره بازی که وقتی دیدم کپ کردم.دیگه بهتر از این نمیشه.فقط من دوستاشدم که snip silent باشه که متاسفانه نیست.
حالت ربودن پرچم که در بازی های دیگه بود اما در این بازی برای اولین باره
: هر بازيکن دارای نشان و علامت برجستهايست. هنگامی که هر دشمن را از بين ببريد، برای چند ثانيه نام، نشان و رتبه او در پايين صفحه به طور واضحی در يک تصوير مستطيل شکل ظاهر میشود.
0:43: میتوان از سپر در بخش چند نفره هم استفاده کرد. در عين حال میتوانيد يک ضربه دستی هم به دشمن وارد کنيد.
0:53 تا 0:55: پس از کشتن 4 نفر پشت سر هم، Airdrop يا بارريزی هوایی به عنوان پاداش در دسترس قرار گرفت. البته پيش از بازی میتوان kill streakها را به دلخواه انتخاب کرد که اين قابليت در تریلر فاش شده بود. بعد از کشتن 5 نفر نيز Predator Missile يا موشک درنده فعال شد.
: اسلحه Kriss Super-V که دارای دو وسيله ضميمه شده شامل صدا خفه کن و Red Dot Sight است. يعنی در Modern Warfare 2 میتوان بيش از يک وسيله را به اسلحه متصل کرد.
1هنگامی که سرور غير فعال شود، همچنان در بازی خواهيد ماند تا بازی به سرور ديگری انتقال يابد. سپس بازی از همان لحظه ادامه میيابد!
1:49: پرتاب چاقو. بله، برای کشتن بی سر و صدای دشمنان میتوانيد از فاصلهی چند متری، چاقو را به سمت آنها پرتاب کنيد. گويا اگر بخواهيد مجهز به پرتاب چاقو شويد، ديگر نمیتوانيد از نارنجک استفاده کنيد.
از تمامی لحظاتی که در اين خبر در مورد آنها توضيح داديم، تصاويری در وبسايت قرار دادهايم که در اين بخشمیتوانيد اين تصاوير را مشاهده کنيد. تنها دو ماه تا رسيدن به اين بازی فاصله داريم. نوزدهم آبان میتوانيد Modern Warfare 2 را برای PC ،PS3 يا X360 تهيه کنيد.
در ضمن حالت کنترل هواپیما a130 که به شما امکان کنترل و حمله به دشمن رو میده.و همچنین دشمنانی که شما رو با زد هوای میزنن
پرتاپ چاقو برای کشتن بی سرو صدا.وهم چنین قابلین اتصال بیش از یک وصیله به اسلحه.
در کل بهترین بازی امسال خواهد بود بدون شک.
این بازی به چه سیستمی نیاز داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)