این موتورروی 206 تیپ5(دستی) وتیپ6(اتومات) نصبه.توی هفته نامه دیدم قیمتشم 15650 ذکر شده.
این موتورروی 206 تیپ5(دستی) وتیپ6(اتومات) نصبه.توی هفته نامه دیدم قیمتشم 15650 ذکر شده.
هر سه تا پست درسته n6a یا tu5 موتوریه که روی تپ 5 و 6 پژو 206 نصب میشه و چون چون ایران خودرو این موتورو داره میتونه رو هر ماشینی نصب کنه البته با اجازه پژو فرانسه و قبلا هم این مدلو به ترکیه فروخته بود.
ماشین یکی از دوستانم موقعی که میندازه دنده 5 یک دفعه دنده میپره روی خلاص...
یا این که بر میگرده دنده 4
مشکلش چیه؟
درسته اين موتور رو روي سمند هايي كه به تركيه ارسال ميكردن نصب ميكردن !!!!امیر جان با عرض شرمندگی باید بگم که خیر!
سمند با موتور tu5 و گیربکس دستی در حال پیش فروش هست! تو همین فروردین ماه تحویل فوری هم میدن!
این دقیقا همون سمندی هست که از 2 سال قبل به ترکیه میدادن!
راستي دوست عزيز شما توي فروم ايران بلاگ فعاليت ميكنيد ؟؟؟
فكر كنم شناختمتون !!!
اگه خودتون هستيد تورو خدا چندتا عكس خوشگل از ماشينتون بزاريد توي تاپيك عكس ماشينهاي كاربران !!! آخه من خيلي مشتاقم ماشينتون رو ببينم !!!
دشمنت شرمنده شه
میدونستم با این موتور صادر میکنن ولی عرضه مستقیم به بازار ایران رو خبر نداشتم تا اینکه دارم از ما میشنوم
شنیده بودم که میخوان با گیربکس اتوماتیک اینهارو هم به بازار بدن
سوال من باد کرد....کسی نمی دونه مشکل از چیه؟ماشین یکی از دوستانم موقعی که میندازه دنده 5 یک دفعه دنده میپره روی خلاص...
یا این که بر میگرده دنده 4
مشکلش چیه؟
مشکل چی؟؟؟ مشکل سوال؟؟ مشکل باد؟؟ یا مشکل ماشین؟؟ احتمال قوی مشکلش اینه که باد کرده.
شوخی کردم.
احتمال 90 به بالا دنده 5 خرابه ( چرخ دنده ی مربوط به دنده 5 داخل گیربکس) . باید بدی مکانیکی نگاه کنه. اگه جا داشته باشه خوب میدی تراشکاری تا سنگش بزنن. اگه جا نداشته باشه یا جور درنیاد باید دنده 5 عوض بشه.
![]()
ممنون
بعد مدت ها جواب گرفتم...دیگه یادم رفته بود همچین سوالی پرسیدم
اگه جا داشته باشه خوب میدی تراشکاری تا سنگش بزنن![]()
سلام دوستان . ببخشيد اين كيت ها كه وقتي ماشين رو فقل ميكني همه شيشه هاي ماشينو تك تك مياره بالا چند قيمته ؟؟؟ واسه 4 تا شيشه سمند ميخواستم . حالا واسه ماشين ها مختلفه ؟؟؟ يعني مثلا مال پرايد با ماله سمند تفاوت داره يا همه يكين !!!
بهش میگن power window که فکر کنم برای هر شیشه 10 تومن آب بخوره و اینکه باید ماشین دزدگیر جداگانه ای داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)