منم دیروز عصر برام از تهران بسته فرستادن پست الان اورد تحویل داد
ولی گرشاسب هنوز نیومده
فکر نکنم ماله همه رو فرستاده باشن
منم دیروز عصر برام از تهران بسته فرستادن پست الان اورد تحویل داد
ولی گرشاسب هنوز نیومده
برا من هنو نیومدهمنم دیروز عصر برام از تهران بسته فرستادن پست الان اورد تحویل داد
ولی گرشاسب هنوز نیومده
شما ایمیل فرستادی؟؟؟
من نفرستادم
نمیفرستن؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
برای من هم هنوز زده آماده به ارسال.نمیدونم دیگه کی میخوان ارسال کنند.
البته داخل سایت زده همه خریدهای پستی ارسال شده اند.
Last edited by choory; 25-10-2010 at 13:17.
من email زدم
برای منم زده اماده به ارسال
سایت لوح زرین نیکان این خبر رو زده :
1- زمان توزیع روز سه شنبه 04/08/1389 می باشد
2- کلیه خرید های پستی ارسال شده است
3- تمام نسخه ها دارای کارت سریال بوده که تعدادی از آنها نیز کنترل گردیده است . شما با استفاده از شماره سریال و راهنمایی که در صفحه 3 بروشور موجود است می توانید بازی را نصب و اجرا نمایید .
4- بازی از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 04/08/1389 طبق هماهنگی های انجام شده با شرکت فن افزار شریف قابل اجرا می باشد .
5- در حفظ و نگهداری شماره سریال دقت نمایید در صورت استفاده دیگران یا هرگونه کپی برداری، بازی شما غیر فعال خواهد شد .
6- نام هفتمین برنده خوش شانس از خریداران پستی این شرکت ، طی روزهای آینده اعلام می گردد.
برای من هنوز نیومده ............این اماده به ارسال رو از کجا میشه پیدا کرد!!!!!!!!!!! توی سایت خودشون جایی برای پی گیری وجود نداره؟؟؟؟؟ من ایمیل هم فرستادم .........برای من هم هنوز زده آماده به ارسال.نمیدونم دیگه کی میخوان ارسال کنند.
البته داخل سایت زده همه خریدهای پستی ارسال شده اند.
تو این سایت شناسه رهگیری که بعد از ثبت نام بهت داد رو وارد کن نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای ما هم که همچنان آماده به ارساله. تازه اگر فردا هم پست بشه با توجه به اینکه کرج هستم.شاید پس فردا دستم برسه. تازه اگه منطقه ی پستیمون خوب باشه . چون اینجا اول میره پست مرکزی بعد از اونجا میره پست منطقه بعد یک روز بعدش میاد جلو در.( البته این قانون همه جاست)
الان کد شناسه یکی دو تا از این برنده ها که تو سایت اعلام شده رو هم وارد کردم برای اونها هم نوشته اماده ارسال
فکر کنم اینجا up نشده و برای همه رو فرستاده باشن
خب داش پدارم بازیو نصب کن و نظرتو درباره ی بازی بگو ببینیم ارزششو داره یا نه؟
خوب کار شده اصلا؟نسبت به نسخه ی دمو تغییری داره؟گرافیک و صداگذاری و گیم پلی و هر چی میدونی دربارش بگو
دمت گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)