1. باید فنتتون اینکد بشه برای این کار کافیه متن رو به نت پد برده و گزینه ی Unicode یا UTF-8 رو در قسمت سیو کردن انتخاب کنید ...
2. آکروبات میدل ایست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. باید فنتتون اینکد بشه برای این کار کافیه متن رو به نت پد برده و گزینه ی Unicode یا UTF-8 رو در قسمت سیو کردن انتخاب کنید ...
2. آکروبات میدل ایست :
یه سوال دیگه :
من دیدم که متن رو از تو Acrobat reader کپی می کنند و تو Word پیست می کنند و متن با یکم جابه جایی میاد تو Word ولی تو بعضی سیستما مثل سیستم خودم این کار رو نمیشه کرد و وقتی متن رو میاریم این ور داغون میشه
سوال اینجاست که مشکل کجاست؟؟ ورژن Acrobat من پایین تره یا مشکل از چیز دیگس؟؟؟!!!
اگه همون فایل هست مشکل از ورژنacrobat شما هست.
در ضمن باید تو انجمن بحث مطرح کنید!
هومن حوصله ی تایپ نداشتی یا همیشه فونت رو اینجوری مینویسی!![]()
با سلام....اخیرا" در بعضی سایت ها این اگهی"تبدیل PDF پی دی اف فارسی به Word ورد"تبلیغ میشه خواستم ببینم کسی اینارو امتحان کرده؟؟(البته به نظر من اینا اکثرا"همشون یه سری کلاهبردارن. )نظر شما دراین مورد چیه؟.....
با سلام دوستان .
میشه یه PDF Reader خوب بزارید ؟
البته به جز Adobe Acrobat Reader چون من باهاش مشکل دارم .
ممنون میشم .
Foxit Reader | برنامه ای مثل اكروبات ریدر :
بازم هستم مثلا : Sumatra PDF viewer یا Cool PDF Reader موفق باشید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت رو نفهمیدم اخوی گرامی( منظورت "فونتتون" بود یا UTF-8 ؟ )
اينم يه نرم افزار براي تبديل فايل PDF به فايل Word
احتمال گرفتن نتيجه مطلوب پنجاه پنجاه هست.
حجم : 4 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :
سلام. من نرم افزار Adobe Writer جدید ترین ورژن رو میخواستم (همراه کیجن ، کرک یا هر چیزی که لازم داره.)
مرسی
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام.دوستان اگه لطف کنند در مورد برنامهocr فارسی راهنمایی بفرمایند(ایا میشه با این برنامه pdfفارسی رو به txt تبدیل کرد؟ درصد خطاش چقدره؟)در ضمن اگه ممکنه دوستان به فکر راهی برای دانلود رایگان برنامه نویسه خوان آراکس باشند(اخه یک میلیون و....تومن برای کاربر ایرانی برای این برنامه انصافه؟ باید تا کی در حسرت همچین برنامه ای باشیم) ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)