سلام میگم این مودم های adslوایرلس که قیمتی نزدیک به 50000داره فرقش با مودم هایی با همون کارایی با قیمتی 80000به بالا چیه،اگه میشه یه مودم تا 80000تومن معرفی کنید از پارس آنلاین هم میخوام اشتراک بگیرم![]()
سلام میگم این مودم های adslوایرلس که قیمتی نزدیک به 50000داره فرقش با مودم هایی با همون کارایی با قیمتی 80000به بالا چیه،اگه میشه یه مودم تا 80000تومن معرفی کنید از پارس آنلاین هم میخوام اشتراک بگیرم![]()
من مودم TP-LINK 8901G خریدم 50000 تومان چند ماه پیش از ADSL شاتل استفاده میکنم خیلی راضیم
و تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده.سرعت ADSL هم ECO 128 هست.![]()
قبلا هر کسی میخواست ار پارس آنلاین سرویس بگیره باید ازشون مودم هم میخرید. الان قبل از خرید مودم باهاشون چک کنید تا مجبور به خرید دو مودم نشوید.![]()
این که میگن این مودم با شرکت ما همخونی نداره همش حرفه
مودم ها همه استاندارهای مشخصی دارند و همشون هم با هر شرکتی همخونی دارند
بیشتر این قضایا بر میگرده به سیاست شرکت ها در جهت فروش مودم هایی که خودشون دارند
من با قسمت فروش صحبت که میکردم میگفت که برای سرویس جدید حتما باید مودم هم ازشون خریداری بشه. اصلا هم مهم نیست مارک و مدل مودم چی باشه تنها این مهمه که فقط باید از خودشون خریده بشه.![]()
وگرنه با همون سرویس های پارس آنلاین من همه مدل مودمی رو کانفیگ کردم و هیچکدوم هم مشکلی نداشت![]()
Last edited by navids; 31-01-2011 at 18:07.
فکر مکینم این پارس انلای تنها جاییه که مودم رو حتما باید از خودشون بگیرید، حیا ندارن که
درسته، فقط یه خورده باید حوصله کنید و با تنظیمات ور برید.
من از شاتل اشتراک گرفتمو بعد بهم زنگ زدن گفتن چرا مودم از ما نخریدی؟
منم گفتم شما یه مودم 30000 تومانی رو میدی 90000 تومان واسه همین.
الان دارم با TP-LINK 8901 حال میکنم به خدا
خوش بحالت ! این مودمی که میگی وایرلسه؟؟؟
بله این مودم وایرلسه با 4تا پورت لن
در ضمن مودم روتر هم هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)