3870و 9600gt ارزون حدود 135 هست.
3870و 9600gt ارزون حدود 135 هست.
آقا قیمت آخرین کارت گرافیک جیفورس با مموری 1گیگ چنده؟ (فک کنم 9800gt2 )
با سلام من میخوام یه دونه 9800gtx+بگیرم .البته میدونید که این کارت دو تا خروجیه dviداره من میخوام کله کیس رو عوض کنم ولی مانیتورم crtهست .(فعلا میخوام با همین بسازم فعلا )
اگه میشه کابلی که بتونه dviرو بهcrtتبدیل کنه رو معرفی کنید.(البته اگه این کابل وجود خارجی داره)با درج قیمت ذکر کنید.
آداپتور تبدیل DVI به D-sub تو جعبه ی خود کارت گرافیک در اکثر موارد هست و نیازی به تهیه نیست.![]()
مانیتور T220P رو من دیروز 295 قیمت گرفتم . ظاهرا گرون شده!
یه مانیتور به نام AOC هم تو بازار اومده که USB میخوره و مستقیما بدون نیاز به کامپیوتر عکس و موزیک رو Play میکنه! قیمتش هم 225 تومنه (مادیران وارد کرده احتمالا این چند روز تبلیغش رو هم تو روزنامه دیدید) 22 اینچ هم هست یه مدل دیگه هم داره که اسپیکر و ... داره اونم 22 اینچ هست و قیمتش 200 تومنه ! تو ویترین مغازه هم روشنش بود و تصویر ظاهرا خوب و شفافی داشت نظرتون در مورد مانیتورهای این برند چیه؟ میشه روش حساب کرد؟
نچ! گرون نشده.
مانيتور aoc هم چنگي به دل نميزنه. دوشنبه تو بازار رضا يكشو كنار ال جي ديدم(جفتش روشن بود) نسبتا كيفتش پايينتر بود. تفكيك رنگش هم كه ديگه افتضاح.
فقط قيمتش يكم (فقط يكم) مناسبه.
من مي خوام بخرم 2217PWC رو
قيمت خوبي داره
و تستهاش هم بد نبوده
اگه بودجم ياري كنه شايد 2230fm رو بگيرم
سلام.
قیمت 4870 با برند connect 3d ( با فن معمولی ) رو میخواستم ؟
310 تومنه . با فن غیر مرجع هم 340 تومن.قیمت 4870 با برند connect 3d ( با فن معمولی ) رو میخواستم ؟
کارت گرافیک مناسب برای تری دی مکس با رم 4 گیگ و سی پی یو 2.2 کور 2 دو ال و مادر برد رد ایسوز p5kچیه؟
9600 xfxنودیا چطوره؟ وقیمتش چنده؟
با تشکر .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)