alizshah جان ؟
شما با 512 اونم با اون شکایت کردنها دیشب 6 گیگا بیتدانلود داشتید ؟
یا کلا از ابتدا فرمودید که فکر کنم آره این درسته. ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
alizshah جان ؟
شما با 512 اونم با اون شکایت کردنها دیشب 6 گیگا بیتدانلود داشتید ؟
یا کلا از ابتدا فرمودید که فکر کنم آره این درسته. ؟
خدایی پشتیبانی شاتل حرف نداره.....از پشتیبانی عالیش نگو که توی مملکت ما نمونه س. بسیار باکلاس، محترم، باادب و پاسخگو. تعطیلی هم
ندارن. مثلا دیروز یه زنگ زدم و بعداز اتمام صحبتم گفتم که پیشنهادی هم براتون دارم. منو وصل کرد به یکی از
کله گنده هاشون و طرف چنان خوب برخورد کرد که من شرمنده شدم![]()
تو تاپیک مودم گفتم که نمیتونستم با حالت pppoe کانکت بشم براشون پیغام گذاشتم
15دقیقه بعد زنگم زدن حدود 11 دقیقه طرف داشت راهنماییم میکرد(چون وصل نمیشد)
وصل مکالمه تلفن قطع شد..
دوباره طرف زنگ زد و خلاصه با صبر و حوصله راهنمایی کرد تا بالاخره وصلش کردم.....
======
2-3 هفته پیش هم که خطمون نویز پیدا کرده بود بازم همین اتفاق افتاد وسط صحبتاش من حواسم نبود سیم تلفن را قطع کردم و تلفن قطع شد....
بنده خدا خودش دوباره زنگم زد و وضعیت رو مجدد پیگیری کرد....
(پشتیبانی تو ایران با کیفیت شاتل اصلا وجود نداره)
خوب عزیز نوسان داریم تا نوسان حالا نوسانش چقدری هست مثل پارس نیست که بین 25 -40 نوسان داشتمن شنیدم که شاتل نوسان همه سرویساش خیلی کم و محسوسه مثلا شنیدم که سرعت دانلود با 512 اکو بین 60-63 هست درسته یا نه شبانش چطوره؟ یعنی اون پینگ 92 ms یا 128 ms راسته
یه تست برام از رپیدشر میذارین کجا هستین
من که تو شاتل نوسان خاصی ندیدم
التبه اگه منی که ارت1 دارم سرعتم گاهی 19گاهی 20 و اکثرا 21 هستش را بگی نوسان اره نوسان داره ولی کلا میتونم بهت بگم هیچ نوسانی نیست
پارس نوسانش خیلی زیاده مخصوصا از چند روز پیش سرعت 128 رو بتقلید از صبا برده بالا که من هرچی حساب کردم دیدم که 256 با 128 هیچ فرقی نداره و روز که سرعت بالاست 147 رو راحت ساعتی دانلود میکنه ولی تقلیدش ناقصه چون صبا تایم مجانی داره این اونو تقلید نکرده .
عرض کنم خدمتت که از لحاظ متوسط سرعت میشه گفت حدودا درسته.
اما از لحاظ نوسان، بعضی وقتا کمه بعضی وقتا زیاد.
ولی اکثرا اذیت نمیکنه مثلا ممکنه بین سرعت داونلود 40 تا 90 دست و پا بزنه! اما متوسط بین 55 تا 65
هستش. اون پینگ هم مال من بود ولی دیگه برام تکرار نشد. به طور عادی 200 تا 400 هستش. مثلا این تست
چند دقیقه پیشمه. ببین.
(اکو 512)
![]()
مهم ساعت 1 نصف شب تا 7 صبحه اونموقع سرعت چطوره؟
کسی همین الان تو تبریز اینترنتش قطع شده ؟ مال من از عصر قطعه !
128eco
اون موقع هم تقریبا همینطوره، توی پستهای اخیر از تستهای نیمه شب هم گذاشتم (مثلا ساعت 3 صبح).
نه بابا در کل میگم
البته الان نگاه میکنم 7 gb دانلود دارم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)