Ctrlاون دوستانی که با کیبورد بازی میکنند اگه میشه بگن وقتی از لبه ایی آویزون هستیم از کدام کلید برای پایین پریدن استفاده میکنیم ؟
........
Ctrlاون دوستانی که با کیبورد بازی میکنند اگه میشه بگن وقتی از لبه ایی آویزون هستیم از کدام کلید برای پایین پریدن استفاده میکنیم ؟
........
یک مشکل دیگه!
فیلم های بازی صدا ندارن! تو خود بازی صدا هست ولی فیلم هاش نه!چیکار کنم؟
پ.ن:Modem هم غیرفعاله.گفتم که نگید دیسیبلش کنم.
من گیر کردم .
اونجا که برای بار دوم باید اون غول بزرگ را با مخفی کاری رد کنیم وقتی آخرش به جایی میرسیم که دو تا چرخ دنده بزرگ در حال چرخش هستند من گیر کردم و نمیتونم رد کنم .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه .
دوستان مال من 3 تا دی وی دی بود.
نصبش کرددم.هیچ کرکی هم نداشت.من هنوز زیاد بازی نکردم.دیدم اینجا گفته شده که بازی مشکل داره، کرکی که اینجا havas_1980 گذاشته بودند رو گرفتم و ریختم.اما مشکل اینه که با اینکه بازی رو از اول شروع کردم اما دفعه بعد که دوباره میام تو بازی میگه که شما از طریق Game for windows و یوزر وارد نشدید و باید از اول بازی کنید.یوزر رو انتخاب می کنم اما نمی تونه واردش بشه. یه یوزر دیگه ساختم، باز هم نشد. ضمنا از همون راه استفاده کردم اما Physics هم به گزینه ها اضافه نشد.
چه کار کنم ؟
مشکل من رو دارید همون پایین نوشته v1.0دوستان مال من 3 تا دی وی دی بود.
نصبش کرددم.هیچ کرکی هم نداشت.من هنوز زیاد بازی نکردم.دیدم اینجا گفته شده که بازی مشکل داره، کرکی که اینجا havas_1980 گذاشته بودند رو گرفتم و ریختم.اما مشکل اینه که با اینکه بازی رو از اول شروع کردم اما دفعه بعد که دوباره میام تو بازی میگه که شما از طریق Game for windows و یوزر وارد نشدید و باید از اول بازی کنید.یوزر رو انتخاب می کنم اما نمی تونه واردش بشه. یه یوزر دیگه ساختم، باز هم نشد. ضمنا از همون راه استفاده کردم اما Physics هم به گزینه ها اضافه نشد.
چه کار کنم ؟
فکر کنم من نسخه اصلی رو دارم ولی نمیدونم چطوری باید سیو کنم
احتمالا شما از نسخه repack بازی استفاده میکنید که صدا را از فیلم های بازی به خاطر کم شدن حجم بازی حذف کردند !
هیچ کاریش نمیکرد. 1 باگه که گذاشتن اینجا.
من که از کرک استفاده کردم و بازی رو از اول رفتم. اونجا رو هم خیلی راحت رد کردم.
میشه به من بگین شما چه مشکلی با نسخه pc دارین ؟؟ نسخه اصلی دیگه چه صیغه ای هست ؟؟ مگه با هم فرق دارن ؟؟ فقط میخوام بدونم مشکلاتتون چیه و نسخه اصلی چیه ؟ مگه این نسخه اصلی نیست ؟؟؟
باسلام من یه مشکل بسیارعجیب بااین بازی دارم که تاحالانظیرش روندیده بودم.وقتی واردبازی میشم میگه بایدپروفایل بسازم وقتی این کارروانجام میدم وبااون واردبازی میشم میگه شماپروفایلی نداریدوقتی هم اون جوری واردبازی میشم نمی تونم بازی روذخیره کنم.
دیگه رفته تواعصابم.ازعزیزان یه حالی بدید.ضمناممکن مشکل ارکرک بازی باشه اگه اینطوریه یه کرک تروتمیزروهم معرفی کنید که دیگه ممنون میشم.
یاعلی
اين پست رو بخونين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)