دوستان من چرا این گوگل کروم رو که نصب میکنم bookmark tollbar نداره ؟!
.
هر کار کردم هم نمیاد !! - برا همین نمیتونم از این مرورگر ترو تمیزاستفاده کنم !
دوستان من چرا این گوگل کروم رو که نصب میکنم bookmark tollbar نداره ؟!
.
هر کار کردم هم نمیاد !! - برا همین نمیتونم از این مرورگر ترو تمیزاستفاده کنم !
ctrl+shift+b
![]()
شما هم دنبال بهونه میگشتیا![]()
اره . اخه از فایر فاکس استفاده میکنم !! تو این نسخه های 4 یه مشکلی برا من داره !! اونم اینکه شکلک ها منو های باز شونده رو کند و یه جور اعصاب خورد کن باز میکنهمثلا یه جا شکلک توش باشه !! کله اون تب رو هر جاش کلیک راست کنم و بخام یه گزینه انتخاب کنم یه جوری میشه لگ میزنه
.
اومدم اینو اخرین نسخشو دان کردم . گفتم در کنار فایرفاکس فعلا تستش کنم . هرجاشو گشتم بوکمارک پیدا نکردم . (برام شدید مهمه این گزینه)حوصله ور رفتن باهاشو هم نداشتم
...................
ctrl+shift+b چیه !!!
.
میخوام اون بالای مرورگر مثه همه ی مرورگرا ادرس های مورد علاقمو قرار بدم تا تو دسترس سریع باشن !!![]()
خوب منم همون بوكمارك بار رو ميگم ديگه
دكمه هاي شيف و كنترل و بي رو بزنيد اون تولبار اضاف ميشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
!!
من تو فایر فاکس تست کرد - صفحه ی مدیریت بوک مارک ها اومد . فک کردم اونم همینجوره -
.
ممنون - حله![]()
1- سلام
نسخه 10 فینال اومده؟
2- من بعد که سیستم رو نصب کردم برای نصب کروم وقتی فایل اجرایی رو اجرا کردم هیچ پنجره ای برای نصب باز نشد که مسیر بخواد و من نکست بزنم و اینها بلافاصله کروم باز شد دلیلش چیه یا طبیعیه؟
3- توی ف ی س ب و ک وقتی بعضی کلیپ های فلش که مال یوتیوب هست هر چی روس کلیک میکنم ای دی ام رو فعال نمیکنه در صورتی که با عضی دیگه خیلی راحت میاد
ممنون راهنمایی کنید..مرسی
1-نسخه 10 فینال فکر نکنم اومده باشه.
2-طبیعیه . گوگل همینجوری نصب میشه. فقط با 2 تا کلیک.
3-نمیدونم. شاید مشکل از ای دی ام هست که بعضی از این فایل ها رو نمیتون باز کنه. وگرنا فکر نکنم ربطی به مرورگر داشته باشه.
ورژن جدیدش کی میاد من منتظر ورژن جدید هستم چون ورژن11.0.672.2را نصب کرده ام ولی فلش پلیر نداره؟
از اینجا فعالش کن (داخل آدرس بار این آدرس رو وارد کن):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)