چی شد کسی نیست کمکی کنه؟
چی شد کسی نیست کمکی کنه؟
دوستان حتما" نباید پول زیادی خرج کنید، من هم اولش می خواستم n79 بگیرم، ظاهرا" مشخصات خوبی داره و گوشی خوش دستی هستش، اما در عمل وقتی از دوستانم که این گوشی رو داشتند پرسیدم، از خریدنش منصرف شدم و آخرش یک گوشی 6220 کلاسیک گرفتم،218 تومن،فقط ) fm transmitter که اونم با 6 هزار تومن خریدم) و wlan ازn79 کمتر داره ولی انصافا" بقیه امکاناتش از n79 با کیفیت تر و بهتره در ضمن قیمتش هم مفته.
1_دوربینش مثل n82 فلاش زنون داره و کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش با n82 یکی هستش،کیفیت عکاسیش نسبت به دوربین h9 سونی که با لوازم جانبی 560 هزار تومن پول زبون بسته دادم عالیه،فقط یکم پایینتر، اونم طبیعیه 5 مگاپیکسل در برابر 8 مگاپیکسل،کیفیت فیلمبرداریش هم نسبت به دوربین jvc که 650 هزار تومن پولشو داده بودم بنظرم شفافتر ولی یکم رزولوشن کمتری داره که اونم طبیعیه،جالب اینکه وقتی روی lcd 40 اینچ فیلمشو نگاه می کردیم اصلا" کسی باورش نمی شد که این فیلم رو با گوشی موبایل گرفته باشم تصویرش اصلا" شطرنجی نبود و سرعت پخشش هم کاملا" طبیعی بود،در کل نمره دوربینش بیسته.
2_از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و نصب برنامه،قدرت gps (مکان یابی 20 ثانیه،کمتر از 1 دقیقه) و سایر امکانات، نمرش بیسته.
3_صداش هم بیشتر از n82 وکمتر از n73 ولی با کیفیت هستش،(در حدی که 100% راضیتون میکنه)
(بازهم تاکید می کنم 218 تومن خریدم،تعجب نکنید قیمتش مفته) حالا انتخاب با شماست،اگه حرف منو قبول ندارید نظرات دوستان رو در کلوپ 6220 دارها مطالعه کنید مطمئنم هیچ ناراضی رو پیدا نمی کنید و صحت حرفهای بنده رو تایید می کنید.
با آرزوی سالی پر از موفقیت برای شما
در اینکه گوشی 6220 کلاسیک گوشی خوبی هست شکی نیست اما من خودم ان 79 انتخاب کردم چون خوشگلتره هم شارژَ خوبی نگه میداره به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ممکنه یکی از گوشی های بزرگ(شبیه پاره اجر) خوشش بیاد یکی هم مثل من از گوشی های کوچولو در ضمن عزیزم دوستم همین گوشی رو 195 تومان خریده یکم گرون خریدی
به هر حال هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره
همه اینایی که گفتین درست اما اگه 6020 قیمتش 100 تومن هم بود باز من نمی خریدم... ان 79 با این قیافه ظریف کجا 6220 کجا!؟؟
دوستان اهل فن یه سوال.... میشه برای فیلمبرداری فلش ان 79 رو روشن کرد و با فلش روشن فیلم گرفت؟ اگه نمیشه نرم افزاری هست که بتونه فلش گوشی رو روشن نگه داره به عنوان چراغ قوه؟ آیا روشن موندن فلش بهش اسیبی نمی رسونه؟ اگه چنین نرم افزاری هست ممنون میشم بهم آدرسشو بدین چون چند تا نرم افزار رو تست کردم و نتیجه نداد...
بله میشه هنگام فیلمبرداری فلش رو روشن کرد برو تو تنظیمات فیلمبرداری و فلش رو روشن کن
من چند تا نرم افزار هم دیدم که ادعا میکرد از فلش به عنوان چراغ قوه استفاده میکنه اما از من میشنوی بی خیال اینجور نرم افزارها شو
اگر خود گوشی تشخیص بده نور محیط کمه خودش فلاش رو روشن نگه می داره
ممنون دوست من... یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی گوشیمو برای فیلمبرداری در حالت 3GP میذارم فقط 35 ثانیه می تونه فیلم بگیره ولی در حالت های دیگه میتونه پشت سر هم فیلم بگیره... چون اثرا مجبور هستم در حالت 3GP فیلم بگیرم میشه بگین چیکار کنم تا کامل فیلم بگیره...
راستی مشکل اسکرین سیور n79 درست نشد؟ مال شما هم همین طوره؟ هر اسکرین سیوری که میذارم روش بعد از چند ثانیه صفحه کامل سیاه میشه و هر کاری می کنم اون اسکرین سیور رو نمایش نمیده... مشکل چیه؟
ممنون از شما بخاطر جوابتون
دوستان سلام
متاسفانه من بعد از خریدن n82 متوجه شدم که دکمه های 1 و 4 و 7 کیبوردش موقع کار کردن بدجور صدا میکنه که البته همه n82 ها همینطور هستن و توی فرومهای خارجی هم تحقیق کردم و گوشیهای اونا هم چه فنلاندی و چه چینی همینطور بود
حالا میخوام با کلی ضرر بفروشمش و n79 بگیرم
لطفا دوستانی که n79 دارن منو به دقت منو راهنمایی کنن:
1- ایا softkey ها (4 دکمه ریزی که در اطراف دکمه 4 جهته هستن) موقع کار کردن صدا نمیدن یا لق منیزنن؟؟؟
2-خود دکمه 4 جهته(dpad ) چطور؟؟؟
3-دکمه های بین softkey ها چطور؟؟؟
4-دکمه های کیبورد چطور؟؟؟
5-قاب پشت گوشی موقع کارکردن سرو صدا داره یا لق میزنه یا نه؟؟؟
6-اگه مشکلاتی از این قبیل هست ممنون میشم بگید
ممنون
دوست عزیز درست میگید رنگ بنفشش 30 تومن ارزونتره اما مشکیش 30 تومن گرونتره در ضمن دم عید گرون شده الان بنفشش 230 و مشکیش 260 تومنه،در ضمن قیمت گوشی n79 تا 1 ماه دیگه یعنی 15 اردیبهشت به زیر 300 تومن نزول پیدا میکنه و به خاطر ضرر سنگینش الان خریدشو توصیه نمیکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)