تو یه دستگاه که شبیه عابر بانکه
تو یه دستگاه که شبیه عابر بانکه
توضیحاتتون درست
ولی کار من دیگه از کار گذشته بود
از بس محو گرافیک و داستان و هیجان شده بودم
راستی خودتون از hard تموم کردین ؟
منظورم از اون موجودات اونهایی بود که نمیمیرن
وقتی میزنیشون دستا و پاها قطع میشه میافتن رو زمین دوباره تولید میشن
که یک مقدار جلوتر یک جا باید freeze میکردمش تا بمیره
انجا باید یکم بقیه رو میکشتم تا زنه در رو باز کنه و فرار کنم
اما در کل با نشست مجمع عمومی gamer ها در خانه ما![]()
به این نتیجه رسیدیم که نیمشه اینجوری پیش رفت و دوباره از اول از medium رفتم و رسیدم chapter 7
واقعا محشره بازیش
هر چی جلوتر میری جالبتر میشه
داستانه خوفی هم داره
آره پدرام جان من رو hard تموم کردم.
آقا ما هم بالاخره اين بازي رو رفتيم تا ته اونم رو نرمال . آخرش هم واقعا محشر بود ! راستي در آخرين لحظات بازي كه آيزيك ماسكشو برداشته يهو كنارش يه چيزي رو ميبينه ، اون چيزه Necromorph بود ؟ من درست نديدم
بعد از پايان بازي هم درجه ي Impossible باز ميشه ؛ من حتي جرات نكردم موس رو ببرم روش !!
منم خواستم يه امتحان بكنم يه cbapter رفتم ولي ديگه بيخيال شدم چون واقعا Impossible هستش !!!
اون نیکول بود که خودش رو با آمپول تبدیل به نکرومورف کردآقا ما هم بالاخره اين بازي رو رفتيم تا ته اونم رو نرمال . آخرش هم واقعا محشر بود ! راستي در آخرين لحظات بازي كه آيزيك ماسكشو برداشته يهو كنارش يه چيزي رو ميبينه ، اون چيزه necromorph بود ؟ من درست نديدم
بعد از پايان بازي هم درجه ي impossible باز ميشه ؛ من حتي جرات نكردم موس رو ببرم روش !!
Last edited by ali_ranger22; 01-12-2008 at 22:37.
و منم هنوزم سر در نیاوردم چرا این کارو کرد؟!اون نیکول بود که خودش رو با آمپول تبدیل به نکرومورف کرد![]()
تعجب نکن چون هیچکی نفهمید! :ديو منم هنوزم سر در نیاوردم چرا این کارو کرد؟!![]()
من يه جايي گيج شدم ! آخر بازي كه ما ميبينيم نيكول به خودش آمپول ميزنه اون فيلمه هموني نبود كه در شروع بازي ديديم ؟ البته اولاي فيلم . اگر اينطوري باشه و نيكول تبديل به نكرومورف شده باشه پس ما چجوري در جريان بازي نيكول رو به شكل سالم و آدم ديديم ؟ لطفا بگيد من كجا اشتباه كردم ؟؟؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)