ممکنه به تنظيمات Video Renderer و اينا هم مربوط باشه.
ممکنه به تنظيمات Video Renderer و اينا هم مربوط باشه.
سلام
به این مشکل برنخوردم تا حالا . شاید نسخه ی beta ی این ورژن رو دارید چون قبل از ریلیز نسخه ی اصلی، نسخه ی بتای این ورژن منتشر شده بود که ظاهرا باگ هایی داشت . اون لینکی که گذاشتم نسخه ی رسمی هست .
صفحه ی اسکین ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
Video Renderer رو روی VMR9 بزارین
سلام بر دوستان
کسی جواب سوال من و نمیده؟!
من نمیدونم چرا زیرنویس ها را که لود میکنم به زبان چینی میاد, یونیکدمم درسته.
در ضمن وقتی با vlc باز میکنم همچین مشکلی ندارم فقط با kmplayer این مشکل به وجود میاد و فقط زیرنویس هایی با پسوند srt.
سلام
من فيلم هايي كه با گوشي Iphone4 گرفتم ، با ويندوز مديا پلير نشون ميده با صدا
ولي با kmplayer بدون صداست
K-Lite Codec Pack واسه يه ماه پيش هست
فكر كنم تنظيمات صدا رو بايد تغيير بدم
من یه سری فیلم با پسوندد .TPs دارم که تو هیچ ورژنی از km نشون نمیده
در صورتیکه تو کامپیوتری که ازش کپی کردم رو هاردم درست و سریع نشون میداد
K-lite رو هم نصب دارم
پسوند ها رو هم تو آپشن برنامه چک کردم ساپورت میکنه اما نشون نمیده و ارور میده
داستان چیه ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
دوستان پلیر جدیدی بر اساس KMPalyer منتشر شده که ضمن داشتن امکانات کامل KM دارای سرعت بهتری هستش
این پلیر که PotPlayer گفته میشه در واقع ورژن اصلاح شده و سریعتری از KM هستش
منو ها و تنظیمات هر دو شبیه هم هستند و در PotPlayer اندکی خلاصه تر شده
KMPalyer در اجرای برخی فرمت های MPEG و FLV مشکل داره ولی PotPlayer این مشکل رو رفع کرده
PotPalyer می تونه Skin هر پلیر دیگه ای رو بپذیره و بدینگونه شبیه پلیر دلخواه شما بشه
POT نسبت به KM در سیستم های ضعیف سرعت استارت و سرعت پخش بهتری داره
در هر حال بنظرم طرفhدران KM از پلیر ویرایش شده PotPlayer استفاده کنند تا از شر برخی معایب KM در این پلیر خلاص بشند
Last edited by T I G E R; 15-05-2011 at 22:58.
اونوقت کِی قراره این اتفاق بیافته؟
ابتدا عذر میخوام اسم پلیر رو اشتباه نوشته بودم . در واقع PotPlayer هستش نه PodPlayer که در پست خودم اصلاح کردم
این پلیر در واقع از سوی خود سازندگان KMPalyer منتشر شده که بگفته خودشون برنامه سریعتر و بهتری شده
آخرین ورژن منتشر شده هم نسخه بتای 1.5.28205 هستش که از سرعت و ثبات بالایی برخورداره که از لینک زیر میتونید دانلود کنید
http://www.videohelp.com/tools/PotPlayer
در کل گویا کاربران KM دارند به سوی POT کوچ میکنند
با سلام
دوستان من تازه ویندوز عوض کردم و برنامه kmplayer رو نصب کردم ولی در مورد زیر نویسها حروف ناخوانا و بهم ریخته دیده میشه از تو اپشن قسمت زیر نویسها برای تغییر فونت انجا هم یه جدول خالی میاد و هیچ فونتی داخلش نیست همین برنامه در ویندوز قبلیم به درستی کار مییکرد قسمت primary و substitute هم یه پنجره خالی باز میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)