باید مجموع مهمات و مهمات در حال استفاده را فریز کنی.
مثلا 50/350 تا تیر داری .باید 50 تا و 400 تا رو فریز کنی.
باید مجموع مهمات و مهمات در حال استفاده را فریز کنی.
مثلا 50/350 تا تیر داری .باید 50 تا و 400 تا رو فریز کنی.
Cheat Engine و Artmoney تفاوتهاي چشمگيري دارند در Artmoney ميتوني 4 نوع از كودها رو در يك زمان رد گيري كني كه در Cheat Engine كلي وقت ميبره و با Artmoney ميتوني كليد ميامبر بسازي مثل : براي زياد كردن پول كلدهاي c+v رو تعريف ميكني و وقتي كه ميزني اين كليدارو در بازي پول هردفعه اوز ميشه و يا فريزكردن ولي با اين تضيح ها باز منم بيشتر با Cheat Engine كار ميكنم. من كه بهش ميگم نرم افزار جادوعي
Batman جون متشکرم . ولی من هر دو مقدار رو فریز کردم . با فریز جواب می ده ولی تو autohack که اسکریپت رو میده جواب نمی ده .
با سلام
حتما توی اتو هک ادرس اشتباه رو فریز می کنی.
اگر مطمعن هستی که اون ادرس درست هست پس تو یه مشکل دیگه داری.
بعضی از بازی هستند که تو میاری اون رو اتو هک می کنی و اون میاره به تو دو تا اسکریپت تحویل میده.
یکی از اون اسکریپت ها برای فریز هست و یکی دیگر غیر فعال کردن.
ولی وقتی تو بازی رو رستارت می کنی و بعدا میای که باز هم با اون اسکریپت ها مقدار رو فریز کنی ولی می بینی که اون اسکریپت ها کار نمی کنن و مقدار رو نگه نمی دارن.
به این مشکل می گن Code Shifting یعنی تغییر مکان.درست مثل DooM 3 و مکس پین 2 و یا بازی های دیگه که این جوری هستن.
اگر تو بری DooM 3 یا مکس پین 2 رو هک کنی خودت منظور من رو می فهمی که من چی می گم.
یعنی اینکه اون ادرسی که توی اتو هک بدست اوردی همیشه ثابت نیست بعضی وقتها تغییر می کنه.
این مشکل تنها یک راه حل بسیار ساده داره که اون هم Code Injection هست.
این جور مشکل ها فقط با کد انجکشن قابل حله.
Last edited by davoodf; 11-06-2007 at 18:33.
آدرسی که اتو هک میده از آدرس پیدا شده تو Tsearch به دست می یاد . من با این روش سام ماجراجو رو راحت هک کردم . ولی تو مامور مخفی 2 دو آدرس میده که یکی مجموع و یکی مهمات در حال استفاده رو متوقف می کنه . ولی وقتی هر دو Disable میشند هر دو مقدار کم میشه . به هر حال از راهنمایی تون متشکرم .
با سلام
خب دوست عزیز این یه چیز طبیعی هست که وقتی اونها رو غیر فعال کنین مهمات کم بشه.
مستر مهدي اين لينكات كه جواب نميده اگه چكش كني مي فهمي
لینکها کار میکنن.
البته باید با بروزر بازشون کنی.
من میخوام با artmoney تعداد گلوله های تفنگ های کانتر استریک کاندیشن زیرو هک کنم میخوام بدونم برای گلوله ها از چه متغییری استفاده کرده اند؟؟
با تشکر.
با سلام
برای گلوله همیشه از
4Byte
استفاده کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)