هنگام فرار وقتی به طبقه بالایی میرسین با آسانسور کاری ندارین! پس راهتون رو به طبقه بعد ادامه بدین... (کلید Alt برای نشون دادن مسیر)
هنگام فرار وقتی به طبقه بالایی میرسین با آسانسور کاری ندارین! پس راهتون رو به طبقه بعد ادامه بدین... (کلید Alt برای نشون دادن مسیر)
ببخشید آخه طبقه بعد منظورتون همون در شیشه ای هست ؟بعد یه راه پله هست میرم بالا ولی اونجا نمدونم کجا برم
اگه میخواین تا عکسشو بزارم که راحت تر بدونین منظورمو
نه احتیاج به عکس نیست. بعد از بالا رفتن از پله به سمت چپ دور بزنین... سپس روی دیوار سبز راه برین یا پرش کنین تا به کانالهای کولر برسین.
جلوتر هم وقتی به محیط بسته رسیدین روی دیوار راه برین و سریع به پشت بپرین تا بتونین از راه کولر فرار کنین.
سلام
ببخشید تواون مرحله که از دوتا میله میای بالا وصحنه آهسته میشه باید چکارکرد
هیچ حرکتی نداره نه پرش ،فقط اهسته راه میره ، اسم مرحله رانمیدونم
این بازی از سایت های مختلف چه نمره ای گرفته؟شما بهش چه نمره ای میدین؟
ممنون.
دوستان من تو وقتی از ساختمان سبز فرار می کنم و بر روی دیواره ی خارجی آن سر می خورم بازی را ادامه می دهم تا به آسانسور برسم. اما وقتی سوار آسانسور می شوم بازی به منوی اصلی بر می گردد و با کلیک بر روی Continue Game بازی دوباره از همان سر خوردن بر روی دیواره ساختمان شروع می شود. دلیلش چیست؟
من بهش 10 ميدم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان چه جوری میشه با دسته بازی کرد؟
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم می خواستم بدونم با کرک مشکلت حل شد تا من هم دانلودش کنم یا حل نشد
آخه 10 مگ برای اینترت من 1 ساعت طول میکشه!!!
من می خوام این بازی رو بخرم ارزش داره پول بالاش بدی دوستانی که بازی کردن بگن؟؟
میانگین امتیازات بازی از سایتها و مجلات بازی: 80.48% - نمره من: 90%
بله! یکی از متفاوت ترین بازیهایی هست که تجربه اش واقعا لازم به نظر می رسه و خیلی شجاعانه ساخته شده.
کاهش سرعت در این قسمت از بازی و همچنین ایراد برگشتن به منو به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...
Mirror's Edge v1.0 Crack
توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدین: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)