این دو پست مربوط به صبانت یا کلا شرکتای با محدودیته.
من که نا محدود دارم برای تماس مجدد و دانلود مجدد باید چیکار کنم ؟
ممنون
این دو پست مربوط به صبانت یا کلا شرکتای با محدودیته.
من که نا محدود دارم برای تماس مجدد و دانلود مجدد باید چیکار کنم ؟
ممنون
سلام
مشکل من که یادتون اسپلیتر گرفتم مشکلم حل شد ولی بعضی وقتا اون مشکل که لود نشدن صحفات هست و یا نیمه لود شدنشون هست دوباره میاد که با باز و بسته کردن فایر فاکس 3.1 و یا CTRL+F5 و یا Clear Private Data درست میشه !
میشه نظری بدید ؟
این دیگه ربطی به مودم وخط نداره سرور کش میکنه که با همون حالتی که گفتید درست میشه.
دوست عزیز فرقی نداره که ...
اتفاقا خوبیش اینه که همه ی قسمتهارو توضیح داده
مختصر اینکه:
دوستمون زحمت کشیدن و این عکس رو گذاشتن :
یوزرنیم و پسورد رو دستی وارد کن و اپلی کن
ریدایال رو بزار مثلا 1000
تایم رو هم بزار 0
یک queue بساز . همه ی فایلهاتو توی کیو بزار و بعد استارت کیو
حالا در صورتیکه اینترنت قطع بشه .خودم نرم افزار هم کانکت میشه بعد از 0 ثانیه و هم شروع میکنه به دانلود
تا وقتی که فایلی برای دانلود هست این پروسه ادامه داره
دوستان من از 384 سرویس خودم رو به 512 ارتقا دادم
اما آپلود به خاطر مشکل داشتن خطم هنوز پایین هست
اما دانلود رو ببینید....
![]()
دوست عزیز مهمترین موضوعی که شما بهش دقت نکردید و هیچ کدام از دوستان هم بهش اشاره نکردند اینه که شما اول باید پیش شماره ی تلفن مورد استفاده ی تان را بگید تا ببینیم که در منطقه ی شما کدام شرکتها سرویس اینترنت پر سرعت ای دی اس ال ارائه میکنند ، در ضمن باید ببینید که قیمتهای سرویسها به چه صورت هست و آیا پورت خالیی در مرکز مخابراتی محل شما دارد یا نه!؟
با وارد کردن پیش شماره ی تلفن در سایت
میتونید اطلاعات تقریبا کاملی به دست بیارید !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز نظرات شما کاملا محترم که بیشترشان شخصی بود و قابل احترام ولی یه جا اطلاعات کاملا غلط دارید میدید فقط میخوام بدونم در مورد جمله ی آخرتان واقعا مطمئنید !؟؟!؟! حالا درست که پول نصب را میگیره ولی این که نمیشه که فردی از خودشان را برایتان نفرسته مگر اینکه خودتان نخواهید !
سلام به دوستان
کسی میدونه کدوم سرویس برای پیش شماره 6683 بهتره؟
سلام به دوستان
کسی میدونه کدوم سرویس برای پیش شماره 6683 بهتره؟
داتک و شاتل سرویس میدن به نظرم 128 داتک ارزششو داره بگیری ولی در کل باید پورت باشه که سرویس بدن
عزیز اکثرا با داتک مشکل دارن....یه ماه رانژه کردنو طول میکشه.....
شما خوش شانس بودین که زود رانژه شد ولی عمومیت نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)