تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما از چه سرويس ايميلي استفاده مي كنيد ؟ (مي توانيد همزم

راي دهنده
659. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • جي ميل

474 71.93%
  • ياهو ميل

403 61.15%
  • هات ميل

115 17.45%
  • ايميل شخصي سايت خودم

49 7.44%
  • موارد ديگر

36 5.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 50 از 68 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 675

نام تاپيک: Yahoo ! mail - Gmail - Hot mail / سرويس هاي ايميل

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

شما سرور میلت را اشاره نکردی؟!
    من تو یاهو و جیمیل مطمئن هستم که اگر شما گزینه ی spam را انختاب کنی، ایمیلها مستقیما در Spam دریافت و ذخیره میشن...
    یک احتمال میتونه وجود داشته باشه، ان هم اینکه شما در تنظیمات میلتون انتخاب کرده باشین که ایمیلهایی که به اسپم فرستاده میشن سریعا پاک بشن... در این صورت یک نگاهی به trash بکن، شاید باشه...
    موفق نشدی ، احتمالا باید از خیر ایمیل بگزری
    از yahoo استفاده میکنم و در ضمن در قسمت trash هم چیزی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالي دارم
    اگه از طريق يكي از سرويس دهنده هاي Email مثل Gmail به كسي Email بدي ، اون شخص مي تونه Ip شما رو پيدا كنه ؟

ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

از yahoo استفاده میکنم و در ضمن در قسمت trash هم چیزی نیست
    مطمئنی اشتباها spam را زدید! راستش یکم گیج شدم... تا حالا با این مورد روبرو نشدم!!
    فقط یه پیشنهاد دارم... برو به قسمت email option و تگ spam را انتخاب کن.. یه جا هست نوشته empty spam folder ... روبروش ببین گزینه ی immediately را ننوشته؟! اگه immediately نوشته ، مطمئنا دلیلش همینه که ایمیلها را دریافت نمیکنی... اگر اینطور، شما گزینه ی once a month را انتخاب کن تا spamها به مدت یک ماه در spam بمونه...
    باز هم اگه مشکلی بود... بپرس!

سلام دوستان
    سوالي دارم
    اگه از طريق يكي از سرويس دهنده هاي Email مثل Gmail به كسي Email بدي ، اون شخص مي تونه Ip شما رو پيدا كنه ؟

مث اینکه میتونه بله... ولی خیلی هم راحت نیست! البته من خودم نمیدونم ولی میدونم که هر کسی راحت نمیتونه IP شما را در بیاره

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالي دارم

بله امكان پذير هست.
    به عنوان مثال در gmail كافيه كه ايميل مورد نظر رو باز كنی و روی اون فلشی كه بغل گزينه reply هستش كليك كنی و Show Original رو انتخاب كنی. حالا مشخصات كامل ارسال كننده از جمله IP رو ميتونی ببينی.
    البته اگه اين ايميل توسط يك سرور فرستاده نشده باشه و به عنوان مثال توسط يك شخص ديگه كه از gmail استفاده می‌كنه ارسال شده در قسمت IP ارسال كننده IP سرور gmail رو ميبينی كه بايد به دنبال يك جمله مثل domain of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] designates 11.11.11.11 as permitted sender باشی تا IP خود فرد رو پيداكنی.
    Last edited by alireza20202003; 02-08-2009 at 23:43.

5. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farvehar_1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یک مشکل خیلی بزرگ دارم.حدود 2 هفتست که وقتی گزینه ی sign in رو تو یاهو میزنم اصلا صفحه باز نمیکنه ..............چند تا ایمیل مهم برام اومده ولی نمیتونم برم تو میلم ......دارم دیووونه میشم............من باید چی کار کنم؟؟؟
    Last edited by farvehar_1989; 03-08-2009 at 05:07. دليل: اشتباه تایپی

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من یک مشکل خیلی بزرگ دارم.حدود 2 هفتست که وقتی گزینه ی sign in رو تو یاهو میزنم اصلا صفحه باز نمیکنه ..............چند تا ایمیل مهم برام اومده ولی نمیتونم برم تو میلم ......دارم دیووونه میشم............من باید چی کار کنم؟؟؟
    کوکی ها و هیستوری مرورگرت رو پاک کن دوباره امتحان کن
    اگر نشد با یک مرورگر دیگر امتحان کن باز هم اگر نشد
    اینترنتت را عوض کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    رسا

پيش فرض

خوب اینجوری که خیلی بده ... سریع آدم رو شناسایی می کنن ! خودم شخصا باید یه سفر برم گوگلند بهشون بگم ما تو ایران با این مساله مشکل داریم ... باید توی طرحشون لااقل نظر فرستنده رو بپرسن !

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

مطمئنی اشتباها spam را زدید! راستش یکم گیج شدم... تا حالا با این مورد روبرو نشدم!!
    فقط یه پیشنهاد دارم... برو به قسمت email option و تگ spam را انتخاب کن.. یه جا هست نوشته empty spam folder ... روبروش ببین گزینه ی immediately را ننوشته؟! اگه immediately نوشته ، مطمئنا دلیلش همینه که ایمیلها را دریافت نمیکنی... اگر اینطور، شما گزینه ی once a month را انتخاب کن تا spamها به مدت یک ماه در spam بمونه...
    باز هم اگه مشکلی بود... بپرس!

مث اینکه میتونه بله... ولی خیلی هم راحت نیست! البته من خودم نمیدونم ولی میدونم که هر کسی راحت نمیتونه IP شما را در بیاره
    اونم تست کردم همون once a month بود. امروز تمام ایمیلهایی که قبلا از این شخص گرفته بودم رو تیک زدم و روی spam زدم اونا هم گم شدن و توی spam هم نبودن

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

اونم تست کردم همون once a month بود. امروز تمام ایمیلهایی که قبلا از این شخص گرفته بودم رو تیک زدم و روی spam زدم اونا هم گم شدن و توی spam هم نبودن
    من یکی کم آوردم...امیدوارم زودتر مشکل حل بشه!! خیلی نادره این اتفاق به نظر من البته

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

اين پيغام تو جي ميل يعني چي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •