از yahoo استفاده میکنم و در ضمن در قسمت trash هم چیزی نیست
از yahoo استفاده میکنم و در ضمن در قسمت trash هم چیزی نیست
سلام دوستان
سوالي دارم
اگه از طريق يكي از سرويس دهنده هاي Email مثل Gmail به كسي Email بدي ، اون شخص مي تونه Ip شما رو پيدا كنه ؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد
مطمئنی اشتباها spam را زدید! راستش یکم گیج شدم... تا حالا با این مورد روبرو نشدم!!
فقط یه پیشنهاد دارم... برو به قسمت email option و تگ spam را انتخاب کن.. یه جا هست نوشته empty spam folder ... روبروش ببین گزینه ی immediately را ننوشته؟! اگه immediately نوشته ، مطمئنا دلیلش همینه که ایمیلها را دریافت نمیکنی... اگر اینطور، شما گزینه ی once a month را انتخاب کن تا spamها به مدت یک ماه در spam بمونه...
باز هم اگه مشکلی بود... بپرس!
مث اینکه میتونه بله... ولی خیلی هم راحت نیست! البته من خودم نمیدونم ولی میدونم که هر کسی راحت نمیتونه IP شما را در بیاره
بله امكان پذير هست.
به عنوان مثال در gmail كافيه كه ايميل مورد نظر رو باز كنی و روی اون فلشی كه بغل گزينه reply هستش كليك كنی و Show Original رو انتخاب كنی. حالا مشخصات كامل ارسال كننده از جمله IP رو ميتونی ببينی.
البته اگه اين ايميل توسط يك سرور فرستاده نشده باشه و به عنوان مثال توسط يك شخص ديگه كه از gmail استفاده میكنه ارسال شده در قسمت IP ارسال كننده IP سرور gmail رو ميبينی كه بايد به دنبال يك جمله مثل domain of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] designates 11.11.11.11 as permitted sender باشی تا IP خود فرد رو پيداكنی.
Last edited by alireza20202003; 02-08-2009 at 23:43.
سلام من یک مشکل خیلی بزرگ دارم.حدود 2 هفتست که وقتی گزینه ی sign in رو تو یاهو میزنم اصلا صفحه باز نمیکنه ..............چند تا ایمیل مهم برام اومده ولی نمیتونم برم تو میلم ......دارم دیووونه میشم............من باید چی کار کنم؟؟؟
Last edited by farvehar_1989; 03-08-2009 at 05:07. دليل: اشتباه تایپی
کوکی ها و هیستوری مرورگرت رو پاک کن دوباره امتحان کن
اگر نشد با یک مرورگر دیگر امتحان کن باز هم اگر نشد
اینترنتت را عوض کن.
خوب اینجوری که خیلی بده ... سریع آدم رو شناسایی می کنن ! خودم شخصا باید یه سفر برم گوگلند بهشون بگم ما تو ایران با این مساله مشکل داریم ... باید توی طرحشون لااقل نظر فرستنده رو بپرسن !
اونم تست کردم همون once a month بود. امروز تمام ایمیلهایی که قبلا از این شخص گرفته بودم رو تیک زدم و روی spam زدم اونا هم گم شدن و توی spam هم نبودن
من یکی کم آوردم...امیدوارم زودتر مشکل حل بشه!! خیلی نادره این اتفاق به نظر من البته![]()
اين پيغام تو جي ميل يعني چي
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)