برای ضبط صدا فقط می خاد ic recorder سونی 110 تومن اینطورا یه مدلش هست.
برای ضبط صدا فقط می خاد ic recorder سونی 110 تومن اینطورا یه مدلش هست.
پاناسونیک هم مدل های خوبی داره. بهترین مدلش 100 تومنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که دلیل نمیشه مثلا سونی هم مدل هایی تو بازار هست که به قول عوام ام پی 4 ه ولی سونی اصلا برای اسیا همچین مدل هایی رو نداره تازه جالب تر از اون این که دوربین هم دارن و کیفیت فوق العاده افتضاهی هم دارن
در واقع اینها ری لیبل هستن فقط مارک شرکت های معتبر روشون خورده ولی باطن یه چیزه دیگس
میشه بگی از لحاظ کیفیت چطوره؟ مدل دقیقشو میشه بگید .
این مدلی که شما گفتی چند ساعت ضبط میکنه ؟ به چه فرمتی ؟
راستش رو بخای دقیق نمیدونم بهتره زنگ بزنی از نمایندگییش بپرسی. درمورد کیفیتش هم نمیدونم یه سرچی بکن. ولی شنیدم از یکی از آشنا ها که داره می گفت کیفیتش خوبه.سایت سونی هم هست با گارنتی ایران رهجو هم بگیر که از اصل بودنش خیالت راحت باشه تو سایتش آدرس خرده فروشها هم هست که میتونی پیدا کنی از کجا بخری.
Last edited by aria irani; 02-03-2009 at 12:27.
من خودم به مارک پاناسونیک اردت خاصی دارم اینماحتمالا باید مدل خوبی باشه![]()
اینی که من دیدم کیفیتش خیلی خوب بود. در حد پلیر های عالی نه ولی به نظرم از مدل های transcend کیفیت صداش بهتر بود. و به طور کلی از یه مدل iriver که تو این قیمت هاست (T7) خیلی بهتره. راستش وقتی دیدم تو سایت نیست تعجب کردم.
دوست خوب ، شما اگه "نشنیدی" چطور "مطمئنی" که "کم میاره" ؟(حداقل می تونستی بگی " حدس می زنم که کم بیاره") ... من تصادفا هم کیفیت ضبط دو سه مدل ریکورد سونی رو شنیدم و یکی دو مدل cowon ، و voice recorder سونی رو باکیفیت تر دیدم ...
سونی کارای نزدیک 100 و خورده ای هم داره ... به نمایندگی هاش سر بزن ...
اون کینگستون ها(سری K) الان چندین ساله که توی بازار هستن و همگی متفرقه ان ... کینگستون واقعی ، چند مدل محدوده که توی ایران هم من ندیده ام ... توی یکی از نمایشگاه ها ، من رفتم از متصدی اون غرفه ی کینگستون (تقلبی) یکی دوتا بروشور هم گرفتم حتی ... ظاهرا در واقع مال QueenTech بود (یه کمپانی گمنام چینی)
شما استادی. من منظورم همون حدس میزنم بود. و البته فکر کردم ایشون با پلیر سونی مقایسه کردن. صد در صد کیفیت ضبط voice recorder خیلی بهتره. (حدس میزنم!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)