آخون جان منو لو نده
برای مودم من داستان داشتم با پارس اینا از شاتل سرویس داشتن یکساله یکسال که بسر میاد اینا خارحه بودن خبردار نمیشن بعد از یهفته میان میبینن اینترنت قطعه خلاصه تو منطقه جماران هم محدودیت بود بعد از 4-5 ماه بمن گفتن من گفتم بذار ببینم کس دیگه سرویس میده یا نه دیدم پارس سرویس میده زنگ زدم گفتم قرارداد یکساله رئو حساب کنه ببینیم پولش چنده چک بکشن حساب کرد و مودم رو که گفت گفتم مودم لازم ندارن خودشون دارن گفت نه نمیشه باید مودم پارس باشه گفتم من میدونم کارشناسای شما سواد نصب مودم غیر از مودمای خودتون ندارن برای همین من خودم همه کاراشو میکنم هیچ ساپورتی هم لازم نیست بکنید گفت برم بپرسم خلاصه آخرش گفت نمیشه گفتم پس بذار بپرسم ببینم چی میگه اونی که اینترنت میخواد اونم گفت عیبی نداره زنگ زدم گفتم باشه قرارداد رو بفرستید ولی مبلغ رو بمن بگید مبلغ رو که گفت ازش پرسیدم مودم رو چند حساب کردی گفت 49 تومن گفتم نه دیگه اون مودم بدرد اینا نمیخوره مودم 95 باید باشه 2تا لپتاپ دارن گفت نداریم از اون گفتم مهم نیست هروقت اومد گفت ممکنه 2-3ماه طول بکشه گفتم اصلا مهم نیست آخرش از رو بردمشون حالا اینا 2فقره طلبکارن یکی 95 مودمه یکی هم 20 هزینه نصب و دلیل تاخیر برای نصب هم رسیدن مودم بود که وقتی فهمیدن استفاده میشه بیخیالش شدن.
البته نکته اش اینه که پارس آنلاین کلاسش با امثال داتک فرق داره امکان نداره یکریال کسی رو بخورن ولی خوب امثال داتک مثل آب خوردن میریزن به خندق بلا
.gif)