تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 50 از 1759 اولاول ... 40464748495051525354601001505501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ای ول داری آیدون جان ، من که تا حالا اکثرا شنیده بودم که فقط با مودم سیمفونی خودش کار می کنه ، یادم باشه زنگ بزنم ، بند تو آب بدم
    غیر از این مورد ، خود شما ، یا بقیه دوستان ، سراغ دارن که با غیر مودم سیمفونی کار شده باشه ؟
    ای ول داری واقعا

مرسی
    یا حق
    آخون جان منو لو نده
    برای مودم من داستان داشتم با پارس اینا از شاتل سرویس داشتن یکساله یکسال که بسر میاد اینا خارحه بودن خبردار نمیشن بعد از یهفته میان میبینن اینترنت قطعه خلاصه تو منطقه جماران هم محدودیت بود بعد از 4-5 ماه بمن گفتن من گفتم بذار ببینم کس دیگه سرویس میده یا نه دیدم پارس سرویس میده زنگ زدم گفتم قرارداد یکساله رئو حساب کنه ببینیم پولش چنده چک بکشن حساب کرد و مودم رو که گفت گفتم مودم لازم ندارن خودشون دارن گفت نه نمیشه باید مودم پارس باشه گفتم من میدونم کارشناسای شما سواد نصب مودم غیر از مودمای خودتون ندارن برای همین من خودم همه کاراشو میکنم هیچ ساپورتی هم لازم نیست بکنید گفت برم بپرسم خلاصه آخرش گفت نمیشه گفتم پس بذار بپرسم ببینم چی میگه اونی که اینترنت میخواد اونم گفت عیبی نداره زنگ زدم گفتم باشه قرارداد رو بفرستید ولی مبلغ رو بمن بگید مبلغ رو که گفت ازش پرسیدم مودم رو چند حساب کردی گفت 49 تومن گفتم نه دیگه اون مودم بدرد اینا نمیخوره مودم 95 باید باشه 2تا لپتاپ دارن گفت نداریم از اون گفتم مهم نیست هروقت اومد گفت ممکنه 2-3ماه طول بکشه گفتم اصلا مهم نیست آخرش از رو بردمشون حالا اینا 2فقره طلبکارن یکی 95 مودمه یکی هم 20 هزینه نصب و دلیل تاخیر برای نصب هم رسیدن مودم بود که وقتی فهمیدن استفاده میشه بیخیالش شدن.
    البته نکته اش اینه که پارس آنلاین کلاسش با امثال داتک فرق داره امکان نداره یکریال کسی رو بخورن ولی خوب امثال داتک مثل آب خوردن میریزن به خندق بلا

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

آخون جان منو لو نده
    برای مودم من داستان داشتم با پارس اینا از شاتل سرویس داشتن یکساله یکسال که بسر میاد اینا خارحه بودن خبردار نمیشن بعد از یهفته میان میبینن اینترنت قطعه خلاصه تو منطقه جماران هم محدودیت بود بعد از 4-5 ماه بمن گفتن من گفتم بذار ببینم کس دیگه سرویس میده یا نه دیدم پارس سرویس میده زنگ زدم گفتم قرارداد یکساله رئو حساب کنه ببینیم پولش چنده چک بکشن حساب کرد و مودم رو که گفت گفتم مودم لازم ندارن خودشون دارن گفت نه نمیشه باید مودم پارس باشه گفتم من میدونم کارشناسای شما سواد نصب مودم غیر از مودمای خودتون ندارن برای همین من خودم همه کاراشو میکنم هیچ ساپورتی هم لازم نیست بکنید گفت برم بپرسم خلاصه آخرش گفت نمیشه گفتم پس بذار بپرسم ببینم چی میگه اونی که اینترنت میخواد اونم گفت عیبی نداره زنگ زدم گفتم باشه قرارداد رو بفرستید ولی مبلغ رو بمن بگید مبلغ رو که گفت ازش پرسیدم مودم رو چند حساب کردی گفت 49 تومن گفتم نه دیگه اون مودم بدرد اینا نمیخوره مودم 95 باید باشه 2تا لپتاپ دارن گفت نداریم از اون گفتم مهم نیست هروقت اومد گفت ممکنه 2-3ماه طول بکشه گفتم اصلا مهم نیست آخرش از رو بردمشون حالا اینا 2فقره طلبکارن یکی 95 مودمه یکی هم 20 هزینه نصب و دلیل تاخیر برای نصب هم رسیدن مودم بود که وقتی فهمیدن استفاده میشه بیخیالش شدن.
    البته نکته اش اینه که پارس آنلاین کلاسش با امثال داتک فرق داره امکان نداره یکریال کسی رو بخورن ولی خوب امثال داتک مثل آب خوردن میریزن به خندق بلا
    پس آیدون بحث شما اینه که پارس داره خالی می بنده ؟ یعنی می گی می شه که با همه مودم ها ، با پارس کار کرد ؟
    اگه اینی که داری می گی ، درست باشه ، اتفاق خوبی می افته

منتظرم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس آیدون بحث شما اینه که پارس داره خالی می بنده ؟ یعنی می گی می شه که با همه مودم ها ، با پارس کار کرد ؟

منتظرم
    من پارس دارم قبلا پارس بریج بود فوقش عدد رو میذاشتی روی 35 البته مودمهای قدیمی ولی الان pppoe شده یعنی همونی که آسیاتک-صبا- شاتل هست هیچ فرقی هم با اونا نداره اگه مودم نتظیم کارخانه ایی هم که باشه یه کانکشن بردبند میسازی و یوزر(شماره تلفن_پسوردهم شماره تلفن) اون موقع که من گرفتم این داستانها نبود مودم اگه میگن باید سیمفونی ما رو بگیری خیلی بیخود میکنن همه مودمهایی که بردبند رو ساپورت کنند به پارس میخوره.
    البته با سیاست میشه سرشونو به طاق کوبید مثل ایدون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام.
    پیرو پست های قبلیم، باید عرض کنم که امروز اين کارا رو انجام دادم.
    به دم در منزل رفته و تمام سيم هاي تلفن رو از سيم اصلي خط تلفن که از مخابرات مياد، جدا کردم. بعد مودم رو به خط اصلي وصل کردم و با موبايل شماره اون خط رو گرفتم. خط مربوطه بوق اشغال ميزد. مودم رو جدا کردم و دوباره شماره گيري کردم، خط آزاد بود.
    حالا به نظرتون پرتقال فروش کجاست ؟ :-) يا به عبارتي، به نظرتون مودم خرابه يا خط ايراد داره يا مخابرات مشکل داره يا من سيمام قاطي شده يا ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    به دم در منزل رفته و تمام سيم هاي تلفن رو از سيم اصلي خط تلفن که از مخابرات مياد، جدا کردم. بعد مودم رو به خط اصلي وصل کردم و با موبايل شماره اون خط رو گرفتم. خط مربوطه بوق اشغال ميزد. مودم رو جدا کردم و دوباره شماره گيري کردم، خط آزاد بود.
    حالا به نظرتون پرتقال فروش کجاست ؟ :-) يا به عبارتي، به نظرتون مودم خرابه يا خط ايراد داره يا مخابرات مشکل داره يا من سيمام قاطي شده يا ...
    سلام. دوست عزیز.

من فکر میکنم که پرتقال فروش داخل مودمتون باشه.
    پیشنهاد میکنم مودم رو ببرید در یک منزل دیگه امتحان کنید (در خطی که ADSL داشته باشه.)
    موفق باشید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منتظرم
    آخوند جان مودمهایی که تو بازار هستند همشون تقریبا سیستمشون یکیه و همونطوری که reb عزیز گفتند سیستم سرویس دهنده ها هم اکثریت یکیه همون بردبند فقط همونطور که reb گرامی گفت اگر احیانا بریج تنظیم نباشه برای تهران عدد 35 و شهرستانها عدد 39 هست بهمین سادگی من قبلا مودم 3com ندیده بودم و وقتی به اون خانم تو پارس گفتم که خودم تنظیم میکنم با مودم کار نکرده بودم ولی خب سیستمش عین همون ایسوس 604 بود که خودم داشتم برا همین اگر بردبند رو نمیخواستم توی مودم تعریف کنم کافی بود مودمو روشن کنم و با یک کانکشن برد بند تو ویندوز مسیله حل بود منتها پارس زیر بار نرفت که اونم خوشبختانه با نبود مودم حل شد.
    سلام.
    مودم شما احتمالا اسپیلتر داره و اتصالی میکنه باید بخودشون بدی تست کنن و یا درستش کنن یا عوض.
    اگه از شاتل و یا پارس گرفته باشی مشگلی نداره لازم باشه مودمو عوض میکنن ولی اگه از داتک باشه عمرا مودمو عوض کنن.

داره خودمونی میشه haddadiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    این مشکلی که میگم یه هفتست پدرم رو دراوده، من 5 ماهه اینترنت پرسرعت دارم، تا همین 1 هفته پیش هم مشکل خاصی نداشتم. ولی یه هفته است بیشتر اوقات روز هر ده 15 دقیقه یه بار دیسکانکت میشم. وقتی هم دیسکانکت میشم، چراغای مودم همگی روشن هستن. نکته عجیب هم اینه که بعد قطع شدن وقتی روی آیکون اینترنت راست کلیک میکنم و repair رو میزنم، اتصال دوباره برقرار میشه.
    سه چار بار به پشتیبانی شاتل زنگ زدم ولی گفتن شما از اینجا مشکل نداری. هر چی هست مربوط به خودته. فیرم ویر مودم که بیلیون Billion باشه رو آپگرید کردم، مودم رو ریست کردم ولی فایده ای نداشت. فکر کردم شاید دانلود منیجر ایراد داشته باشه، با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و اپرا هم دانلود رو امتحان کردم ولی بیشتر ساعتای روز همین مشکل رو دارم. فقط هم برای دانلود نیست، یعنی هیچ کاری هم نکردم و فقط پینگ کردم، ولی هر 10 پونزده دقیقه یه بار request timed out میده. برای اطمینان بیشتر مودم رو از طریق usb هم به کامپیوتر وصل کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
    برداشتم ویندوزم رو که تازه یه ماه بود نصب کرده بودم، دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت. من شهرستان هستم (ساوه) زنگ زدم به نمایندگی شاتل که adsl رو اونا برام نصب کرده بودن، اونا هم جواب درستی ندادن. اومدن نیگا کردن گفتن کاری نمیشه کرد، باید خودت پهنای باند خودت رو محدود کنی (؟) چون خطوط مخابرات این سرعت شما رو نمیکشه (؟) اینطور که حدس زدم چیزی بارشون نیست.
    دیگه نمیدونم چی کنم؟ 4 روز دیگه قراردادم تموم میشه. میخوام بگم قطعش کنن. چون این جوری فقط پولم داره حروم میشه. کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمیرسه؟ من حسابی کلافه شدم. اصلا چطور میشه چراغای مودم روشن هستن ولی اینترنت قطع میشه؟ فکر میکنید با عوض کردن مودم مشکل حل بشه؟ یا نه؟ توی گوگل همین مشکلم رو سرچ کردم، دیدم یه نفر همین مشکل رو داشته و بعد از امتحان کردن همه چیز، متوجه شدن که دی اسلم مشکل پیدا کرده بوده. یعنی امکانش هست؟ چون من به نمایندگی شاتل در ساوه که گفتم، اکیدا گفتن دی اسلم اگه مشکل داشته باشه برای همه مشکل پیدا میشه نه فقط برای شما. توروخدا کمک کنید، من تنها سرگرمیم همین اینترنت مثلا پرسرعته. دیگه جدا حوصله اینترنت ذغالی رو ندارم
    Last edited by haddadiani; 05-09-2008 at 17:39.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    این مشکلی که میگم یه هفتست پدرم رو دراوده، من 5 ماهه اینترنت پرسرعت دارم، تا همین 1 هفته پیش هم مشکل خاصی نداشتم. ولی یه هفته است بیشتر اوقات روز هر ده 15 دقیقه یه بار دیسکانکت میشم. وقتی هم دیسکانکت میشم، چراغای مودم همگی روشن هستن. نکته عجیب هم اینه که بعد قطع شدن وقتی روی آیکون اینترنت راست کلیک میکنم و repair رو میزنم، اتصال دوباره برقرار میشه.
    سه چار بار به پشتیبانی شاتل زنگ زدم ولی گفتن شما از اینجا مشکل نداری. هر چی هست مربوط به خودته. فیرم ویر مودم که بیلیون Billion باشه رو آپگرید کردم، مودم رو ریست کردم ولی فایده ای نداشت. فکر کردم شاید دانلود منیجر ایراد داشته باشه، با اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و اپرا هم دانلود رو امتحان کردم ولی بیشتر ساعتای روز همین مشکل رو دارم. فقط هم برای دانلود نیست، یعنی هیچ کاری هم نکردم و فقط پینگ کردم، ولی هر 10 پونزده دقیقه یه بار request timed out میده. برای اطمینان بیشتر مودم رو از طریق usb هم به کامپیوتر وصل کردم ولی هیچ فرقی نکرد.
    برداشتم ویندوزم رو که تازه یه ماه بود نصب کرده بودم، دوباره نصب کردم ولی فایده ای نداشت. من شهرستان هستم (ساوه) زنگ زدم به نمایندگی شاتل که adsl رو اونا برام نصب کرده بودن، اونا هم جواب درستی ندادن. اومدن نیگا کردن گفتن کاری نمیشه کرد، باید خودت پهنای باند خودت رو محدود کنی (؟) چون خطوط مخابرات این سرعت شما رو نمیکشه (؟) اینطور که حدس زدم چیزی بارشون نیست.
    دیگه نمیدونم چی کنم؟ 4 روز دیگه قراردادم تموم میشه. میخوام بگم قطعش کنن. چون این جوری فقط پولم داره حروم میشه. کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمیرسه؟ من حسابی کلافه شدم. اصلا چطور میشه چراغای مودم روشن هستن ولی اینترنت قطع میشه؟ فکر میکنید با عوض کردن مودم مشکل حل بشه؟ یا نه؟ توی گوگل همین مشکلم رو سرچ کردم، دیدم یه نفر همین مشکل رو داشته و بعد از امتحان کردن همه چیز، متوجه شدن که دی اسلم مشکل پیدا کرده بوده. یعنی امکانش هست؟ چون من به نمایندگی شاتل در ساوه که گفتم، اکیدا گفتن دی اسلم اگه مشکل داشته باشه برای همه مشکل پیدا میشه نه فقط برای شما. توروخدا کمک کنید، من تنها سرگرمیم همین اینترنت مثلا پرسرعته. دیگه جدا حوصله اینترنت ذغالی رو ندارم
    منهم شاتل دارم برد بند توی مودم تعریف کرده بودم دیدم بعضی وقتها که میزارم برای دانلود از کار میافته اومدم از مودم برش داشتم تو ویندوز براش کانکشن ساختم اون زمان 20 دقیقه دیسکانکت اتوماتیک رو هم از کار انداختم گفتم ببینم جریان چیه ولی از وقتی اینکار رو کردم اون اتفاق دیگه نیفتاد حالا نمیدونم جریان چی بوده ولی اگر میتونی یک مودم موقت گیر بیاری امتحان کن شاید ایراد از مودم باشه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام.
    سلام
    خب خدا رو شکر ، می شه تا اینجا نتیجه گرفت که سیم کشی ات مشکلی نداره ، یا مشکل از مومته ، یا از طرف شرکت و مخابرات ، من هم می گم اول مودم رو چک بکن ( با یه خط رانژه شده ) اگه مشکلی نداشت ، می تونی ادعا کنی که مشکل از طرف تو نیست ، اگه هم گفتن نه ، یه تو دهنی برو و بگو که مودم رو چک کردم ، سالمه ( امیدوارم مودمت سالم باشه )
    اگه مشکل از طرف اون ها بود ، باید سیریش بشی ، تا درست کنن ، این شرکت ها به این راحتی ها قبول نمی کنن که مشکل از طرف اون هاست ...

آخوند جان مودمهایی که تو بازار هستند همشون تقریبا سیستمشون یکیه و همونطوری که reb عزیز گفتند سیستم سرویس دهنده ها هم اکثریت یکیه همون بردبند فقط همونطور که reb گرامی گفت اگر احیانا بریج تنظیم نباشه برای تهران عدد 35 و شهرستانها عدد 39 هست بهمین سادگی من قبلا مودم 3com ندیده بودم و وقتی به اون خانم تو پارس گفتم که خودم تنظیم میکنم با مودم کار نکرده بودم ولی خب سیستمش عین همون ایسوس 604 بود که خودم داشتم برا همین اگر بردبند رو نمیخواستم توی مودم تعریف کنم کافی بود مودمو روشن کنم و با یک کانکشن برد بند تو ویندوز مسیله حل بود منتها پارس زیر بار نرفت که اونم خوشبختانه با نبود مودم حل شد.
    آیدون جان ، دستت درد نکنه ، خیلی نکته مهمیه ، فکر می کردم که یه کاری کردن تا سرویس شون با مودم های دیگه کار نکنه ، اما این کلکشونه که مودم رو قالب کنن ..
    احمق ها نکردن که یه کاری کنن با بقیه مودم ها کار نکنه ، اون وقت مو لا درزشون نمی رفت ، اما حالا مچشون باز شده ....

مرسی
    یا حق

داره خودمونی میشه djhamed70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

vci و vpi چیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •