اتفاقا بازی خیلی جالبیه
اگه یکم براش وقت بذاری می بینی که ارزشش رو داره
هم داستان بازی دستت میاد و هم خیلی چیزهای دیگه
به نظر من که یه شاهکاره
اتفاقا بازی خیلی جالبیه
اگه یکم براش وقت بذاری می بینی که ارزشش رو داره
هم داستان بازی دستت میاد و هم خیلی چیزهای دیگه
به نظر من که یه شاهکاره
نظر همه قابل احترام ولي شايد اين دوستمون انگليسي بلد نيست و از داستان چيزي سر در نمياره و ديالوگ ها رو شانسي ميزنه يا اولين بارشه كه داره rpg بازي ميكنه و با ساير اول شخص هاي صرف مقايسه ميكنه . به قول يكي از دوستان اين بازي بيشتر جوايز 2008 رو درو كرد اونوقت چطوري بده ؟!این بازی اونقدرم قشنگ نیست خیلی خسته کننده هست با اون قولایه سبز واقعا الکیش فقط به درد بازی کردن می خوره .حیجانش خیلی کمه ازین بازیهایی که خیلی حرف میززنن حالم به هم می خوره
فکر کنم جلوتر از اینجایی که میگی هستم .
الآن اونجام که باباش میمیره ...
نه اتفاقا. بعد از اینکه باباش میمیره و تو اون گروه دانشمندو نجات میدی میزارن بری تو Citidal. درست میشه بعد از مرگ پدرش.
این dlc ای که قراره براش بیاد میزاره تا لول 30 پیشرفت کنیم ...خیلی خوب میشه
و همینطور میذاره بعد از اتمام بازی مثل oblivion بازی را ادامه بدی
این دو تا پچ خیلی کارتون را آسون میکنه اولیش فرسودگی اسلحه ها را کم میکنه و دومیشم هک کردن کامپیوترها را ساده میکنه، برای نصب باید فایل ها را تو فولدر data بازی بریزین و بعد از تو launcher بازی data files را بزنین و تنظیماتی را که میخواین را فعال کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمتر خراب شدن تفنگ رو قبول دارم (الان خیلی غیر واقعیه 50 بار شلیک میکنی جون تفنگت نصف میشه !!!)
ولی ساده شدن هک به نظرم لوس میشه ، هک کردنش خیلی فکری و خوبه الان. (اونقدرا هم سخت نیست که آدمو کلافه کنه!!)
این چیه پچه دوستان اگه اومد آمارشو بدید
این یارو Fawkes روکجا پیداکنم این جا Underworld کجاست همچین چیزی تو نقشه نداریمااااااا![]()
چیکارش داری ؟؟ میخوای من پیغامت رو برسونم !!!!
کجای بازی هستی ؟
آندرورلد تو موزه تاریخه (موزه تاریخ نزدیکای washington monument ) تو موزه یه دری هست که بالاش یه جمجمه اسکلت گندس ....
آره حق با شما بود .
رفتم یاد گرفتم .
واسه شهر بچه ها هم child at heart رو گرفتم که واقعا به درد می خورد ...
بابا این چرا تموم شد ؟![]()
تازه داشتیم حال میکردم ، چقدر زود تموم شد .![]()
ولی با آخرش که اون یارو رو کشتم حال کردم ، اول فکر کردم سخت باشه ولی بعد با چکش اون غوله یدونه زدم تو سرش ، یارو پخش زمین شد ...![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)