تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 630 اولاول ... 4046474849505152535460100150550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اولا تشکر
    بعدشم من همه ی حرفاتون رو قبول دارم مبنای حرفم هم روی همون مورد پنجمی که شما گفتین.
    یه مورده دیگه هم که باید یاداور بشم:مغز ادم همونقدر کار میکنه که ازش کار بکشین.
    متاسفانه اینجا بچه ها خودشونو با بقیه مقایسه میکنن که این اصلا کار درستی نیست نه ادما مثل همن نه وضع زندگیشون.اصلی ترین رقیبتون خودتونید.
    و در مورده رتبه ی 500 به عنوان مثال گفتم برای دوستانی که برای زیره 1000 فکر 20 ساعت درس خوندن هستن(فکر 20 ساعت)

یه مورده دیگه من با ادمی که 20 سعت میخونه مشکلی ندارم با کسی که فکر 20 ساعت خوندن عذابش میده و فک میکنه تنها راهه
    تاييد ميشه ! .... اين جملتون که قرمزش کردم کاملا درسته ... اما يه نتيجه گيري کم داشت : .... پس سعي کنيد تا اونجا که ميتونيد از اين مغز کار بکشين !

اينکه هر کس واقعا اينو درک کنه که " اصلی ترین رقیبتون خودتونید و واقعا با خودش رقابت کنه. " بدون شک موفق ميشه !

همه این حرفا در مورد ساعت مطالعاتی درسته ..... ولی علت اینکه یه چند سالی هستش که بحث ساعت مطالعاتی داغ شده به خاطر اینه که داوطلبین تا می توانند ساعات پرت خودشون رو کاهش بدن و فکر می کنم اولین جایی که این بحث ساعات مطالعاتی رو مطرح کرد همین قلم چی بود ....

همونطور که همه ما خودمون خوب میدونیم و از پست های بچه ها هم به راحتی قابل تشخیصه عده ی زیادی از ما تو درس خوندن کم حوصله هستیم و از درس خوندن لذت کافی رو نمی بریم.... این که می گن ساعت مطالعاتی برای یه فارغ التحصیل بهتره که بالای 9 ساعت در روز باشه به خاطر اینه که اون کم حوصلگی با یه اجبار جبران بشه و حداقل داوطلب ارتباطش با درس قطع نشه و این اجبار کم کم به عادت و علاقه تبدیل می شه....

پس دوستان سعی کنن با این موضوع همونطور که هست واجه بشن یعنی سعی کنن که ساعت مطالعه خودشون رو به یه حد مطلوب برسونن و در همون حد حفظ کنن...

تاييد ميشه ! ... البته اينکه دانش آموز ها از درس خوندن لذت نميبرند ..... بيشتر بر ميگرده به مشکل روشهاي آموزشي مدارس و نحوه ي بازخواست اون مطالب از دانش آموز

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه شکلی آخه!

بالای 25 ساعت نمیتونم!!
    سلام
    کاری داره روزی 7 ساعت درس بخونی؟
    نگاه
    شما 24 در روز وقت دارید
    8 ساعت بخوابی
    3 ساعت تلویزیون و کامپیوتر
    2 ساعت هم کار های مثل کلاس و باشگاه
    این شد 13 ساعت
    4 ساعت هم خوش باشی برای خودت
    7 ساعت می مونه بیشن درس بخون دیگه
    به همین راحتی
    من خودم 50 دقیقه می خونم و 10 دقیقه استراحت می کنم
    موفق باشی
    بای

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[quote=mohsensoft;2901248]سلام
    دوست عزيز .اگه شما تمام عمومياتو هم 100 بزني بازم امام صادق قبول نميشي
    چون امام صادق اولين شرطش معدل بالاي 16/30 هستش(البته تو دفترچش ننوشته چون ميخوان پول بگيرن)
    من دوستم امسال واسه گزينشش هم رفت[/quote]

سلام
    من نمی دونم من که ندیدم
    مشکلی نیست توی ایران یه چیزی خیلی مهم وجود داره به نام روابط نه ضوابط
    خودتون هم می گید ننوشتند الله اعلم
    توی ایران هم هر روز قانون عوض می شه
    من می خونم
    اگر امام صادق نشد باید تهران یا علامه قبول بشم
    وگرنه اصلا پام رو نمی زارم توی رشته ی اقتصاد و یا مدیریت( مالی) مگه خل شدم بقیه دانشگاه ها این دو تا رشتش بری مفت نمی ارزه
    من یه رتبه حتما زیر 5 هزار می خوام البته دقیقا نمی دونم اقتصاد و مدیریت تهران یا علامه چقدر می خواد
    اما تلاشش اینه که بشه زیر هزار چون واقعا می شه من همون پارسال هم نخوندم می تونم با جرات بگم منی که رفتم امتحان عربی دادم (مشت نمونه خروار هست) طول سال فقط دو ساعت خونده بودم اون هم برای ترم اول و ترم دوم هم هیچی نخوندم چون روز قبلش مسموم شده بودم و رفتم امتحان داده و 10 رو اوردم وقتی 10 نمره نوشتم بلند شدم اومدم بیرون
    اما امسال شوخی بردار نیست
    قبلا گفته بودم هفته ای 50 ساعت اما همین هم الان که وقت هست خیلی کمه
    راحت می شه 70 ساعت رو خوند
    من اصلا این رو بگم اگر کنکور اصلا مجاز هم نشم!!!!!!!!!! یا اصلا روز امتحان نتونم برم عین خیالم هم نیست چون فکر اون رو هم کردم و اصلا استرس هیچ وقت نداشتم و ریلکس ریلکس هستم مثل همیشه که حتی هیچی هم نخونده باشم و بلد نباشم می رم سر جلسه یاد می گیرم!!!!!!!!!! اونقدر فکر می کنم تا راه حل براش پیدا کنم
    بگم هم اگر کسی تا نخواد بخونه هیچی نمی شه
    این منی می گم که می تونم بگم 10 تا مشاور رفتم هی هم عوض می کرد اما هیچی اکثرشون هم بهم گفتند هوشت خیلی بالاست اما اصلا قبول ندارم چیزی به نام هوش رو
    من سر کلاس مثه بچه آدم می شینم گوش می کنم و راحت یاد می گیرم اما تا پارسال تنبلیم می شد باز بخونم و فرمول هاش رو حفظ کنم
    اما من مطمئن هستم کسی تلاش کنه نتیجه می گیره نه به مدرسه ربط داره نه کلاس کنکور اصلاخودم اصلا نمی رم وقت تلف کردن هست بشین بخون من مطمون هستم راحت می فهمی و بهتر از کلاس کنکور
    آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
    بخوان بخوان بخوان
    خودمونیش سگ خونی کن(برای بچه مثبت ها سگ خونی مرحله بالا تر خر خونی هست)
    بای

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

batlagh
    رشتت چیه؟
    انسانی؟یا ریاضی؟

داره خودمونی میشه NikYar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

13 اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي

سلام دوستان ..... اين اطلاعيه تازه روي سايت سنجش رفته ! يه سري بزنيد

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي مختلف تحصيلي دوره هاي روزانه، نوبت دوم (شبانه) ، نيمه حضوري، دانشگاه پيام‌نور ، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي و غير دولتي، فرهنگيان و رشته‌هاي تحصيلي مجازي و بين‌المللي دانشگاهها و موسسات آموزش‌عالي درآزمون سراسري سال 1387

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

batlagh
    رشتت چیه؟
    انسانی؟یا ریاضی؟
    سلام
    من ریاضی هستم
    اقتصاد و مدیریت امام صادق فقط ریاضی می گیره
    وقتی می گم می خوام برم اقتصاد یا مدیریت(مالی چون کارشناسیش همه یکی هست) بهم می گند چرا اومدی رشته ریاضی جواب من هم معلومه چون امام صادق فقط از ریاضی برای اقتصاد و مدیریت می گیره
    موفق باشید
    بای

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    این وبلاگ یکی از رفقام هست تازه ساخته برای کنکور (88) گفتم اینجا بزنم بد نیست
    (شرمنده من وقت نکردم قوانین رو بخونم و حوصله اش رو هم ندارم اگر مشکلی هست برای تبلیغ زحمتش رو دستان بکشند و پاکش می کنند با عرض پوزش)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بای

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاييد ميشه ! ... البته اينکه دانش آموز ها از درس خوندن لذت نميبرند ..... بيشتر بر ميگرده به مشکل روشهاي آموزشي مدارس و نحوه ي بازخواست اون مطالب از دانش آموز
    سلام
    ببخشید ها ولی من قبول ندارم این حرفتون رو
    ما خودمون نخواستیم مطمئن باشید اگر می خواستیم خیلی هم لذت می بردیم مثلا من خودم هر چند به ریاضی و فیزیک علاقه دارم اما لذت بخش کار نمی کنم و درس نمی خونم ولی رفیق زیاد دارم که کلی خودشون کار علمی کردند و لذت بخش هم براشون بوده من بیشتر خودم از فلسفه و این جور چیز ها لذتش رو بردم و نخواستم از فیزیک لذت ببرم مشکل خودم هستم نه نحوه آموزش در مدارس
    نگاه آقای بهشتی حرف خیلی خوبی می زنه
    بهشت رو به بها می دهند نه به بهانه
    خودمون با چند تا از رفقا هر چند از مدرسه مون رفتیم و پیش جایی دیگه هستیم داریم گروه های علمی راه می اندازیم که واقعا لذت بخش هر کسی می خواد با راهنمایی های ما استفاده کنه یکی فیزیک یکی نجوم یکی فلسفه هر چند دبیرستان ما انسانی نداشت اما خودم چون اصل کاری هستم توی این انجمن فلسفه رو هم گذاشتم و گشت های علمی رصدی و.............
    یکی می گفت خدا کنه آدم بخواد کاری کنه هیچ کسی جلوش رو نمی تونه بگیره
    بای

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا كه بحث داغه من يه چيزي بگم
    حتما اين جمله رو شنيدين كه ميگه : (( رهرو آن نيست گهي تند و گهي خسته رود رهرو ان است كه آهسته و پيوسته رود ))
    حالا من چرا اينو گفتم كسي كه از الان تابستون بخواد روزي مثلا 12 بخونه خوب مطمئن باشيد قبل عيد و مخصوصا بعد عيد 100درصد كم مياره
    نمونه بارزش خودم! من پارسال تابستون و 3 ماه اول مدارس رو خيلي تند رفتم جوري كه قبل عيد خسته شده بودم و ديگه 1 ماه آخرو نه تند رفتم نه آهسته كلا وايسادم!!!
    چون قبلش به خودم خيلي فشار اورده بودم نتونستم اصل كار اون ماه اخرو خوب بخونم
    به نظر من با يه برنامه ريزي عالي ساعت مطالعه معناي خودشو از دست ميده !!
    موفق باشين
    سلام
    باهات موافقم
    آدم نباید یه هو بره تا وقت داره درس بخونه توی تابستون
    من خودم هفته ای 70 رو راحت وقت دارم اما 50 بیشتر نمی خونم چون عادت ندارم
    حداقل دو ما سه ما این 50 رو بخونم بعدش مثلا 60 بعدش 70 بعدش نهایت 80 اونم بعد از عید
    زیاد زمان هم مهم نیست و کیفیت مهم هست اما الان باید کسایی که عادت ندارن عادت کنند به درس خوندن
    اما یه چیزی هست به نظر من
    این بریدن ها و خسته شدن ها برای اینه که همش درس
    واقعا کسایی که امسال کنکور دارند باید ورزش کنند حداقل روزی یک ساعت دو ساعت
    من خودم برای اینکه وقت خالیم رو نشینم پای تلویزیون می رم باشگاه هم ورزشه رو کردم هم نشاطش رو دارم هم معتاد تلویزیون نمی شم
    همه کنکوری ها موفق باشند
    بای

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شما این رو از کجا میگی؟
    این حرف کاملا اشتباهه.....
    ارزش تمامی تست ها در هر درس یکسان هستش.
    یعنی اگه مثلا تو درس ادبیات به 15 تست از 25 تست جواب درست بدهید فرقی نمی کند این 15 تست کدام یک از تست ها باشد... سخت ترین ها باشد یا آسون ترین ها!!!
    اولاً این نظر من نیست نظر نگارنده محترم بوده
    ثانیاً (بابا بزارین بگم دوماً مردم دیگه!) شاید منظورش این بوده که تستای آسون رو همه میزنن شما با تستای سخت میتونین خودتونو بالا بکشین
    ثالثاً اصلاً به من چه من نازی رو طلاق نمیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •