[quote=mohsensoft;2901248]سلام
دوست عزيز .اگه شما تمام عمومياتو هم 100 بزني بازم امام صادق قبول نميشي
چون امام صادق اولين شرطش معدل بالاي 16/30 هستش(البته تو دفترچش ننوشته چون ميخوان پول بگيرن)
من دوستم امسال واسه گزينشش هم رفت[/quote]
سلام
من نمی دونم من که ندیدم
مشکلی نیست توی ایران یه چیزی خیلی مهم وجود داره به نام روابط نه ضوابط
خودتون هم می گید ننوشتند الله اعلم
توی ایران هم هر روز قانون عوض می شه
من می خونم
اگر امام صادق نشد باید تهران یا علامه قبول بشم
وگرنه اصلا پام رو نمی زارم توی رشته ی اقتصاد و یا مدیریت( مالی) مگه خل شدم بقیه دانشگاه ها این دو تا رشتش بری مفت نمی ارزه
من یه رتبه حتما زیر 5 هزار می خوام البته دقیقا نمی دونم اقتصاد و مدیریت تهران یا علامه چقدر می خواد
اما تلاشش اینه که بشه زیر هزار چون واقعا می شه من همون پارسال هم نخوندم می تونم با جرات بگم منی که رفتم امتحان عربی دادم (مشت نمونه خروار هست) طول سال فقط دو ساعت خونده بودم اون هم برای ترم اول و ترم دوم هم هیچی نخوندم چون روز قبلش مسموم شده بودم و رفتم امتحان داده و 10 رو اوردم وقتی 10 نمره نوشتم بلند شدم اومدم بیرون
اما امسال شوخی بردار نیست
قبلا گفته بودم هفته ای 50 ساعت اما همین هم الان که وقت هست خیلی کمه
راحت می شه 70 ساعت رو خوند
من اصلا این رو بگم اگر کنکور اصلا مجاز هم نشم!!!!!!!!!! یا اصلا روز امتحان نتونم برم عین خیالم هم نیست چون فکر اون رو هم کردم و اصلا استرس هیچ وقت نداشتم و ریلکس ریلکس هستم مثل همیشه که حتی هیچی هم نخونده باشم و بلد نباشم می رم سر جلسه یاد می گیرم!!!!!!!!!! اونقدر فکر می کنم تا راه حل براش پیدا کنم
بگم هم اگر کسی تا نخواد بخونه هیچی نمی شه
این منی می گم که می تونم بگم 10 تا مشاور رفتم هی هم عوض می کرد اما هیچی اکثرشون هم بهم گفتند هوشت خیلی بالاست اما اصلا قبول ندارم چیزی به نام هوش رو
من سر کلاس مثه بچه آدم می شینم گوش می کنم و راحت یاد می گیرم اما تا پارسال تنبلیم می شد باز بخونم و فرمول هاش رو حفظ کنم
اما من مطمئن هستم کسی تلاش کنه نتیجه می گیره نه به مدرسه ربط داره نه کلاس کنکور اصلاخودم اصلا نمی رم وقت تلف کردن هست بشین بخون من مطمون هستم راحت می فهمی و بهتر از کلاس کنکور
آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
بخوان بخوان بخوان
خودمونیش سگ خونی کن(برای بچه مثبت ها سگ خونی مرحله بالا تر خر خونی هست)
بای