خدا کنه که بتونند رو بلوتوثش کاری کنند من که بد جوری گرفتارش هستم . به امید این که هر چه زود تر بلوتوثش هم فراهم بشه.....
خدا کنه که بتونند رو بلوتوثش کاری کنند من که بد جوری گرفتارش هستم . به امید این که هر چه زود تر بلوتوثش هم فراهم بشه.....
سلام خدمت دوستان من یه تاچ g2 داشتم که جيلبريك کردم اما اخر کار اصلا روشن نمیشه ممنون میشم کمک کنید
عزيز با چه روشي جيلبريك كردين؟
با روش نيمه كاره يا روش كامل؟
اگه روش شرطي يا نيمه كاره جيلبريك كردين يه نرم افزاره بوتر تو فولدر هست كه بايد آيپادو ببرين به حالت dfu بعد با اون روشنش كنين.
میشه یک بار دیگه بگین جيلبريك كردن یعنی ؟
جدیدترین قیمت ها از سایت apple
ipod touch 32GB 399$
ipod touch 16GB 299$
ipod touch 8GB 219$
جیلبریک کردن یعنی هک کردن .دسترسی به فایلایه سیستمی و ایجاد تغیرات دلخواه در انه.
اضافه شدن یک برنامه برایه دانلود مجانی برنامه و بازی و تمو ....
امکان استفاده از برنامه های کرک شده و .....
راه و روشش هم دوستان توضیح دادن قبلا.
تونستم روشن کنم ممنون
man ye bazi baray ipod g2 az net gerftam to computer che jori mitonam to ipod nasb konam jilberbekam shode mamnon misham
به راحتی.
اگه فرمت بازی که گرفتی ipa هست , درگش کن تو منوی اپلیکیشن سمت چپ ایتونز.
بعد ایپادتو وصل کن و از تو تب اپلیکیشن تیکشو بزن و بعد هم سینک.
اگه این بازی که گرفتی مجانی هست که هیچی. ولی اگه از این کرک شده هاس باید ایپادت جیلبریک شده باشه و موبایل اینستالیشنو از سیدیا نصب کرده باشی و یک برنامه ی مجانی از ایتونز دانلود و نصب کنی و یه ری استارت کنی تا بتونی از این بازی کرک شده استفاده کنی.
منظورم همین میکروفون هاست مثل griffin italk اگه یه سرچ کنین تو گوگل عکسشم میاره ، تو پایتخت و این ورا گیر میاد؟؟!Voice recorder یعنی چی؟ اگه برنامه یا نرم افزارش رو میخوای که چند تایی تو اپ استور هست رایگانم هستن اما اگر منظورت هدفونیه که میک داشته باشه فکر نکنم خیلی فرق کنه منم یه مدت خیلی دوست داشتم یه هدفون میک دار داشته باشم ولی قسمت نشد دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)