این کار نکرد؟!
ببین مطمئن ترین راه این که بری شرکتی که ازش خریدی بدی درست کنند تو دردسر هم نمیری (یاران بدر یا شاب)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار نکرد؟!
ببین مطمئن ترین راه این که بری شرکتی که ازش خریدی بدی درست کنند تو دردسر هم نمیری (یاران بدر یا شاب)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
دانلود کردم ولی کار نمیکنه
استارتش های لایته
بازم تشکر که جواب دادید
سلام به همگي
خسته نباشيد
اينmp3playerكه عكسشم گذاشتم ارور: format error ميزنه توخود دستگاه!
بهPCهم بدون مشكل وصل ميشه ودرايومجازيش هم هست !(1G)
چيكارش كنم درست شه،اساتيد لطفا راهنمايي كنيد,ويندوزم هم(Windows7(64)Home Premium)هستش!
1)اسم كامل مدلش ؟اصليه يا بدل؟قيمتش؟
(خودم كه گشتم نميدونم كدوم از اينا بود؟؟!
NW-E407
NW-E505
NW-E507
2)اگه firmware لازم داره لينك دانلودش رولطفابرام بذاريد(ونيزطرزloadش،آخه صفركيلومترم!)
3)نيازبه sonicstage داره يا نه؟
*درايوري،سي دي چيزي هم نداره!
دست گلتون درد نكنه،مرسي
اينم عكسا كه باk750گرفتم!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by radikalx; 04-11-2010 at 10:45. دليل: آخ اصلا حواس ندارم كههههههه!
من عکسی نمیبینم.
دوست من شما که دستت هست نمیدونی چی هست چطوری انتظار داری من با عکس بفهمم سه راه داری:
1 بری ایران رحجو کمکت کنند
2 ورژن فرم ویرش رو نگاه کنی
3 مگه قوطی نداره نگو انداخیش دور/ رسید چی /نو از مغازه خریده بودی؟!
,مال خودم نيست!
فكركنم قبلاباpcفرمت شده واسه همين اروور ميزنه!به احتمال زيادهمون مدلNW-E407هست،من ازesupport.sony.comيه سري فايل نرم افزاري ازش پيداكردم،ميشه بگيدچطوري بايدازشون استفاده كنم؟!آخه روهركدوم كليك ميزنم همه ارور ميزن!!!
ممنون ازوقتي كه ميزاريد.
Last edited by radikalx; 04-11-2010 at 13:06.
خوب اینجا که نحوه نصبش رو توضیح داده کجاش رو متوجه نمیشید تا توضیح بدم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون-آدرس درست بووووووود !!!!
*
اما متاسفانه موقع نصب firmware اروور ميده !!!
هم رو سون64بيت اروور داد هم روxp_32 بيت!!!
*
اينم عكس اروورش:
البته از روي راهنماي انگليسي كه تو سايت esupport.sony.comبود منوي اصلي گوشي رو پيداكردم كه فهميدم مدل همونه كه حدس ميزديم همون **NW-E407***و ورژن firmware هم 2 بود !!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعدهم با خودمنوي formatداخلmp3playerفرمتش كردم كه اين بار به جاي اروور format error اروور NO DATA ميزنه!
چندتا ترانه هم ريختم روش ولي باز ميزنه NO DATA !!!!!!
به احتمال زياد براي انتقال ترانه ها نياز به sonicstage داره.يه چيزي از سايت سوني گرفتم به اين اسم ولي اونم اررور ميده!!
ميشه بگيد اين سوني استيج چيه و از كجا بايد تهيه اش كنم و طرز استفادش؟؟؟
please F1. . .
Last edited by radikalx; 06-11-2010 at 11:46.
سلام دوستان من یه ام. پی ۴ پلیر مارشال مدل ME-728 خریدم بعد یکی دو ماه استفاده دیگه اصلا روشن نشد به کامپیوتر هم که وصل می کنم چیزی نشون نمیده فقط وقتی به شارژ می زنم چراغ شارژش روشن می شه لطفا راهنمایی کنید ممنون
لینک شما دو تیکه شده لطفا یه بار دیگه بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)