تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 50 از 923 اولاول ... 4046474849505152535460100150550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

پروفشنال linhu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون ولی دیگه 3سال اونقدر هم کم نیست دیگه.
    من هر کلاس زبانی که می رم ایا باید حتما معتبر باشه یا جاهایی که کتر معروف هستند هم خوبه برای گرفتن مدرک تافل؟
    راستی من باید حسابی زبانمو تقویت کنم (هر کلاسی که شد؟) بعد برای امتحان دادن برای گرفتن مدرک به ترکیه ای جائی برم
    یا در ایران(تهران) هم این امتحانات برگزار می شه؟
    سلام
    خوب دوست عزیز..دوستان من اطلاعات کافی رو در مورد موسسه ها به شما فکر میکنم داده باشن..ببینین اول شما بیاد ببینین که از زبان چی میخواین؟خودتون دوست دارین یاد بگیرین؟میخواین برای ادامه تحصیل یا مهاجرت به کشوری دیگه برین؟یا برای کاری در ایران نیاز دارین.به هر حال شما میتونین برای گرفتن TOFLE یا IELTS که هم واسه مهاجرت یا هم واسه ادامه تحصیل مهم هستند استفاده کنین...چند سال پیش کنسول بریتانیا با یه مدرک معتربه همراه وزارت علوم سالی چند باز IELTS رو برگزار میکردن که الان متاسفانه به دلایلی فقظ وزارت علوم اینکارو میکنه...بسته به کاری که شما میخاین انجام بدین میتونین در آزمون آکادمیک یا جنرال IELTS شرکت کنین.TOFLE هم که آزموناش به طور منظم برگزار میشه...ثبت نامشون هم اینترنتی در سابت وزارت علوم برگزار میشه..اما چون کمی ممکنه ثبت نامش سخت باشه خیلیها میرن در کشورهای اطراف مثل ترکیه.دوبی یا اذربایجان امتحان میدن که هم آسونتره خیلیاش و هم به راحتی ثبت نام میکنن..تافل هم که به همین شیوه میتونین از وزارت علوم یا کشورهای دیگه امتحان بدین..نمیدونم تونستم کمکی باشم یا نه.

2. این کاربر از linhu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Narsis_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    "Half Of The World"

پيش فرض

نکته مهم، همیشه فکر کنید که شما از همه بیشتر میدونید و هیچ کس نمی تونه بهتر از شما حرف بزنه. پس سر کلاس اولین نفری باشید که به سوالات جواب می دین. حتی اگه کاملا غلط حرف بزنید.

موفق باشید

دقیقاً!

این طور فکر کردن (حتی اگه یه جورایی کاذب هم باشه) خیلی موثره... واسه من که جواب داد

4. این کاربر از Narsis_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای پیدا کردن اطلاعات اغلب آموزشگاه های تهران می تونید به سایت کتاب اول مراجعه کنید.در مورد امتحان TOFEL یا IELTS هم از سوپروایزر آموزشگاهی که مری راهنمایی بگیری بهتره.تا 3 سال دیگه هم ممکنه این امتحان به صورت های مختلف و مکانهای مختلف انجام بشه زیاد نگران این مسئله نباش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Top Notch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای کسب اعتماد به نفس در کلاس به نظر من برای یه مدت کوتاه با تصور محیط کلاس در ذهن با خودتون مطالب مورد بحث در جلسه قبلی رو بررسی کنید با خودتون حرف بزنید بعد با یکی از دوستان که ترجیحا از خودتون قوی تره این کار رو انجام بدید و بد اینقدر سر کلاس حرف بزنید که استاد از کلاس بندازتتون بیرون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون
    خیلی کمک کردین.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

دو سوال

کتاب یا هر منبع دیگر برای یافتن لغات بریتانیایی و آمریکایی متفاوت ولی هم معنی؟

درود

همانطور که می دانید لغات بسیاری در دو زبان انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی وجود دارد که از لحاظ معنی یکی است ولی از لحاظ نوشتاری با هم فرق دارند. و تعدادی دیگر نیز فقط در چند یا یک حرف با هم تفاوت دارند. آیا کتاب یا منابع دیگر از قبیل وب سایت – ای بوک و ... سراغ دارید که فهرست کاملی از این لغات را ارائه کرده باشد. البته در سی دی دیکشنری لانگمن یا دیکشنریهای دیگر وجود دارد ولی بطور جدا و فهرست شده نیست بلکه بصورت تصادفی شما می توانید آنها را پیدا کنید. من دنبال فهرست کامل می گردم. چند سایت را جستجو کردم ولی فهرست کامل نبود.

دو مثال برای این دو گروه و دسته لغاتی که در بالا توضیح دادم:

تفاوت از لحاظ هجا یا Spell‌:

بریتانیایی : Favourite (محبوب، دلخواه،...)
    آمریکایی: Favorite (محبوب، دلخواه،...)

از لحاظ معنی یکسان ولی متفاوت در شکل حروف:

بریتانیایی: Spanner‌ (آچار)
    آمریکایی: Wrench (آچار)

سوال دوم

چه اصطلاحی در انگلیسی برای این لغات وجود دارد؟

وقتی دیکشنری را باز می کنید و به مطالعه لغات می پردازید با لغاتی برخورد می کنید که (معمولا دو لغت با هم) اگر معنی آن را ندانیم و بخواهیم بطور لغت به لغت معنی کنیم بی معنی و در بیشتر مواقع مسخره و خنده دار به نظر می رسد ولی در واقع معنی متفاوتی با آنچه ما می بینیم در بر دارد. به عنوان مثال از لانگمن چند مثال می زنم:

Stars and Strips
    the national flag of the US
    ترجمه درست : پرچم ایالات متحده
    ترجمه اشتباه : ستاره ها و نوارها

Blue Blooded
    a blue-blooded person belongs to a royal or noble family
    ترجمه درست: نجیب زاده، شریف
    ترجمه اشتباه : آبی خونی

و از این دست لغات بسیار است. حالا می خواهم بدانم آیا در انگلیسی و گرامر این زبان اصطلاح و لغتی هست که به این گونه لغات داده شده باشد. یعنی به این نوع کلمات که معمولا از دو لغت تشکیل شده اند و معنی بسیار متفاوتی از آنچه تصور می رود می دهد چه می گویند؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    Last edited by jedivssith; 01-11-2008 at 13:10.

9. این کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Narsis_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    "Half Of The World"

پيش فرض

دو سوال

تفاوت از لحاظ هجا یا Spell‌:

بریتانیایی : Favourite (محبوب، دلخواه،...)
    آمریکایی: Favorite (محبوب، دلخواه،...)
    سلام

نمی دونم کامل هستن یا نه !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوال دوم

چه اصطلاحی در انگلیسی برای این لغات وجود دارد؟

وقتی دیکشنری را باز می کنید و به مطالعه لغات می پردازید با لغاتی برخورد می کنید که (معمولا دو لغت با هم) اگر معنی آن را ندانیم و بخواهیم بطور لغت به لغت معنی کنیم بی معنی و در بیشتر مواقع مسخره و خنده دار به نظر می رسد ولی در واقع معنی متفاوتی با آنچه ما می بینیم در بر دارد. به عنوان مثال از لانگمن چند مثال می زنم:

Stars and Strips
    the national flag of the US
    ترجمه درست : پرچم ایالات متحده
    ترجمه اشتباه : ستاره ها و نوارها

Blue Blooded
    a blue-blooded person belongs to a royal or noble family
    ترجمه درست: نجیب زاده، شریف
    ترجمه اشتباه : آبی خونی

و از این دست لغات بسیار است. حالا می خواهم بدانم آیا در انگلیسی و گرامر این زبان اصطلاح و لغتی هست که به این گونه لغات داده شده باشد. یعنی به این نوع کلمات که معمولا از دو لغت تشکیل شده اند و معنی بسیار متفاوتی از آنچه تصور می رود می دهد چه می گویند؟

با سپاس فراوان
    بدرود
    از این جور موارد توی فارسی هم داریم که می تونه انواع مختلف و متعاقباً اسماء! مختلفی داشته باشه مثلاً عباراتی که مفهومی متفاوت از معنی تحت اللفظی دارن ممکنه ضرب المثل، ‌استعاره، ‌نماد، ‌کنایه و ... باشه (تو انگلیسی هم Proverb, Idiom, Metaphore, Expression, Slang و ....)

پ.ن :‌ امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ! منتظر باشید دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن.

11. 4 کاربر از Narsis_E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

نمی دونم چی بگم و یا چطوری بگم ولی من چیزی حدود 8 ماه کلا بیکار هستم و هیچ کاری رو نمی خوام انجام بدم و بعد از این 8 ماه می رم سربازی حالا گفتم بیام توی این مدت یک کمی زبان کار کنم

تا کی باید وقتی که کلماتی مانند زبان و هرچیزی که مربوط به زبان می شه رو می شنوم باید بلرزم !

برای همین گفتم که از این تایپیک یه چیزهایی رو می تونم بفهمم ولی وقتی که با سوال و جواب زیر مواجه شدم کمی بیخیال شدم یعنی یه دوستی گفته بود که 14 ماهه می خواد زبان کار کنه که یه دوست دیگه گفته بود شما در این 14 ماه فقط می تونید از صفر به 20 برسید !!!

من نمی دونم وقتی که یه بچه که هیچی حالیش نیست در مدت زمان 6 تا یک 12 ماه می تونه حرف بزنه ( البته این رو بگم که یه استادی به نام مادر هم همیشه داره باهاش کار می کنه ! ) حالا اگه یک شخص بالغ بخواد یک زبانی رو یاد بگیره چه مدت طول می گشه ؟

در ضمن از هرکسی که می خواهی در باره زبان سوال بپرسی یه چیزه سربالا می ده ( دوستان این انجمن رو نمی گم ها )
    مثلا از چند نفر می پرسی که برای شروع زبان از کجا باید شروع کنی یکی جواب می شه فقط لغت ! یکی جواب می ده فقط قواعد یکی می گه ترجمه یکی می گه ....

حالا به نظر دوستان گرامی اگه یک شخصی بخواد زبان یاد بگیره از کجا و چطوری شروع کنه ؟

نه این که با اصول باشه ها بچه در اوایل بدون اصول و قواعد حرف می زنه ولی این تازه اول راهه نوشتن و تمرین و ... رو باید انجام بده تا بتونه به راحتی از یک زبان استفاده کنه !

حالا من توی اون اولش مشکل دارم یعنی از کجا و چطوری شروع کنم رو نمی دونم لغت می خونم یک ماه دیگه بیشترشون می پرن گرامر می خونم یک ماه دیگه می پره خلاصه این بپر بپر تا حالا ادامه داشته

در ضمن یکی از دوستان گفته بودن که هدف رو مشخص کن ( برای چی زبان رو می خواهی یاد بگیری امتحان - ... ) من می خوام همانطوری که فارسی رو می دونم و باهاش حرف می زنم انگلیسی رو هم بدونم هدف نهایی من هم کلا کار با زبان انگلیسی است یعنی نوشتن سایتهای چند زبانه نوشتن برنامه های چندزبانه و ...

حالا امیدوارم که یکی از اون بامراماش یه جوابی به ما بده تا ما برای همیشه دعا گویشان باشیم !

پروفشنال iAR11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Heart of Time

پيش فرض

به نظر من اول از همه علاقه مهمه و بعد پشتکار.
    شما اگر کلاس زبان بری، هر روز نیم ساعت تمرین کنی، روزی 10 تا 20 لغت هم بخونی، توی کلاس صحبت کنی و بیرون از کلاس هم سعی کنی که مکالمه‌هاتو به صورت انگلیسی توی ذهن خودت مرور کنی، اون موقع 12 ماهه هم میتونه زبان یاد بگیری.
    مهم پشتکاره.
    بودن کسانی که کلاس رفتن و ماهی 50000 تومان دادن و الان در سطح Advance هستند ولی متاسفانه اونقدر که تو اون سطح هستند چیز بلد نیستن و یاد نگرفتن، چونکه تمرین نکردن.
    کلاس رفتن همه‌ چیز نیست. تو کلاس نهایتا 2 ساعت میخوای انگلیسی بشنوی و صحبت کنی، ولی وقتی تو میخوای زبان مادری رو یاد بگیری در طول 24 ساعت همیشه در حال شنیدن و سر و کله زدن با اون زبان بودی و حالا 6 ماهه یاد گرفتی.
    انگلیسی هم همینجور. اگر کلاس بری، هر شب قبل از خواب 10 تا 20 لغت که توی کلاس یاد گرفتی‌رو مرور کنی، بعد از کلاس مطالب قبلی و مطالب جدیدی که جلسه بعد میخوای بخونی‌رو مرور کنی.... میشی خدای زبان!
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم، موفق باشی.

14. 2 کاربر از iAR11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب من الان نزدیک به 4 ساله دارم کلاس زبان میرم
    تا دو سال اول خیلی زبانم پیشرفت داشت اما الان احساس میکنم دو ساله فقط چند تا
    لغت جدید دارم یاد میگیرم و دارم همون قبلی ها رو تکرار میکنم چیز جدیدی یاد نگرفتم
    و روند کلاس داره تکراری میشه + کلاسمون در هفته باید یه جلسه بحث آزاد داشته باشه ( Topic )
    اما متأسفانه یه معلم ... به ما افتاده همش رو کتاب تمرکز داره کتاب ما Headway هست و کتاب
    رو سه قسمت کردند ! هر قسمت تو یه ترم باید خونده بشه
    ================================================== ==========
    حالا دیگه نمیخوام برم کلاس زبان
    میخوام از دوستان عزیز بپرسم خودم میتونم توی خونه زبان بخونم؟
    برنامه هایی مثل Tell Me More 9.0 یا Passport to 35 languages میتونن به من تو پیشرفتم کمک کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •