این همون Copper Gold هست دیگه ..همون اول معرفی شد جدید نیست ..جنسش طلا نیست رنگه طلایی داره .این همون قهوه ای نیست ؟؟
@ بهراد
سنسورش EXMOR سی ماوس هست ...
این همون Copper Gold هست دیگه ..همون اول معرفی شد جدید نیست ..جنسش طلا نیست رنگه طلایی داره .این همون قهوه ای نیست ؟؟
@ بهراد
سنسورش EXMOR سی ماوس هست ...
Last edited by ^^ HAMID ^^; 21-10-2008 at 21:49.
نه حمید !! این که سنسورش هست
سعید میگفت توی سی 905 سونی از چیپ bionz که توی کمرا های slr ش استفاده میکنه استفاده کرده !!
حميد خودت سايز اصلي را ديدي؟
عالي گرفته
نه ديگه روشن گرفته نه هيچي!!!
مخصوصا ابر را خيلي خوب گرفته اين دفعه
سعید خالی زیاد میبندهسعید میگفت توی سی 905 سونی از چیپ bionz که توی کمرا های slr ش استفاده میکنه استفاده کرده !!کجا دیدین همچین چیزی ؟
نه نصفه دیدم ..مگه میشه با این سرعت ت..ی فول سایز دید ..حالا باید یکیشو دانلود کنم با دانلود منیجر .حميد خودت سايز اصلي را ديدي؟
عکساش عالیه فوق العادست هم کیفیتش هم رنگ بندیش تازه اصلا نویز هم نداره
چرا ... يه ذره نويز داره ولي خيلي كمهعکساش عالیه فوق العادست هم کیفیتش هم رنگ بندیش تازه اصلا نویز هم نداره
نه نصفه دیدم ..مگه میشه با این سرعت ت..ی فول سایز دید ..حالا باید یکیشو دانلود کنم با دانلود منیجر .![]()
نه بهراد اشتب میکردم. هر دومون ک.. شدیم پسر. اینو تو یه فروم خارجی خوندم بعد ملت ریختن سر یارو که این حرفو زده. یادم رفت بهت بگمسعید میگفت توی سی 905 سونی از چیپ bionz که توی کمرا های slr ش استفاده میکنه استفاده کرده !!
من خالی میبندم یا تو؟ یادته گفتی C905 آخر آگوست میاد؟ بعد گفتی مسئولین SE گفتن. من بدبختم اومدم ایجا گفتم. نمیدونستم چوخان گفتیسعید خالی زیاد میبنده کجا دیدین همچین چیزی ؟
شک نکن که در صدر قرار می گیره![]()
فروم خارجی هم میری کلکنه بهراد اشتب میکردم. هر دومون ک.. شدیم پسر. اینو تو یه فروم خارجی خوندم بعد ملت ریختن سر یارو که این حرفو زده. یادم رفت بهت بگم
عکساش عالین
البته اگه این بابا ادیت نکرده باشه
مثله اینکه وارد بازار شده .. میدونید که دوربین video call نداره ولی تو منوهاش این گزینه رو داره .. چه جوریاست یعنی با دوربین اصلی گوشی کار میکنه ؟
یارو درست میگفت خودتون دیدین که delay تاخیر خورد وگرنه سپتامبر تو بازار بود ... این حرفو همون کسی زد که گفت سنسور exmor سونی هست نه سامسونگ ... طرف کارش درسته.من خالی میبندم یا تو؟ یادته گفتی C905 آخر آگوست میاد؟ بعد گفتی مسئولین SE گفتن. من بدبختم اومدم ایجا گفتم. نمیدونستم چوخان گفتی
نه عمرا .. مارکوس کارش درسته من تایید میکنمالبته اگه این بابا ادیت نکرده باشه![]()
این یه عکسو من فول سایز دانلود کردم ریسایز کردم میزارم .. یه ذره نویز داره ( که در مقابل اونهمه نویز innov8 به چشم نمیاد ) عوضش جزییات بهتری رو حفظ کرده ... رنگ بندیش خیلی بهتر شده :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)