تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 73 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Native Instruments Audio Kontrol 1
    رفته بودم پایتخت برای خرید چیزی که به یه مغازه که بیشتر لوازم صوتی تقریبا حرفه ایی میاره بر خورد کردم.
    Presonus FireBox داشت. ازش نظرش رو راجبش پرسیدم یه مارک به اسم Native معرفی کرد که مدل Audio Kontrol 1 بود. گفت این فوق العادست. خیلی بهتر از FireBox و M-Audio هست. حالا کاری نداریم که فروشنده ها بازار گرمی می کنند و این صحبتها ولی می خواستم ببینم کسی این مدل کارت صوت رو می شناسه و اطلاعاتی راجبش داره. ارزونتر از FireBox بود. Presonus FireBox: 550000 و Native Audio Kontrol 1: 470000-480000

اگر کسی چیزی راجبش می دونه یه اطلاعاتی ازش بده یا تجربه کار باهاش رو داره.
    مخصوصا دوست خوبم ویومن عزیز.
    Last edited by Street.Boy; 20-08-2009 at 23:06.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

creeep جان، Vioman عزیز که گرفتار تا 4-5 روز دیگه نیست مزاحم شما شدم.
    شما قیمت ProFire 610 رو داری الان تو بازار؟
    و همچنین قیمت هدفون AKG-270 و AKG-272؟
    میکروفون Rode NT2-A و Rode NT1-A چی؟!؟!

یا کسه دیگه ایی از دوستان قیمت اینها رو داره الان؟؟؟؟
    ممنون
    دوست من سلام

واقعا از شما بابت تاخیر 1 هفته ای معذرت میخوام

راستش من سوالات دوستان کاملا خوندم ، پاسخ های خوب کریپ عزیز رو هم خوندم

خیلی از پاسخ ها خوب بود ، فقط من نمیدونم که شما هنوز هم سوالی براتون باقی مونده یا نه

یه درخواست دارم از شما و دیگر دوستان
    اگر لطف کنید سوالات نهایی خودتون رو دوباره مطرح کنید من خیلی با جمع بندی بیشتر میتونم پاسخ بدم
    چون تعداد صفحات و پست های تکراری + جواب دیگر دوستان خیلی زیاد شده شاید نتونم بطور کامل پست ها رو نقل قول کنم
    ممنونم

قیمت 610 حدود 600 تا 650 هزار تومانه
    270 از تولید خارج شده و قیمتش روی سایت ها دقیق نیست ، باید از بازار قیمت بگیرید
    فکر کنم تو بازی 180 تا 220 تومان باشه.
    اما 272 گرونه ، اونم به 2 علت
    اول اینکه تازه وارده و هنوز قیمتش به ثبات نرسیده
    و دوم این HD هستش و جزو نسل جدید به حساب میاد ، باید قیمت هایی بالای 250 داشته باشه (اگه ارزون تر بود در خریدش مکث نکنید)

قیمت NT1 حدود 200 تا 250 تومانه و NT2 حدود 2 برابر NT1

ویومن جان ایندفعه هم مثل همیشه راهنماییات خیلی کمکم کرد.

پس شما می گین Presonus خوبه ولی آنچنان مناسب کار من نیست بیشتر تکیت رو M-Audio هست.
    یعنی فکر می کنی من M-Audio Profire 610 بگیرم برای کارم مناسبه؟؟؟ کاملا نیازهام رو از لحاظ کیفیت بر آورده می کنه؟؟؟؟
    در مورد NT1 و NT2 به نظرت NT1 کاملا نیازهام رو بر آورده می کنه؟؟؟ یا فکر می کنی بهتره یه مقدار بیشتر بدم و NT2 رو بگیرم (با توجه به چیزی که می خوام) بهتره واسم؟؟؟؟

در مورد هدفون که گفتین. AKG K-270 رو تا سایتش ندیدم ولی AKG K-272 بود. فکر کنم AKG K-272 جدید هست. این دو از نظر کیفیت و قدرت مثل هم هستن یا تفاوت دارن!؟!؟!
    [quote=Street.Boy;4090357]

باز هم تاکید میکنم Presonus دستگاه بدی نیست اما میشه دستگاه بهتری هم تهیه کرد.

610 در حال حاضر جزو بهترین های M-Audio هستش و از لحاظ کیفی چیزی کم نداره.
    به نوعی میشه گفت M-Audio تلفیقی از کارت های خوب خودش رو در این دستگاه جمع کرده
    NT1 تک دیافراگمه و یک طرفه دریافت داره ، در حالی که NT2 دوال دیافراگمه
    مسلما NT2 کاملتر و بهتره و میشه با ترکیب NT2 با یک دوال دیگه بصورت کامل فرکاس محیط رو دریافت کرد.
    اما باز هم باید تاکید کنم که میکروفون بستگی به صدا داره ، ممکنه بهترین میکروفون ها هم با یک سری صدا ها هماهنگی نداشته باشند.
    اگر بخواهید بیشتر هزینه کنید باید مشخص باشه که این هزینه چقدره ، تا بشه بر اساس اون تصمیم گرفت
    البته میتونم یک راه دیگه هم پیشنهاد کنم
    شما فرض کنید یک میکروفون حرفه ای کلاسیک 1.5 میلیونی دارید . برای مکمل این میکروفون NT2 ، B2 یا C214 AKG میتونه بهترین انتخاب ها باشه.
    پس شما اگر الان همچین میکروفون هایی رو تهیه کنید به نوعی هم میکروفون اول امروزتون رو تهیه کردید و هم میکروفن دوم آیندتون رو

272 کیفیت خیلی بالایی داره ، چون KAG ّبا جدیت روی HD بودنش تاکید داره ، فعلا 272 جزو معدود High Definition های بازاره ، البته جزو هدفون های اشرافی هم به حساب میاد

آقا یه سوال دیگه تفاوت قیمت NT1 و NT2 چقدره!؟
    VIOMAN دستم به دومنت یه یک هفته ایی هست منتظرتیم.
    ایشالا سریعتر سرت خلوت شه یه سریم به ما بزنی.
    منتظریم استاد
    کمک لطفا
    آقا من دیگه هنگ کردم.
    در مورده میکروفون و هدفون تصمیم رو تقریبا قطعی گرفتم و اینها مد نظرمه: هدفون: AKG K-272 و میکروفون: Rode NT1-A
    ولی در مورد کارت صوت گیجه گیج شدم. نمی دونم چیکار کنم. نظرم رو Presonus FireBox بود (البته هنوز هم بهش فکر می کنم) چون یکی که تجربه بالایی داره و 8 ساله استادیو داره روش قسم می خوره ولی تو نت که تحقیق می کنی بعضیا ازش ایراد می گیرند. در مورده بقیه کارت صدا ها و مخصوصا M-Audio ها هم هر کی یه مدل رو پیشنهاد می ده.
    اصلا موندم برم سراغ Firewire یا PCI یا USBها :43:
    تو رو خدا راهنماییم کنین تا سقف 600 چه کارت صدایی مناسبه کارم هست و بهترین کارت صدایی که تو این رنج قیمت می تونم بگیرم چیه!!!!!!! من کارم بیشتر وکال هست خوانندگی که به سبک رپ هست و پاپ هم توش هست. کارت صدایی می خوام که اگر در آینده خواستم از سازهایی هم استفاده کنم ورودیشو داشته باشه. مثلا گیتار ارگ یا 3تار و ...
    کمکم کنین.
    این کارتها تا الان که نحقیق کردم بهم پیشنهاد شده:
    M-Audio Fast Track Ultra
    ESI 1010
    M-Audio Profire 610
    TC-Electronic
    M-Audio Firewire 410
    Presonus Fire Box

ممنون از توجه همه دوستان
    USB رو کلا فراموش کن ، به PCI هم وقتی فکر کن که یک سیستم کامل و تجربه ی زیادی داشته باشی
    پس میمونه 1394

کارت هایی رو که نوشتی بر اساس اولیت می نویسم (البته این بر اساس قدرت کارت ها نیست ، بر اساس نیاز شماست)

TC Electronic Konnekt Live
    M-Audio profire 610
    M-Audio Firewire 410
    Presonus Firebox
    ESI ESP1010
    M-Audio Fast Track Ultra

اگر از TC خوشتون اومد ، Live رو انتخاب کنید
    از M-Audio مدل 610 ، اگر قیمتش خیلی بالا بود 410 رو انتخاب کنید.(به هیچ وجه به Ultra فکر نکنید ، حتی اگر Fast Track Pro رو پسندیدید.)

البته باز هم دستگاه و برند وجود داره که میتونم پیشنهاد کنم اما نمیخوام ذهنتون با چندین دستگاه پر بشه و انتخاب براتون سخت بشه.
    اگر فکر میکنید همچین مشکلی پیش نمیاد ، بفرمایید تا من مدل های دیگه ای رو هم بهتون معرفی کنم

آقا دمت گرم باز شما که هستی یه دلگرمی هم به ما می دی.
    یعنی شما می گی فقط 610؟ آخه من از کسی شنیدم که فقط تو ورودی خروجی با 410 فرق می کنه. . یکیه تقریبا!!!!
    قیمت این 610 چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نمی دونم چرا من اینقدر بد شانس بودم از اول این Topic تا الان همیشه VIOMAN فعال و اکتیو بوده هر روز حالا که من نیاز فوری دارم بهش گرفتار شده!!!

ویومن جان ایشالا هر جا هستی خوش و موفق باشی و سریعتر یه سری به اینجا بزنی و من و بقیه رو راهنمایی کنی.
    چاکرم، خیلی خوش اومدی سر فرصت پستها رو بخون و بچه ها که منتظرن اللخصوص خودم رو راهنمایی کن ویومن جان. استاد ماییییی
    در ضمن خسته هم نباشید
    Native Instruments Audio Kontrol 1
    رفته بودم پایتخت برای خرید چیزی که به یه مغازه که بیشتر لوازم صوتی تقریبا حرفه ایی میاره بر خورد کردم.
    Presonus FireBox داشت. ازش نظرش رو راجبش پرسیدم یه مارک به اسم Native معرفی کرد که مدل Audio Kontrol 1 بود. گفت این فوق العادست. خیلی بهتر از FireBox و M-Audio هست. حالا کاری نداریم که فروشنده ها بازار گرمی می کنند و این صحبتها ولی می خواستم ببینم کسی این مدل کارت صوت رو می شناسه و اطلاعاتی راجبش داره. ارزونتر از FireBox بود. Presonus FireBox: 550000 و Native Audio Kontrol 1: 470000-480000

اگر کسی چیزی راجبش می دونه یه اطلاعاتی ازش بده یا تجربه کار باهاش رو داره.
    مخصوصا دوست خوبم ویومن عزیز.

تو مجتمع پایتخت 2 یا 3 تا مغازه صوت حرفه ای کار میکنند.

مغازه مد نظر شما احتمالا باید تو راهروی کناری باشه ، Native رو زیاد پیشنهاد میکنه.
    دستگاه خیلی خوبیه اما در ایران قیمت بالایی داره ، قیمت جهانی این دستگاه 240 دلاره ، در صورتی که قیمت این دستگاه در ایران دقیقا 2 برابره قیمت اصلیه اونه!
    Review های خوبی ازش وجود داره ، بطور کلی Native بیشتر تمرکز کرده روی دستگاه و نرم افزار های خودش.
    یعنی دستگاه هاش با نرم افزار های خودش خیلی کامپتیبل هستند ، حتی بعضی از دستگاه هاش رو برای ساز های خاص تولید کرده ، خیلی هم خوش سلیقه تولید کرده
    مهمترین ضعف این دستگاه USB بودن اونه و I/O پایین.

باز هم اگر سوالی بود بفرمایید ، من سعی میکنم دیگه غیبت نداشته باشم

موفق باشید
    یا علی

داره خودمونی میشه w1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    همیشه کناره شما

پيش فرض

سلام ویومن جانمن می خوام تو زمینه اهنگ سازی کار کنم و سازهام گیتار و ویولن هست ...البته دورو برم نوازنده زیاده کیبورد..سنتور.....و بعد ها اگر بشه تو زمینه دوبله می خوام کار کنم و وکال هم میخوام....و همینا....تا یکم دیگه فکر کنم..میدونم کاره سختی هست که با 500 وسایله تمامشو گرفت....پس اگه فعلا اون لازم هاشو بگیرم و باقی رو به مرور بهش اضافه کنم.......چون الان بیشتر از اون نمیتونم هزینه کنم........ممنونمیخوام نظره شما رو هم بدونم ..... delta1010lt .. esp 1010...مکی u420d ...یا هرچی دیگه کدوم به کارم مییاد....؟و وسایل دیگه؟و اگه میشه قیمتهای این هارو بگید....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[quote]=vioman;4111726]دوست من سلام

واقعا از شما بابت تاخیر 1 هفته ای معذرت میخوام

راستش من سوالات دوستان کاملا خوندم ، پاسخ های خوب کریپ عزیز رو هم خوندم

خیلی از پاسخ ها خوب بود ، فقط من نمیدونم که شما هنوز هم سوالی براتون باقی مونده یا نه

یه درخواست دارم از شما و دیگر دوستان
    اگر لطف کنید سوالات نهایی خودتون رو دوباره مطرح کنید من خیلی با جمع بندی بیشتر میتونم پاسخ بدم
    چون تعداد صفحات و پست های تکراری + جواب دیگر دوستان خیلی زیاد شده شاید نتونم بطور کامل پست ها رو نقل قول کنم
    ممنونم

قیمت 610 حدود 600 تا 650 هزار تومانه
    270 از تولید خارج شده و قیمتش روی سایت ها دقیق نیست ، باید از بازار قیمت بگیرید
    فکر کنم تو بازی 180 تا 220 تومان باشه.
    اما 272 گرونه ، اونم به 2 علت
    اول اینکه تازه وارده و هنوز قیمتش به ثبات نرسیده
    و دوم این HD هستش و جزو نسل جدید به حساب میاد ، باید قیمت هایی بالای 250 داشته باشه (اگه ارزون تر بود در خریدش مکث نکنید)

قیمت NT1 حدود 200 تا 250 تومانه و NT2 حدود 2 برابر NT1

USB رو کلا فراموش کن ، به PCI هم وقتی فکر کن که یک سیستم کامل و تجربه ی زیادی داشته باشی
    پس میمونه 1394

کارت هایی رو که نوشتی بر اساس اولیت می نویسم (البته این بر اساس قدرت کارت ها نیست ، بر اساس نیاز شماست)

TC Electronic Konnekt Live
    M-Audio profire 610
    M-Audio Firewire 410
    Presonus Firebox
    ESI ESP1010
    M-Audio Fast Track Ultra

اگر از TC خوشتون اومد ، Live رو انتخاب کنید
    از M-Audio مدل 610 ، اگر قیمتش خیلی بالا بود 410 رو انتخاب کنید.(به هیچ وجه به Ultra فکر نکنید ، حتی اگر Fast Track Pro رو پسندیدید.)

البته باز هم دستگاه و برند وجود داره که میتونم پیشنهاد کنم اما نمیخوام ذهنتون با چندین دستگاه پر بشه و انتخاب براتون سخت بشه.
    اگر فکر میکنید همچین مشکلی پیش نمیاد ، بفرمایید تا من مدل های دیگه ای رو هم بهتون معرفی کنم

تو مجتمع پایتخت 2 یا 3 تا مغازه صوت حرفه ای کار میکنند.

مغازه مد نظر شما احتمالا باید تو راهروی کناری باشه ، Native رو زیاد پیشنهاد میکنه.
    دستگاه خیلی خوبیه اما در ایران قیمت بالایی داره ، قیمت جهانی این دستگاه 240 دلاره ، در صورتی که قیمت این دستگاه در ایران دقیقا 2 برابره قیمت اصلیه اونه!
    Review های خوبی ازش وجود داره ، بطور کلی Native بیشتر تمرکز کرده روی دستگاه و نرم افزار های خودش.
    یعنی دستگاه هاش با نرم افزار های خودش خیلی کامپتیبل هستند ، حتی بعضی از دستگاه هاش رو برای ساز های خاص تولید کرده ، خیلی هم خوش سلیقه تولید کرده
    مهمترین ضعف این دستگاه USB بودن اونه و I/O پایین.

باز هم اگر سوالی بود بفرمایید ، من سعی میکنم دیگه غیبت نداشته باشم

موفق باشید
    یا علی
    ویومن جان خیلی خیلی حال دادی.
    من الان باید برم جایی فقط یه قیمت از TC Electronic Konnekt Live بهم بده من برگشتم سوالاتم رو ازت می پرسم.
    خیلی آقاییی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ویومن جان خیلی خیلی ممنونم ازت فکر میکنم باید همئن به یه pci و یه میکسر دیجیتال فکر کنم....
    ویومن جان من فعلا ترای کارت صدا 400 گذاشتم کنار اندازه ی یه esp 1010 چیزه خوبیه نظرم ولی خوب بازم شک دارم ...
    رو 400 ... برای کارت صدا بانیاز من بسه ؟؟
    میکرفن هم nt2a رو از رود فکر میکنم خیلی خوب باشه...تو این رده انتخاب دیگه ای دارم؟؟؟؟
    برای کارت صدا فعلا خیلی درگیر شدم نمیدونم واقعا دیگه رو همین حدودا... انتخاب دیگه بجز esp 1010 چیزی دارم؟؟؟؟ چون خودم رو کارتای اینترنال اکسترنال خیلی خوشبینم نمیدونم چرا البته maya e هم فکر کنم به کوارتت خیلی نزدیک باشه.... نظرت راجعبه(ESI Maya44 Express ) maya e با به میکسر خیلی خوب چطوره؟؟؟ esp 1010 بهتر جواب میده یا این کارو بکنم بصرفه تره؟؟؟ ویومن جان لطفا یه چند ت راه جلوپام بزار ...پیشنهاد...یا از بین این 2تا کدوم یا مثلا میتونم یه ESI Maya44 Express رو با یه Desktop Recorder مثل Tascam Fire one مچ کنم یا کلان یه pci رو با کنترلرها مچ کنم بجای میکسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیت ..فقط کیفیت بالا میخوام برای وکال و سازااااااااااااااا...esp 1010 خیلی خوبه ولی فکر میکنم به pci و میکسر دیجیتال یا کنترلر یا هر چیزی کیفیت خیلی بهتری بهم بده...
    لبته اگه pci خوب گیر بیاد چون maya44e هم بجورایی انداره کوارتد نیست :((((
    واقعا ازت بی نهایت سپاس گذارم آقا امیر (ویومن جان) ا

دوست من سلام

قبل از پاسخ باید از شما تشکر کنم بابت پاسخ های خوبی که به دوستان دادین
    و یک نکته رو اضافه کنم که طبق قوانین انجمن ؛ آدرس ، شماره تلفن ، اطلاع رسانی برای گفتگوی های اینترنتی و ... باید از طریق پیغام خصوصی یا E-Mail باشه

شما به غیر از دلتا 1010 و ESP 1010 انتخاب هایی از برند های EMU ، Echo ، RME ، ESI و ... دارید.
    البته 2 مدل 1010 جزو پرطرفدار ترین مدل ها هستند ، مخصوصا دلتا 1010 که در رده ی پر سابقه ترین کارت هاست.

مایا اکسپرس هم یکی مدل های خوب ESI هستتش که مشکلات ورژن قبلی مایا رو هم نداره.
    از لحاظ ظاهری هم سعی کرده خودش رو به کوارتت نزدیک کنه

اگر میخواهید از رکودر ها یا رکورد باکس ها استفاده کنید بهتره که از مدل های کامل استفاده کنید که از آغاز تا پایان کار بدون هیچ وسیله ی اضافی کار شما رو راه میندازن.
    یعنی از تولید به مصرف هستند

Tascam ، Korg ، Yamaha و ... دستگاه هایی به این شکل رو تولید کردند.

اخیرا ادیرول که یکی از زیر مجموعه های شرکت معظم رولند هستش دست به تولید باکس های پرتابل زده که خیلی کامل به نظر میرسند.

البته این دستگاه ها و کلا این روش بیشتر مناسب سرصحنه هستش (سینما - ویدئو) .
    کار رو خیلی راحت میکنند اما اون انعطاف لازم رو ندارند.

روش دوم یعنی استفاده از میکسر و کارت مناسب تر به نظر میرسه فقط میمون انتخاب کارت و میکسر.
    اگر کار شما با یک میکسر و یک کارت PCI راه بیوفته ، میتونید روی کارت هایی مثل مایا اکسپرس و ... تمرکز کنید.
    اما اگر برای آینده ی کاریتون لوازم و دیوایس های دیگه ای هم پیشبینی میکنید بهتره که دستگاه هایی مثل سری 1010 رو انتخاب کنید.

این دستگاه یک حسنی که دارند اینه که قابل نصب در رک هستند. شما در آینده میتونید همه دیوایس ها و دک و تبدیل ها و ... رو در یک رک ماونت نصب کنید .

البته همه ی این دستگاه ها PCI نیستند ، ممکنه 1394 باشند یا حتی SCSI

در کل به نظر من شما باید با توجه به آینده ی کاریتون تصمیم بگیرید . نقطه ی هدفتون رو مشخص کنید و بر اساس اون دیوایس ها رو انتخاب کنید.

راستی به کلی یادم رفته بود... ویومن جان ورودی ها و خروجی ههمو خواسته بودی .... باید بگم که چون واسه کار خودم میخوام ورودی خروجی بالایی نمیخوان همچین بگی نگی ولی 2تا هدفون (یکی برای آکستیک یکی برای اتاق میکس) 3تا میکرفن ... 2تا گیتار با افکت ... که هر دوشون این ورودیارو دارن ....فکر میکنم همین ها باشه + یه کمپرسور...بعد ویومن جان یه سوالی واسم پیش اومد ... مثلا من 4 تا میکروفن میخوام اگه یه میکسر 2 لاین بگیرم بعد کارت صدام هم 2تا ورودی میکروفن داشته باشه میتونم هم از میکروفت های میکسر هم از میکروفن های کارت صدا هم زمان استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
    این قطعات و دیوایس هایی که گفتین رو معرفی کنم؟

امکان اینکه 2 لاین از میکسر تامین بشه و 2 لاین از کارت صوت وجود داره اما خیلی جالب نیست.

یکی مهمترین وظایف یک میکسر ، مدیریت متمرکز هستش.
    تامین 2 لاین از کارت صوت این مساله رو زیر سوال میبره ، مگر اینکه صدای بکراند رو داشته باشه که کاملا ثابته.

بهتره که اگر میکسر استفاده میشه همه ورودی ها تا حد ممکن به میکسر واگذار بشه.(از لحاظ مدیریت ورودی ها)

دوست خوبم ویومن جان ما همچنان مشتاقانه منتظر شماییم
    خیلی گلی
    ویومن جان مدل 420d mackie
    امروز بهم پیشنهاد شد... 460 تومان ... نظرت راجع به این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ esp 1010 یا 420d??????

ویومن جان راستی اینو یادم رفت بگم که من یه کارت صدایی میخوام که بتونم به میکسر دیجیتال وصلش کنم و ورودی دیجینال داشته باشه ... میکسری که مدنظرمه اینه.... M-10DX

تنها کارت صدایی که پیدا کردم ورودی این دیجیتال این میکسر رو داشته باشه کارت FA-66 هستش.....

ویومن جان esp1010 یا maya44e یا pci های امادیو ورودی دیجیتال میکسر هم دارن یا فقط آنالوگ وصل میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

هفته تموم شد ویومن اومدی دستت درد نکنه این ورودی دیجیتال برای میکسر رو فرقش رو با انالوگ که l & r داره میگیییی؟؟؟

سلاممممممم ویومن جان
    کلیی خوشحالمون کردی
    کارت مکی که معرفی کردید با مدل های 1010 خیلی تفاوت داره.
    این کارت مثل مدل هایی از Alesis و Tascam خیلی جمع و جوره و همه چیز رو در خودش جا داده در صورتی که مدل های 1010 هیچ پیچ و ولومی ندارند و نیازمند دیوایس های دیگه ای مثل میکسر هستند.

420 دستگاه بدی نیست ، برند خوبی هم هست ؛ مشکلی که داره اینه که با توجه به I/O پایین یک کمی گرونه!
    تقریبا 2 برابر قیمت اصلیش

Edirol هایی رو هم پیشنهاد دادین بد نیستند اما خیلی خیلی گرون هستند.
    یادمه یه زمانی مدل Fa66 رو حدود 700 میگفتند!!!! (6 برابر قیمت جهانی این دستگاه)

ادیرول ها کیفیت خوبی دارند ، کیفیت تولید مناسبی هم دارند (بر عکس برند های دیگه) اما خیلی با خودشون هماهنگند و شما وقتی یک دیوایس از اون رو تهیه میکنید مجبورید همه ی دیوایس هاتون رو ببرید روی برند رولند.

برای همینه که هیچ وقت از این دستگاه های به صورت تکی Review های خوبی نوشته نمیشه.
    مخصوصا از این میکسر و کارتی که عکسش رو قرار دادین.

من شخصا عقیده دارم باید از دستگاه هایی استفاده کرد که رو بورس باشند تا هم راحت تر گیر بیان و هم پشتیبانی بشن

باز هم تشکر میکنم
    و اضافه میکنم که من اسمم امیر نیست

موفق باشید
    یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ویومن جان خیلی خیلی حال دادی.
    من الان باید برم جایی فقط یه قیمت از TC Electronic Konnekt Live بهم بده من برگشتم سوالاتم رو ازت می پرسم.
    خیلی آقاییی
    باید حدود 750 تا 900 باشه.
    دقیقش رو نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

باید حدود 750 تا 900 باشه.
    دقیقش رو نمیدونم

750000 تا 900000 هزار تومان!؟!؟!؟!؟

ویومن نمی تونم تا این اندازه هزینه کنم!!!!
    حتی Profire هم که گفتی 600 نمی تونم بگیرم. من تا 500 می تونم هزینه کنم.

ویومن بزرگترین مشکلی که من الان دارم اینه که نمی دونم، واقعا نمی دونم چه کارت صوتی رو بگیرم. گیج شدم هرکی یه چیزی می گه.
    بعضیا می گن M-Audio چون تو ایران زیاد همه می گن بگیر یا هر مارکی که تو ایران سر زبوناست می گن این بهتره، یکی می گه فلان اونیکه دقیقا حرف اون رو رد می کنه می گه فلان.
    من از شما دوست عزیز می خوام که کمکم کنین. در مورد هدفون و میکروفون به نتیجه رسیدم (AKG-K272 و Rode NT1-A) ولی هنوز دز مورد کارت صوت به نتیجه نرسیدم.
    ببین ویومن من کلا یک میلیون می تونم هزینه کنم.
    اینجوری که حساب کردم با انتخاب این میکروفون و هدفون با کابل و کارت FireWire برای مادربورد (اگر بخوام کارت صوت FireWire بگیرم) و وسایل جانبی که باید بگیرم (پایه میکروفون و و و ...) برای کارت صوت نهایت نهایت می مونه 500.000 (شایدم بتونم 40-50 تومان هم بیشتر بابتش بدم)
    می خوام بهم بگین تو ایران بهترین کارت صوتی که می تونم تا این سقف قیمت بگیرم چه کارت صوتیه (با توجه به کارم و چیزی که می خوام).
    من از تجربه افراد می خوام استفاده کنم نه تعصب رو یه مارک و پا فشاری برای یک مارک.
    اگر من اینقدر پیگیر این قضیم چون یک بار یکی گفت برو فلان چیز رو بخر حتی با هم هم رفتیم یه کارت صوت YAMAHA خریدیم ولی انگار دقیقا پولم رو انداختم سطل آشغال واسه همین نمی خوام این اتفاق دوباره بیفته.
    بازم شرمنده ویومن عزیز.
    ویومن هر کارت صوتی تا این سقف قیمت که فکر می کنی بهترین هست برام حالا فرق نمی کنه چی! بهم معرفی کن. حالا یا یکی یا چندتا که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم.

خیلی خیلی ممنون.
    Last edited by Street.Boy; 21-08-2009 at 17:52.

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

14

سلام ویومن جان خوشحالم بازم میبینمت
    قبل هر چیزی فرا رسیدن ماه رمضان رو نبریک میگم
    امید وارم سفر خوبی هم پشت سر گذاشته باشی
    بابت فضولیایی هم که تو این مدتی که کردم همینطور اسمت که اشتبا متوجه شده بودم معزرت میخوام بزار به حساب علاقه ی خودم بچها ارادتی که بهت داریم

خوب ویمن جان من تقریبا خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که از esp 1010 استفاده کنم
    ولی مشکلم الان بین esp 1010 با esp 1010e که تازه امده.... بنظرت کدوم بهتره؟؟؟؟
    بهد این که میتونی یه میکسر دیجیتال خوب بهم معرفی کنی که 4 تا ورودی میکروفن داشته باشه با ورودی 2تا اینیسترومنت و مدی و ورودی fx و افکت وتا هم هدفن و حتما هم gain داشته باشه و قیمتشم شکه کننده نباشه تا 350 تومن مثلا یا حالا یزره بیشتر کمتر ؟؟؟
    بعد انتخابم تو میکروفن nt2 e فکر کنم اگه بخوام کمتر بگیرم بهترین انتخاب قبلش دیگه b2 میشه چون دیگه زیر 400 بهترینه .... راجع به سملا هم c2 or b5 بنظرت کدوم بیشتر جوابم و میده؟؟؟؟؟؟
    بعد دیگه بگم... راستی خودت راجع به میکسر و کارت صدا نظر دیگه ای داری خوشحال میشم قابل بدونی و بهم بگی میگم دیگه میخوام حد اکثر کوالیتی و بگیرم واسه همین خیلی وسواس دارم ببخشید :43:
    ببخشید انقدر سوال میکنم میشه راجع به رد لاین یا همئن رک یه توضیح بدی ممنونت میشم چون خودم تا حالا فقط با اکلایزرینگش کار کردم و سی دی رکوردرش ... همون را جع به قطعاتش کارایی که میکنن و طرز مچینگشونو این که کدومش مثلا به کار من میاد که به مرور زمان تهیه کنم ...
    سوال زیاد دارم ازت ولی الان مغزم یاری نمیکنه بازم ممنون
    Last edited by creeep; 22-08-2009 at 01:26.

داره خودمونی میشه w1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    همیشه کناره شما

پيش فرض

سلام ويومن جان
    پس من چي.. ...؟منم ميخوام.....
    من چيکار کنم... ...چي بگيرم... ...چي به کارم مياد؟....
    راستي مکي u420d خيلي به نظر کامله .....ولي گير مياد....تو سايت هاي خارجي به زور ميتوني پيداش کني....قيمت رو زده 280$
    که خيلي خوبه.....البته اينجا ايران هست.....ميتونه هر قيمتي داشته باشه....
    ويومن جان اگه ميتوني منم يه راهنمايي کن......اگه ميتوني يه قيمت از وسايل هم بده...
    .................................................. .................................................. ...............................................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جناب vioman سلام ، اگه لطف کنین و از دانشتون برای راهنمایی من استفاده کنین ممنون می شم. حقیقتش هدف اصلی من فعلا اینه که صدای خواننده رو بتونم با کیفیت وارد کامپیوتر ( fl studio ) کنم ، برای این کار میشه یه کارت صدای مناسب تو رنج قیمت 200 تومن یه کم بالا پایین پیشنهاد کنین ؟ فقط می خوام این کارت صدا قابلیت اتصال به میدی رو هم داشته باشه.ضمنا من خدمت جناب creeep هم عرض کردم که یه میکروفن sm 58 بیسیم دارم ،ایشون فرمودن که برای صدابرداری اسودیویی مناسب نیست خواستم نظر شما رو هم بدونم ، در صورت اینکه نظر شما هم منفی باشه چه میکروفونی رو پیشنهاد می کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •