USB رو کلا فراموش کن ، به PCI هم وقتی فکر کن که یک سیستم کامل و تجربه ی زیادی داشته باشی
.gif)
پس میمونه 1394
کارت هایی رو که نوشتی بر اساس اولیت می نویسم (البته این بر اساس قدرت کارت ها نیست ، بر اساس نیاز شماست)
TC Electronic Konnekt Live
M-Audio profire 610
M-Audio Firewire 410
Presonus Firebox
ESI ESP1010
M-Audio Fast Track Ultra
اگر از TC خوشتون اومد ، Live رو انتخاب کنید
از M-Audio مدل 610 ، اگر قیمتش خیلی بالا بود 410 رو انتخاب کنید.(به هیچ وجه به Ultra فکر نکنید ، حتی اگر Fast Track Pro رو پسندیدید.)
البته باز هم دستگاه و برند وجود داره که میتونم پیشنهاد کنم اما نمیخوام ذهنتون با چندین دستگاه پر بشه و انتخاب براتون سخت بشه.
.gif)
اگر فکر میکنید همچین مشکلی پیش نمیاد ، بفرمایید تا من مدل های دیگه ای رو هم بهتون معرفی کنم
تو مجتمع پایتخت 2 یا 3 تا مغازه صوت حرفه ای کار میکنند.
مغازه مد نظر شما احتمالا باید تو راهروی کناری باشه ، Native رو زیاد پیشنهاد میکنه.
دستگاه خیلی خوبیه اما در ایران قیمت بالایی داره ، قیمت جهانی این دستگاه 240 دلاره ، در صورتی که قیمت این دستگاه در ایران دقیقا 2 برابره قیمت اصلیه اونه!
.gif)
Review های خوبی ازش وجود داره ، بطور کلی Native بیشتر تمرکز کرده روی دستگاه و نرم افزار های خودش.
یعنی دستگاه هاش با نرم افزار های خودش خیلی کامپتیبل هستند ، حتی بعضی از دستگاه هاش رو برای ساز های خاص تولید کرده ، خیلی هم خوش سلیقه تولید کرده
.gif)
.gif)
مهمترین ضعف این دستگاه USB بودن اونه و I/O پایین.
باز هم اگر سوالی بود بفرمایید ، من سعی میکنم دیگه غیبت نداشته باشم
موفق باشید
یا علی
.gif)