آقا مجتبی با اجازه
برای باز کردن فایل های txt برنامه blueftp رو نصب کن بعد از اینکه وارد برنامه شدی برو و فایل های txt رو باز کن
آقا مجتبی با اجازه
برای باز کردن فایل های txt برنامه blueftp رو نصب کن بعد از اینکه وارد برنامه شدی برو و فایل های txt رو باز کن
سلام به دوستان عزیز
بنده قصد خرید این گوشی رو دارم ke 990 سر مموری سوال داشتم میخواستم دوستانی که تجربه دارند بگند چی واسه فیلم برداری خوبه که گیر نداشته باشه؟
و این که کلاس 4 بهتره یا 6 از سیلیکون/ یعنی بالاتر بهتره یا پایین تر؟!
و اینکه هر دقیقه فیلمش چقدر جا میخواد؟ ممنون
و در آخر این کد دهی ها برای امکاناتی نظیر عکس برداری بهتر و تشخیص چهره و افزایش صدا چرا توی امکانات نیست؟باید کد بدی اونم بعدش میپره!
بعد فریمورشو آپدیت کنم مشکل آنتن ایران پیدا نمیکنه؟
سلام
درباره مموری نظری نمیدم چون تجربه ای ندارم ولی هر دقیقه فیلم برداری بسته به شرایط و تنظیمات حداکثر دقیقه ای 18 مگابایت (که البته زیاده) جا میگیره البته فیلم برداری ویوتی بهتر از عکسبرداریشه
در مورد کدها اول اینکه بابت پولی که براش میدیم بیچاره چند برابر پولش برامون کارمیکنه و امکانات داره (روی تراکتور کم کرده) البته در شرایط عادی دوم اینکه با این کد ها دیگه این گوشی میشه در حد گوشی 400 هزاری نوکیا وسامسونگ و ...
سوم اینکه یه راهی هست که امکانات نپره (البته دقیق مطمئن نیستم) سعی میکنم تو یه فرصت دیگه اونو بذارم البته تست میکنم که مشکلی پیش نیاد
برا اپدیت و تعویض فریمور (به نظر من) ببر خود کامتل چون هم اخرین فریمور سازگار با انتن ایران و هم فارسی رو برات نصب میکنه.
سوالی بود در خدمتیم
----------------------------------------------
مرگ بر چین ...
درود بر گوگوریو ...!!!
Last edited by yashgin128; 29-08-2009 at 15:56.
خیلی ممنون دوست عزیز راستی این افزایش صدای گوشی رو قضیشو میدونی ؟ جواب داده ؟ آخه یه سری مشکل پیدا کردن صدا به کل خراب شده!!
و اینکه آیا با گارانتی کامتل مموری داخلش داره؟
سلام دوستان!من تازه عضو p30worldشدم و طریقهی کار کردن با سایت/و مطرح کردن سوالات و از این جور چیزا رو بلد نیستم !!!خواهش میکنم یه نفر راهنماییم کنه
یوهو...
خب خداروشکر امروز این گوشی رو خریدم 210000 با گارنتی 2 ساله پارس کامتل
تا حالاش که عالی بوده . توی شارژه 12 ساعتش به سر میبره.یه دفترچه عالی فارسی داره و یه زبان مادری فول هم روش هست.
+یه محافط LCD (حالا نمیدونم این محافظ یدکی هست؟ یا همین الان اینو باید بچسبونم؟ چون یکی هم روش چسبیده!)
اگه زحمت بکشید اون کاری که گفتید میشه کدها نپره رو بگید خیلی عالی میشه یه دنیا ممنون
خب خیلی خوش اومدی به P30 .این موارد بسیار ساده هست . شما باید با نام کاربری وارد شوید و در پایین تاپیک ها توی اون کادر سفید خالی مطلبتون رو بنویسد و ارسال رو بزنید.
برای باز کردن تاپیک جدید به بخش مورد نظرتون برید و "موضوع جدید" رو انتخاب کنید.
سلام
برای افزایش صدا به این صفحه مراجعه کن
و چند نکته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.این کدها جواب داده و میده و تا حالا حداقل من مشکلی پیدا نکردم
2.اعدادی که تو کدها وارد شده دقیقا همان ها را وارد کنید
تذکر:به هیچ وجه اعداد را کم زیاد نکنید .فکر نکنید که اگه اعداد را زیاد کنم صدا بیشتر خواهد شد
3.نه خیر. تو جعبه ویوتی به هیچ وجه مموری نیست و کامتل هم همچین کاری را نمیکنه
4.این محافظ ال سی دی یدکی نیست که اصلیه .بعد از چند روزی که اولیه کنده شد
دومی که محافظ اصلیه رو باید بچسبونی بهش تا حال کنه البته تو چسبوندن کلی دقت کن ...
5.کدها هم تو پست بعدی
6. برای تشکر فقط کافیست دکمه تشکر را که سمت چپ و پایین هر پست قرار دارد را بزنید
برای تعویض keylock گوشیتون به این تایپیک مراجعه کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم کد های افزایش کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری:
نکته:
1.این کدها قبلا فک کنم توسط مجتبی جون گفته شده که من با کمی تغییر اون ها رو میگم
2.من با این روشی که مینویسم این امکان بی نظیر رو تو گوشیم دائمی کردم
افزایش کیفیت عکسبرداری
1.ابتدا کد #990*#3845 را بزنید
2..به قسمت Device برید
3.به قسمت Zoran A5C Test برید
4.بعد به قسمت Setting ZORAN برید
5.بعد به قسمت Camera Setting برید ودر اینجا باید قسمت 1و2 که Resolution و Quality هستن رو تغییر بدیم
اول میریم سراغ قسمت1. Resolution و گزینه 5M_2592*1936 رو انتخاب کنین.
دوم سراغ قسمت2. Quality و گزینه (80) NORMAL رو به گزینه (95)MAX تغییر دهید.
حالا چهار بار دکمهC رو بزنین تا به قسمت device test بر گردین حالا دکمه قرمز رو یکبار فشار بدین.
افزایش کیفیت فیلمبرداری
1..ابتدا کد #990*#3845 را بزنید
2.به قسمت Device برید
3.به قسمت Zoran A5C Test برید
4.بعد به قسمت Setting ZORAN برید
5.و بعد قسمت Video Setting
6.بعد قسمت Record Resolution و گزینه WQVGA_400*240 رو به گزینه 1 که همون VGA_640*480 تغییرداده سپس ok کنید
7.در قسمت record type گزینه اول که همانا avi است رو انتخاب کنید و ok بزنید
حالا چهار بار دکمهC رو بزنین تا به قسمت device test بر گردین حالا دکمه قرمز رو یکبار فشار بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)