من از smart settings استفاده می کنم.
نرم افزار فوق العاده ایه.
من از smart settings استفاده می کنم.
نرم افزار فوق العاده ایه.
مرسی از توضیحاتت
کلا بعد از داشتن 5700 می شه توی این یه می شه یه فرقی احساس کرد دیگه؟
Last edited by Mani Sasy; 24-10-2008 at 10:54.
ببنید
عملکرد GPS به این شکل هستش
میگره ماهواره های رو پیدا میکنه و بعد ازاون شما باید در جهات حرکت کنید تا GPS کالیبره بشه هر چقدر حرکت داشته باشید دقت Gps بیشتر خواهد شد.
با تشکر
بله گوشی خوبی هستش
من که قبل از آپدیت پشیمون شده بودم چون زیاد هنگ میکرد ولی بعد از آپدیت هیچ وقت هنگ نکرده
زیبا، خوب، راحت و خوش قیمت نسبت به گوشی های در حد خوش
سلام دوستان/من يه N78 گرفتم / باهاش يه مشكل پيدا كردم/وقتي يه مسج مياد و ميخوام Reply بزنم حدود 7-8 ثانيه طول ميكشه تا صفحه New messege بياد و يا همون مستقيم New messege رو باز كنم طول ميكشه تا باز بشه.طبيعيه يا مشكل داره؟از دوستاني كه N78 دارن درخواست ميكنم جواب بدن.ممنون
نه دوست عزیز برا من که اصلا مکثی ایجاد نمیشه و از لحاظ سرعت باز کردن صفحه وقعا عالیه.
شما اگه تازه خریدین ببینید فریمور گوشی چند هستش و اگه 10 یا 11 بود حتما اپدیت کنیم.احتمالا مشکل حل بشه.
من چند روزیه N78 دارم. ازش راضیم.
GPS داره و خوب کار می کنه. نقشه تهران و ایران رو هم روش نصب کردم. تو ماشین و در مسافرت خیلی حال می ده. موقعیت و جهت حرکت خودت رو روی نقشه می بینی.
FM Transmiter داره که تو ماشین آهنگهای گوشی رو با باندهای ماشین گوش میدم. تو خونه هم با باندهای سینمای خانگی.
رادیو هم داره.
جک اسپیکرش هم که خیلی توپه. اسپیکر سه تیکه کامپیوتر هم بهش می خوره. قدرت پخش صداش در این حالت خیلی خوبه.
اسپیکر خودش هم استریو هست.
کیفیت دوربینش خیلی خوبه.
فیلم هاش رو هم با فرمت mp4 ذخیره می کنه.
کیفیت صفحه نمایشش خیلی عالیه.
من به کلیدهاش هم عادت کردم.
از نظر ظاهر به نظر من خیلی قشنگه، بخصوص وقتی که صفحه اش خاموش میشه. (البته زیبایی سلیقه ایه)
سیستم عاملش هم که سیمبین نسخه جدیده (9.3).
بیشتر برنامه های سیمبین نسخه 9.1 و 9.2 روش نصب میشه و کار میکنه.
سرعتش خیلی خوبه و اصلا برای باز کردن قسمت های مختلف معطل نمی شید. همچنین در کپی کردن فایل ها سرعت خیلی خوبی داره.
سرعتش در دریافت فایل از طریق بلوتوث خیلی خوبه.
البته من با گوشی های N82، N95 و N73 خیلی کار نکردم و نمیتونم مقایسه دقیقی داشته باشم. اما می دونم که هیچکدوم همه این امکانات رو با هم ندارن.
قیمتش هم الان بدون گارانتی اصلی به 305 هزار تومان رسیده که با اینهمه امکانات خیلی خوبه.
فکر می کنم می تونه به عنوان یه گزینه خوب برای کسایی که می خوان گوشی با امکانات بالا و قیمت مناسب بخرن مطرح باشه.
من چند تا برنامه خوب براش گرفتم و تست کردم که تو کاربریش خیلی کمک می کنه.
از طریق Pc Suite هم بصورت مستقیم به روز رسانی کردمش.
در ضمن روش هک کردنش رو هم پیدا کردم که هرکی خواست بگه براش بزارم.
با تشکر
Last edited by johnBob; 24-10-2008 at 20:10.
دوستان این گزینه ی نکبت که اومده رو صفحه ی stand by من و چه جوری خذفش کنم؟(تو عکس با فلش مشخصش کردم)
تا هم روش کلیک میکنم این میاد
![]()
تا جایی من اطلاع دارم این بخاطر تنظیمات اینترنت ایرانسل هستش.
meno-tools-setting-connection-pestinations-uncategorised از این ادرس میشه تکراری ها رو دیلت کرد.
موفق باشید.
دوست عزيز از كجا بفهمم فريمور گوشي چنده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)