البته این مساله تنظیم سایز کاملا ضروری هست و باید قبل از چاپ انجام بشه
اگر روی شاسی هم میزنید بهتر هست یک تا دو سانت بیشتر چاپ کنید که در هنگام تنظیم و برش به مشکل برنخورید
البته این مساله تنظیم سایز کاملا ضروری هست و باید قبل از چاپ انجام بشه
اگر روی شاسی هم میزنید بهتر هست یک تا دو سانت بیشتر چاپ کنید که در هنگام تنظیم و برش به مشکل برنخورید
سلام
یک عدد دوربین canon A95 داشته هستیَم. هنگام عکس گیری رنگ ها کاملا به سمت صورتی رفته و مثل حالتی که از یک جسم با سرعت عکس می گیریم تصویر لبه حاشیه دار شده. به قولی motion blur شده
امکان خرابی ccd هست؟
وقتی که دوربین به تلویزیون وصله تصویر کیفیت داره اما معلومه مشکل داره و تصویر به سمت صورتی می ره اما بعد از عکس گرفتن عکس داغان می شود
از روز اول اینجوریبوده یا جدیدآ شده؟
دوربین رو یه ریست بکن ببین درست میشه![]()
زحمت کشیدی چقدر حرفه ای و سریع جواب دادی
دوست عزیز لحن شما ممکنه دوستان را ناراحت کنه لطفا رعایت کنید .نمیدونم چرا این همه استاد تو این تایپیک عکاسی جمع شدن و
اینقدر اطلاعات دقیق و سریع میدن![]()
برای من هم این موضوع پیش امده ( تاریخ عکس ها را که زیر عکس اضافه می کردم در عکس چاپ شده حدف می شد .
فکر می کنم دوستمون درست می گه که باید سایز رو خود مون درست کنیم بعد بدیم چاپ.
امیدوارم منو هم مسخره نکنید![]()
--------------
Last edited by H@di Soft; 12-11-2010 at 14:58.
در هر حال AVCHD خیلی به صرفه تره ... به قول ELSIN جون افت کیفیت 10% ، اما کاهش حجم نزدیک به 40/50% ... ما که نمیخوایم فیلم سینمایی درست کنیم ! ... چیزی بهتره که کاربرد بهتری داشته باشه ...
دوستان کسی چیزی در مورد دوربین زیر میداند؟
قیمت و کیفیت و ....
PANASONIC LUMIX DMC-GF2
.
دوربین خیلی خوبیه اما هنوز وارد بازار نشده
اینجا رو یه نگاهی بندازید تا بعد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
مقوله چاپ عكس دنياي متفاوتي است ... كه كم و بيش دوستان اشاره كردند ... شما از قبل بايد بدانيد عكس مورد نظر چه خروجي خواهد داشت .. علاوه بر اديتي كه روي عكس داريد، مي بايست آنرا براي چاپ حاضر كنيد .. دوربين بطور كلي عكس را جهت ديدن روي مانيتور با سايز هاي استاندارد فعلي ( فرمت 3:4 با كيفيتي در حد 1024 در 768 پيكسل) آماده و بصورت jpg خروجي مي دهد .. حال شما اگر بخواهيد عكس را 18 * 13 چاپ كنيد مجبوريد آنرا كراپ كنيد و در نتيجه مقداري از عكس شما از بين خواهد رفت ... پس ازمدتي دستتان خواهد آمد و عكسي خواهيد گرفت كه پس از كراپ صحنه مطلوب از بين نرود و در واقع صحنه زائد در عكس را خودتان تشخيص و لحاظ خواهيد كرد كه بعدا كراپ شده و از بين برود .. اين كار با چند بار چاپ و اديت روي عكس ها بدست خواهد آمد ... نگران نباشيد .. تمرين خوبي است و تبحر لازم بدست خواهد آمد .. يادتان باشد چاپ عكس مقوله اي كاملا متفاوت است ... همچنين نوع دستگاه چاپ نيز بسيار مهم است .. و بنده شخصا ديده ام كه بسيار از اين افراد نه تنها چاپ خوبي ندارد بلكه در كراپ هم بسيار بد عمل مي كنند ... بايد چندبار و چند دستگاه مختلف را آزمايش كنيد تا نتيجه مطلوب بدست آيد ..
اگر مكان خوبي پيدا كرديد سايرين را هم در جريان قرار دهيد ...
با احترام
كاويان اميني
دوست عزیز فکر کردم شاید تنها زدن دکمه تشکر کافی نباشه
منم برای چاپ این مشکلو داشتم همینطور بود که شما گفتین و ایراد از سایز عکسا بود.
جسارت نباشه انگار اینجا هر کی ستاره بیشتر داشته باشه میتونه با لحن نامناسب جواب بقیه دوستان بده. بازم ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)