senjin همین الان اومد گفت وضع اینترنتش خوب نیست و آخر هفته آپدیت میکنه
G900 داره
senjin همین الان اومد گفت وضع اینترنتش خوب نیست و آخر هفته آپدیت میکنه
G900 داره
آره دیگه.اینجوری نامردی میشه اگر دیگه ساپورتی نباشه.یه چیزی راستی
مگه سونی اریکسون با uiq به هم نزد؟
پس چرا فریمور جدید داده واسش؟
من نگران بودم با قطع همکاری اینا دیگه گوشی هایی که uoq دارن ساپورت نشن
اما مثل اینکه میشن
آره؟
این دیگه خدمات پس از فروش هست.دی...
سلام برای اینکه شرمنده ی armin_goooodboy عزیز نشم رفتم و زدم تو گوش اینترنت و دارم آپدیتو داونلود میکنم . انشاالله تا چند ساعت دیگه یه اطلاعات مختصر براتون میزارم.
----------------------------------------------
آپدیت شد.
آفیس و pdf از لحاظ ظاهری تغییر کردن و یه تم قرمز معمولیه شیک روش هست . دوربین هم تغییر زیادی نکرده ولی در اولین فرصت دقیق تر چک میکنم.
فعلا
Last edited by senjin; 04-11-2008 at 21:04.
ایول.آپدیت شد.
آفیس و pdf از لحاظ ظاهری تغییر کردن و یه تم قرمز معمولیه شیک روش هست . دوربین هم تغییر زیادی نکرده ولی در اولین فرصت دقیق تر چک میکنم.
فعلا.اگر وقت کردی تم رو هم آپ کن.دعات میکنیم.
چجوری تم رو بگیرم از گوشی؟
یه سوال کلی
تم که عوض میشه ممکنه آیکونهای صفحه اول رو هم عوضکنه؟
مثلا این تمی که با آپدیت گرفتی اون آیکون ها رو هم تغییر میده؟
توی کنترل پنل و قسمت device که رفتی از اونجا theme رو انتخاب میکنید.هر تمی رو خواستید با زدن دکمه more میشه فرستاد.چجوری تم رو بگیرم از گوشی؟
بقیه UIQ ها که اینجوری نبودن.اگر این بشه جالبه.یه سوال کلی
تم که عوض میشه ممکنه آیکونهای صفحه اول رو هم عوضکنه؟
مثلا این تمی که با آپدیت گرفتی اون آیکون ها رو هم تغییر میده؟
از کجا فهمیدی به چخوف علاقه دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو کی هستی که مثل سایه دنبالمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میکردمشون html یا txt بعد میریختم تو گوشی
راستی اون لینکه خراب بودااااااااااBacheyeTokhs.jar
ایول باید برم تو کارش... ولی حالا نه خیلی گرفتارم و خیلی هم آت و آشغال تو گوشیمه باید بگ آپ بگیرم... مرسی که خبرمون کردی....
آخی ببخشید آرمین گلم حواسم نبود . ندیدم پستتو...آدرس وبلاگ اولیه که خودش ایجاد کرد رو بده ببینیم
راستش وقتی که رفتم بلاگ خومو معرفی کردم و وحتوا رو انتقال داد اونو پاک کرد. یه چیز خیلی ساده بود.
خوب ببین اونا تعهد دارن نسبت به مشتریاشون. اولین سالی که مرسدس بنز کلاس A تولید شد بعد از چند ماه تمامشو پس گرفتن و پولشو به مشتریا پس دادن و عذر خواهی هم کردن که ببخشید مهندسامون سیستم فرمان خودرو رو خوب طراحی نکردن اگه با سرعت خیلی زیاد فرمون رو تا آخر میپیچوندید ماشین ناپایدار میشد....
به این میگن خدمات و تعهد...
تا زمانی که این گوشی دست مشتریا هست خدمات پس از فروشش از طرف کمپانی قطع نمیشه مطمئن باش...
واسه چی میخای؟ گوشیت چیه؟
باید اول با بلوتوث سند کنی تا به شکل یه فایل تم در بیاد بعد هر کار خواستی باهاش بکن...
تم رو واشه چی میخوان.واسه چی میخای؟ گوشیت چیه؟
واسه p1 میخواهم.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)