این فیلم شاهین مالت هم با اینکه خیلی قدیمی بود فیلمی خیلی خوبی بود.......روند فیلم و بازی بازیگر ها عالی بود...
در کل ارزش دیدنو داشت...
این فیلم شاهین مالت هم با اینکه خیلی قدیمی بود فیلمی خیلی خوبی بود.......روند فیلم و بازی بازیگر ها عالی بود...
در کل ارزش دیدنو داشت...
امروز سینما و ماوراء فیلمی به نام "مکعب" رو پخش می کنه...نمی دونم مکعب 1 یا 2 ...
سعی می کنم قبل از پخش فیلم مطمئن بشم و مشخصاتشو بزارم...اگه دوستای دیگه اطلاع
دارن خوشحال میشم کمک کنن...
موفق باشید....
توی تیزرش که فقط می گفت مکعب ( cube ) ، دیگه 1 یا 2 رو نگفت. ولی به نظر من 2 رو می خواد نشون بده. از عکساش فهمیدم و از سال ساختش : 2002
فکر کنم مکعب یک باشه از سکانس هایی که پخش شد
کسی ميدونه در مورده چی هست؟
اره رو دیدی ؟؟؟ یه چیزی تو همین مایه ها ، یه عده آدم که میرن تو یه اتاقی که نمی دونن چه جوری رفتن توش و ........![]()
ايول پس قشنگه
توی تیزرش که فقط می گفت مکعب ( cube ) ، دیگه 1 یا 2 رو نگفت. ولی به نظر من 2 رو می خواد نشون بده. از عکساش فهمیدم و از سال ساختش : 2002به نظر من هم مکعب یک هست چون توی تیزر فیلم یه سیاه پوستی رو دیدم که چهره ش برام اشنا بود رفتم گشتم دیدم توی مکعب یک بازی کرده...فکر کنم مکعب یک باشه از سکانس هایی که پخش شد...
حالا ما جفتشو میزاریم ببینیم کدومش پخش میشه...
Cube "مکعب"خلاصه: هفت نفر ادم غریبه با مشخصات کاملا متفاوت توی یه مکعب پر از دام قرار می گیرن و ...
کارگردان
Vincenzo Natal
با بازی
Nicole de Boer ، Nicky Guadagni ، David Hewlett
محصول 1997"کانادا"
مدت زمان :90 دقیقه
ممکنه خلاصه رو اشتباه ترجمه کرده باشم.
--------------------------------------------------------------------------------
Cube 2: HyperCube "مکعب 2:ابر مکعب"
کارگردان
Andrzej Sekula
با بازی
Kari Matchett ، Geraint Wyn Davies ، Grace Lynn Kung
محصول 2002 "کانادا"
مدت زمان :96 دقیقه
خلاصه:
داستان مكعب دربارهي 8 فردي است كه خودشان را داخل يك مكعب پيدا ميكنند. ولي اين يك مكعب معمولي نيست بلكه يك مكعب چهار بعدي است. در اين مكعب در هر طرف يك در وجود دارد كه جمعا چهار در ميشود. آنها از هر دري كه خارج ميشوند دوباره وارد جايي مثل جاي قبلي ميشوند .در اين مكعب عجيب كه توسط چند رياضيدان و هكرهاي معروف ساخته شده، زمان هم به طور ديگري عمل ميكند و اگر فردي در يكي از اين اتاق ها بميرد دوباره توليد خواهد شد؛ با اين تفاوت كه هيچ چيز را به ياد نميآورد...
واقعا فیلم مزخرفی بود. حیف وقتی که واسه این فیلم گذاشتم. در کل من آدمی نیستم که از فیلمی ایراد بگیرم ، ولی این فیلم بدجور رو اعصاب من راه رفت .
یه عده آدم ِ داغون ِ خسته ، که غیر از یکیشون هیچی ازش نمی دونیم رومیندازن جلوی آدم و میگن بیا اینم فیلم . برو حالش رو ببر. این که مکعب معمولیش بود ، انقدر مسخره بود ، دیگه ابرمکعبش چی میشه !!!
خیلی خوشم می اومد که دیگه فیلممون هم شد ریاضی .
از سینما و ماورایی ها بعید بود.
اما به نظره من فيلمه جالبی بود من که خوشم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)