خواهش می کنم
(بین خودمون باشه ها، به bill gates نگو، اون گفت که بهت کمک نکنم!)
خواهش می کنم
(بین خودمون باشه ها، به bill gates نگو، اون گفت که بهت کمک نکنم!)
خواستم حالت رو بگیرم یه تشکر فرستادم![]()
![]()
![]()
این منو بیچاره کرده از این کارا زیاد میکنه شما توجه نکن
خدا از بزرگی کمت نکنه
سلام من يه كد ديگه ميخواستم
كه مثلا يكي وارد يه صفحه ميشه بعد از 5 دقيقه ديگه نتونه به اون صفحه دسترسي داشته باشه( ip مسدود شه)
ممنون
امکاناتش چیه؟
امکانات چی، چیه؟امکاناتش چیه؟
الان حال کد نویسی ندارم.سلام من يه كد ديگه ميخواستم
كه مثلا يكي وارد يه صفحه ميشه بعد از 5 دقيقه ديگه نتونه به اون صفحه دسترسي داشته باشه( ip مسدود شه)
ممنون
ولی باید 1 پایگاه داده (DataBase) داشته باشی.
هر کس که وارد میشه، چک کنه که آیا IP اش تو DB هست یا نه.
اگر نبود، اضافه کنه.
اگر هم بود، چک کنه که چند دقیقه پیش وارد شده.
(نکته اینه که تو جدولت باید 1 ستون برای IP و یه ستون از نوع timestamp داشته باشی که بتونی بفهمی 5 دقیقه شده یا نه)
به یکی از بچه ها گفته بودبد manual ه Mysql را از سایتش دانلود کن.امکانات چی، چیه؟
خواستم بدونم امکانات این Manual چیه.
یه جور help می مونه دیگه.
توضیح داده که mysql چیه و چه توابعی داره و ...
سلام من يه كد ديگه ميخواستم
ممنونولی فکر کنم این روش تا زمانی جواب میده که کاربر 24 ساعته تو اینترنت باشه اگه بخواد کلک بزنه با یه بار DC شدن میتونه دوباره وارد اون صفحه بشه.(چون IP ش عوض میشه)هر کس که وارد میشه، چک کنه که آیا IP اش تو DB هست یا نه.
اگر نبود، اضافه کنه.
اگر هم بود، چک کنه که چند دقیقه پیش وارد شده.
با سلام مجدد خدمت همه عزیزان
میبخشید وسط بحث وارد شدم یه سوال داشتم :
من میخوام اطلاعاتی رو از بانک بخونم و درون صفحه نمایش بدم و این صفحه رو به بخش دیگه لینک کنم برای این کار تو اون بخش متغیر به صورتتعریف کردم حالا با کد زیر میخوام صفحه رو به این متغیر لینک کنم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا سوال اینه که هنگام ف ی ل ت ر باید از چه نظر " کنم؟(وقتی " نکنم نشون میده ولی برای همه صفحات لینکی یه داده رو نشون میده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه دنیا تشکر.
( لطفا Bill Gates نبینه )
Last edited by pouya92; 27-07-2008 at 17:05. دليل: عدم نمایش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)