لطفا یکی بگه من این غول The Warrior رو چه جوری نابودش کنم . نقطه ضعفش کجاست . اصلا روشهای قبلیم روش کار ساز نیست .
لطفا یکی بگه من این غول The Warrior رو چه جوری نابودش کنم . نقطه ضعفش کجاست . اصلا روشهای قبلیم روش کار ساز نیست .
برای شکست دادن The Warrior این امکان وجود نداره که بتونین با استفاده از شمشیر و جادو شکستش بدین. بلکه باید اون رو به لبه ها (در مرحله Tower of Ormazd, به پایه های اتاق و مرحله City of Light به داخل قفس) بکشونین و با استفاده از وجود الیکا و زدن ماوس سمت چپ اونو به عقب هل بدین.
اقا من بازی رو نصبیدم فقط یه مشکلی دارم !؟ چرا وقتی تو بازی حرف میزنن صدا ندارن ؟؟ بعضی موقع ها فقط یه لحظه صدا میاد بعد قطع میشه ؟؟؟
سلام به همه عزیزان . آقا من یه جای بازی گیر کردمکه فکر می خواد. منم هرکاری می کنم نمیشه. این جایی که جهار صفحه چوبی هست که هرکدوم دسته هایی در آخرشون دارن و دسته یکی از اونا از همه بلند تره که باید از همون به مقصدت بپری ولی باید یه جوری صفحه ها رو بچرخونی که تو روبه روی مقصد(نور آبی) و روی صفحه دسته دراز باشی!آقایون لطفا کمک کنید . مرسی!
![]()
سلام دوست عزیز . یا مشکل از کارت صداتونه . یا مشکل از بازیه ممکنه RIP شده باشه! شاید هم کارت صداتون HighDefenition نباشه ! یه بار بازی از اول نصب کنید اگه مشکل هنوز ادامه داشت درایور کارت صداتون را آپدیت کنید!![]()
معمای مرحله Construction Yard
برای حل این معما به این صورت عمل کنین: (اولین بار روبه رو میشین)
- وقتی که روی پلتفرم پایین, دست چپ, قرار دارین (اولین پلتفرم) دنده رو یک مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست چپ برین و دنده رو سه مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست راست برین و دنده رو یک مرتبه در خلاف جهت ساعت بچرخونین... (در موقعیت بالا دست چپ قرار میگیرین)
- به پلتفرم پایین, دست چپ برین و دنده رو یک مرتبه در جهت ساعت بچرخونین.
- به پلتفرم بالا, دست راست برین و دنده رو دو مرتبه در جهت ساعت بچرخونین.
- تمام!
آقا خیلی بد تموم شد
ما که دوزاریمون نیوفتاد!
خیلی خوب تموم شد. البته بازی ادامه داره بعد از اینکه بازیو رو X360 تموم می کنی یک Achievement میگیری به اسم :
To be Continue ..... : The Story has just only begun
Prince نمی خواست برای بقیه بجنگه وقتی دید Elika خودشو فدا کرد به خاطر خودش دوباره اونو زنده کرد . البته فکر کنم انتظار داشت Ormazd کمک کنه ولی نکرد و بعد تصمیم گرفت که به ندای اهریمن گوش بده.
یعنی کل بازی میجنگی دوباره آخر سر اهریمنو آزاد میکنی ؟ :d
-------
رو سیستم من با گرافیک HIGH اجرا میشه ؟
Intel 3.06 GHZ Hyper Trading
Ram : 2x512 MB
Geforce 8600 GT 512 MB
دوستان میشه یه کمکی هم درباره اون قسمتی که باید لوله کشی آب سیاه را انجام دهیم
چطوی باید آب را به سمت خروجی ها هدایت کرد و رودخانه پر آب شود
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)