خیلی ممنون
لطف کردی
خیلی ممنون
لطف کردی
سلام
تبریک میگم گوشیتون گرون شده!
دیگه کمتر جایی220 پیدا میشه اگه از عمده فروشها بگیرید ممکنه تا 260 تومنم برن ولی از تک فروش ها هنوز میتونید رو 225 پیدا کنی.
کسی نمیخواد گوشیشو بفروشه؟
خریدارم!
اگه ممکنه یکی از دوستان Product Code مربوط به زبان فارسی رو بگه! با تشکر
واقعا؟دیگه کمتر جایی220 پیدا میشه اگه از عمده فروشها بگیرید ممکنه تا 260 تومنم برن ولی از تک فروش ها هنوز میتونید رو 225 پیدا کنی.
خوش به حال اونا که گرفتن 198 !!!
سلام،
اين سوالها رو پرسيدم اما كم لطفي شده يا كلا منو نديدند؟! مخصوصا Legend انتظار داشتم اين تاپيكو داشته باشه. يكبار ديگه اميدوارانه ميپرسم:
در مورد دوربين 6220 آيا ميشود نور نارنجي قبل از عكس گرفتن را غير فعال كرد؟ ( در دوربينهاي عكاسي ميشود.)
آيا راهي داريد كه در محيط كم نور بتوان فيلمبرداري كرد؟ ( فلاش در فيلمبرداري روشن نميماند)
با تشكر از شما مردم هميشه در صحنه![]()
دوستان من میخوام با برنامه nss پروداکت کد گوشی عوض کنم تا بتونم زبان فارسی بریزم روش با فرم ور 4.13 .
1-ایا این کار عملی هست؟
2-اگه ممکنه یکی پروداکت کد فارسی رو بده.(هیچ کس اینجا گوشیش با گارانتی اصلی نیست....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟)
با تشکر
از اینکه دیر به جوابتون میرسید من عذرخواهی میکنم.
آره اون نور نارنجی رنگ خاموش میشه الته باید برنامه کول کمرا رو نصب کنی رو گوشی.
با اون برنامه میتونی تنضیمات رو جوری تنظیم کنی که حالت نایت در شب شدت بیشتری پیدا کنه.
امیدوارم کارت راه بیوفته!!!!
یا علی
دوستان از اونجایی که این گوشی هندز فری جالبی نداره و قدرت صداش هم پایین هستش می توانید هندزفری با کیفیت تری مثل سونی اریکسون رو بهش وصل کنید ،من که این کارو کردم قدرت و کیفیت صدا و مخصوصا" بیس صدا راحت دو برابر شد و کاملا" راضی کننده شد در ضمن من این گوشی رو یک هفته قبل از پاساژ ایرانیان فکر کنم (فرو شگاه نوآور) 218 خریدم و کاملا" ازش راضییم.
اصل این گوشی ساخت مجارستان هست ؟
چینی هم تو بازاره فک کنم نه ؟
رنگ مشکی هم داره ؟
قیمت دقیق بدون گارانتی ؟
اصلش چینیه.
رنگی مشکی هم داره ولی کمتر شده.
قیمت که هیچوقت دقیق نیست.
بدون گارانتیش 200 تا 215 تومنه.البته اگه از تک فروش ها شاید کمتر گیربیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)