پارس آنلاین يه خورده گرون ميده. كلا اين شركت يه جوريه. شرايط خيلي از اكانتهاش مخصوص خودشن يعني هيچ isp ديگه اي همچين شرايطي ندارن.ضمن اينكه ترافيك رايگانش از 1شب تا 6صبح هستش كه همچين زمانبندي رو هيچ isp ديگه اي نداره. به نظر من پارس نميصرفه.
پارس آنلاین يه خورده گرون ميده. كلا اين شركت يه جوريه. شرايط خيلي از اكانتهاش مخصوص خودشن يعني هيچ isp ديگه اي همچين شرايطي ندارن.ضمن اينكه ترافيك رايگانش از 1شب تا 6صبح هستش كه همچين زمانبندي رو هيچ isp ديگه اي نداره. به نظر من پارس نميصرفه.
چی بگیرم خوب ؟
بورست تا 1 داشته باشه محدودیت ماهانه هم 3 گیگ کافیه ، قیمت هم تا 20 .
با اين شرايط كه مي خواي ماكس نت عاليه.
اول چك كن ببين تحت پوشش هستين يا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست قيمتها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
از چه مودمي استفاده مي كنيد و اينكه از كجا ميشه يه مودم خوب و استاندارد با قيمت مناسب پيدا كرد؟
من قصد دارم asus am 602 بگيرم ولي پيدا نميكنم.البته قيمتش هم كمي بالاست.معموليش حدود35 تومن و كمبو 47 تومن.
سلام سرویس من وصل شد . بماند که چه بد بختیایی برای کانتک اتوماتیک کردن مودم کشیدم ! ... کلا سرویس مکس نت با این قضیه مشکل داره مثل اینکه .الانم جوریه که بعد از هربار خاموش روشن کردن مودم یه بار باید برم توی تنظیماتش تا بتونه وصل شه به اینترنت ! من با آنا هیچ کدوم این مشکلات رو توی این چند سال نداشتم ... پشتیبانی 24 ساعته هم که چی بگم برج زهرمار ! انگار دعوا داشت ! تو خواب جوابمو میداد D:
اینم تست بعد از ساعت 2 !!!
![]()
Last edited by salazar.basiliska; 02-02-2011 at 02:13.
دیشب کلا اینترنت قاطی بود نه مال من بلکه دوستم از مخابرات اینترنت داره مال اون هم قاط زده بود
منم می خوام از ترکانت بیام بیرون فقط این چطوره خوبه؟ سرویس 1MB
[
![]()
Last edited by sahand_20012003; 02-02-2011 at 12:55.
اگه به اسم سرویس 1 مگ خریدی خوب معلومه که سرعتت پاینه هم آپلود و هم دانلود پینگ که الا ماشالله
سلام به همه
آقا من از آنا سرویس 1 میگ دارم 2 شبه که سرعت دانلودم از 65 بالا نمیره این در حالیه که رفیقم از آنا سرویس 1 میگ داره برا اون 110 تا دانلود میده ولی برا من بیشتر از 65 تا بالا نمیره ، فکر میکنم چون من هر شب دانلود دارم یه نمه دستکاری کردن که از 65 تا بالاتر نره سرعت دانلودم ، دیشب هم این شکلی بود ها گفتم زنگ بزنم بپرسم با خودم گفتم شاید به خاطر این یکی دو روزس که اینترنت کلا تو ایران دچار مشکل شده بود ، ولی میبینم که امشب هم این شکلیه. نظر دوستان چیه ؟ فکر کنم دیگه وقت رفتن از آنا بعد از 3،4 سال رسیده دیگه
این هم یه تست روزانه از Speed آنا
من هم تا چند روز پیش از آنا 1 مگ داشتم سرعتم اکثر مواقع 108 بود هرشب هم دانلود میکردم . مطمئن باش دستکاری نکردن زنگ بزن بهشون مشکل رو بگو . درضمن موقع دانلود حتمآ چند لینک از سایتای مختلف همزمان بذار دانلود . در این صورت ظرفیت واقعی دانلودت معلوم میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)