100% تایید می شه .ولي توصيه اي كه دارم اينه كه وقتي ديدين چند تا بازي تو يه دي وي يد هستند نخرين ! چون فقط ضد حالن !
100% تایید می شه .ولي توصيه اي كه دارم اينه كه وقتي ديدين چند تا بازي تو يه دي وي يد هستند نخرين ! چون فقط ضد حالن !
من در مورد اسپورت کردن این ماشین های most wanted مشکل دارم لطفا اساتید جواب بدن ... ؟؟؟
وقتی من یه ماشین رو اسپورت میکنم از حالت اول بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه چرا ؟؟؟ ایا قواید خواصی هست ؟؟؟ حتی اونجا Speed و handeling و ... میره اخر ولی ماشین بدتر میشه ... چرا ؟؟؟
اگه کسی تو ضمینه اسپورت کردن ماشین های most wanted مهارت داره به من کمک کنه ...
به نظر من شما هرچی پول دارید خرج قسمت مکانیکیش کنید تا ماشیناتون بهتر بشن .
نه عزیز جان ... بدتر نمیشه ، بعد از اسپورت کردن به خاطر اینکه سرعت و هندلینگ و شتاب ماشیت تغییر می کنه کمی طول می کشه که شوما دوباره عادت کنی به ماشین و قلقش بیاد دستت ... البته اینکه چه ماشینی رو هم انتخاب کرده باشی مهمه ...من در مورد اسپورت کردن این ماشین های most wanted مشکل دارم لطفا اساتید جواب بدن ... ؟؟؟
وقتی من یه ماشین رو اسپورت میکنم از حالت اول بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه چرا ؟؟؟ ایا قواید خواصی هست ؟؟؟ حتی اونجا Speed و handeling و ... میره اخر ولی ماشین بدتر میشه ... چرا ؟؟؟
اگه کسی تو ضمینه اسپورت کردن ماشین های most wanted مهارت داره به من کمک کنه ...
با سلام به دوستان عزیز
صبحت S@eid جان کاملا صحیح است...
بعد شما در جریان اسپورت کردن باید کمی هم دقت کنی مثلا انواع رینگ که شما انتخاب می کنی توی سرعت و کنترل ماشینت تاثیر دارد و...
نه. من با دو تا سی دی گرفتم که تو فقط NFS Most Wanted هست.
منم تایید میکنم که چندتایی بازی نگیریم. اکثرشون خراب در میان بس که میخوان بچپوننشون تو هم و حجمشونو کم کنن.
نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...
اگه در این مورد اطلاعات دارین لطفا بگید منبعی در مورد اسپورت ماشینهای MostWanted هست ؟ انگلیسی هم باشه خوبه .
اگر بعد از عملیات اسپورتینگ ، نمودار سرعت بالا تر بره امکان نداره سرعت ماشین بیاد پایین ... شما در شرایط کاملا مساوی یه تست بکن ( قبل و بعد از اسپورتینگ ) ، احتمالا اشتباه می کنید ...نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...
اسپورت کردن هم هیچ قاعده ای نداره ... یعنی زمان ما که نداشت ... ما بعد از شکست دادن هر کدوم از رقبا یه سر می رفتیم مکانیکی ، ابزارهای جدیدی که UnLock میشد می بستیم رو ماشین و ادامه می دادیم ... والبته بهبود کیفیت مربوطه کاملا محسوس بود .
ماله من نرم افزار الکل داشت image می گیرم ولی بازش نمیکنه اصلا نتونستم بازش کنم حتما باید همون دو تا نرم افزاری که گفتین باشه؟؟
والا من هم از منبعی رسمی که نمیگم تغییرات داره این اسپورت .... همین جوری چون خودم سیستم رو با چرخ های مختلف تست کردم دیدم بعضی سریع می پیچه و بعضی سفت و دیر مثل اینکه دسته میدی ماشین 6 دور دور خودش می چرخه یا نه وگرنه از اون لحاظ منبع رسمی که ندیدم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)