تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 69 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 689

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted

آخر فروم باز Rude Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ولي توصيه اي كه دارم اينه كه وقتي ديدين چند تا بازي تو يه دي وي يد هستند نخرين ! چون فقط ضد حالن !
    100% تایید می شه .

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض !!!

من در مورد اسپورت کردن این ماشین های most wanted مشکل دارم لطفا اساتید جواب بدن ... ؟؟؟
    وقتی من یه ماشین رو اسپورت میکنم از حالت اول بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه چرا ؟؟؟ ایا قواید خواصی هست ؟؟؟ حتی اونجا Speed و handeling و ... میره اخر ولی ماشین بدتر میشه ... چرا ؟؟؟
    اگه کسی تو ضمینه اسپورت کردن ماشین های most wanted مهارت داره به من کمک کنه ...

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

به نظر من شما هرچی پول دارید خرج قسمت مکانیکیش کنید تا ماشیناتون بهتر بشن .

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من در مورد اسپورت کردن این ماشین های most wanted مشکل دارم لطفا اساتید جواب بدن ... ؟؟؟
    وقتی من یه ماشین رو اسپورت میکنم از حالت اول بهتر نمیشه که هیچ بدتر هم میشه چرا ؟؟؟ ایا قواید خواصی هست ؟؟؟ حتی اونجا Speed و handeling و ... میره اخر ولی ماشین بدتر میشه ... چرا ؟؟؟
    اگه کسی تو ضمینه اسپورت کردن ماشین های most wanted مهارت داره به من کمک کنه ...
    نه عزیز جان ... بدتر نمیشه ، بعد از اسپورت کردن به خاطر اینکه سرعت و هندلینگ و شتاب ماشیت تغییر می کنه کمی طول می کشه که شوما دوباره عادت کنی به ماشین و قلقش بیاد دستت ... البته اینکه چه ماشینی رو هم انتخاب کرده باشی مهمه ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    صبحت S@eid جان کاملا صحیح است...
    بعد شما در جریان اسپورت کردن باید کمی هم دقت کنی مثلا انواع رینگ که شما انتخاب می کنی توی سرعت و کنترل ماشینت تاثیر دارد و...

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از اينترنت دانلود كردم !
    حدودا 3گيگ و خورده اي مي شد ! دقيق يادم نيست !
    در ضمن ، بازي يك دي وي دي اونم تو بازار هست ! بگردين پيدا ميشه !
    هر دو رو ديدم ، هيچ فرقي ندارند !
    ولي توصيه اي كه دارم اينه كه وقتي ديدين چند تا بازي تو يه دي وي يد هستند نخرين ! چون فقط ضد حالن !
    البت يه سري استثنا هم هست كه اونارو خود شركتش ميده !
    نه. من با دو تا سی دی گرفتم که تو فقط NFS Most Wanted هست.

منم تایید میکنم که چندتایی بازی نگیریم. اکثرشون خراب در میان بس که میخوان بچپوننشون تو هم و حجمشونو کم کنن.

داره خودمونی میشه 00110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Tab

11 !!!

نه عزیز جان ... بدتر نمیشه ، بعد از اسپورت کردن به خاطر اینکه سرعت و هندلینگ و شتاب ماشیت تغییر می کنه کمی طول می کشه که شوما دوباره عادت کنی به ماشین و قلقش بیاد دستت ... البته اینکه چه ماشینی رو هم انتخاب کرده باشی مهمه ...
    نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...

بعد شما در جریان اسپورت کردن باید کمی هم دقت کنی مثلا انواع رینگ که شما انتخاب می کنی توی سرعت و کنترل ماشینت تاثیر دارد و...
    اگه در این مورد اطلاعات دارین لطفا بگید منبعی در مورد اسپورت ماشینهای MostWanted هست ؟ انگلیسی هم باشه خوبه .

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیز میدونم چی میگی ولی اینطوری نیست یعنی من با همون ماشین که 210 میرم بعده اسپورت با همون شرایط 190 هم نمیره من فکر میکنم که این اسپورت کردن یه اصولی داره ...
    اگر بعد از عملیات اسپورتینگ ، نمودار سرعت بالا تر بره امکان نداره سرعت ماشین بیاد پایین ... شما در شرایط کاملا مساوی یه تست بکن ( قبل و بعد از اسپورتینگ ) ، احتمالا اشتباه می کنید ...
    اسپورت کردن هم هیچ قاعده ای نداره ... یعنی زمان ما که نداشت ... ما بعد از شکست دادن هر کدوم از رقبا یه سر می رفتیم مکانیکی ، ابزارهای جدیدی که UnLock میشد می بستیم رو ماشین و ادامه می دادیم ... والبته بهبود کیفیت مربوطه کاملا محسوس بود .

در آغاز فعالیت gaara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماله من نرم افزار الکل داشت image می گیرم ولی بازش نمیکنه اصلا نتونستم بازش کنم حتما باید همون دو تا نرم افزاری که گفتین باشه؟؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

والا من هم از منبعی رسمی که نمیگم تغییرات داره این اسپورت .... همین جوری چون خودم سیستم رو با چرخ های مختلف تست کردم دیدم بعضی سریع می پیچه و بعضی سفت و دیر مثل اینکه دسته میدی ماشین 6 دور دور خودش می چرخه یا نه وگرنه از اون لحاظ منبع رسمی که ندیدم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •